Son dönemler de artış gösteren ilişki durumu türlerinden olan fuckbuddy ilişkisi 2 yetişkin bireyin arkadaşça gezmek dolaşmak sinemaya gitmek yemeğe gitmek ve bunların yani sıra birbirlerinin cinsel ihtiyaçlarını karşılamasına verilen bir isimdir.
Peki siz bu ilişki durumuna nasıl bakıyorsunuz? Daha önce yasadinizmi veya yaşamayı düşündünüzmü ya da yaşayan insanlara karşı bakış açınız ve fikirleriniz ne şekildedir?
Fuckbuddy (yatak arkadaşı) ilişki türüne nasıl bakıyorsunuz?
İki medeni insan birbiri ile yaşadıkları, yaptıklarından memnun mutlu ise buna bir ad vermesende güzeldir. Ara ara hayatıma girip çıkıyor, ben birilerinin hayatına girip çıkıyorum. Neticede karşılıklı memnuniyet, tatmin, hoşgörü önemli olan...
İyi hoş ve çok cazip. İnsanın nefsini okşuyor gerçekten değil mi. Ama her şeyi dokunarak tam yaşayarak tam hissederek yapıyorsan bu zaten evlilik tacda sevgililik değil mi. Bir müddet sonra uyum varsa aşık bile olunur. 😁😎
Yok sadece cinsellik amacli cinsellik yasamak bana hic cinsellik gibi gelmiyor. Cinsellige ayip
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yaparim. aradigim iliski de tam olarak boyle birsey. onsekiz kirkbes yas arasi her kadinla da olur. Yorumu beğenirse düşünenler bakalim kimler istiyor:-):-)
@hayat12341234 ikimizde böyle çok mutluyuz İlk önce citti ilişkiydi baktık olmuyor bu şekile döndük. şu an mesafeler biraz uzadı ben anadolu yakası na taşındım ama yine görüşüyoruz 😊
@hayat12341234 aynı yerdeyken olmuyorduk ikimiz de ama ben taşımımca o olmuyor istemiyor bana da karışmıyor bende çok seçiciyim ben oluyorum. Aslında bu yakada isteyen biriyle tanışsam ikimizin de istekleri karşılanınca bende başkasını aramam tabiki
En İyi Cevaplar