Evin her köşesinde yapmak isterim duvardan duvara odadan odaya biraz da eğlence katarak yapmak daha güzel olur. Tabi yatağın yerini hiçbir yer tutmaz da, yatakta karşımızda kocaman bir ayna olursa birde kendinimizi izlerken dahada heyecanlanır tahrik oluruz ve unutulmaz bir seks olur.
Selam Her yerinde mesela yatak odasını zaten söylemeye gerek yok orası her şeyin başladığı yer mutfak mutfak tezgahı mesela aşure yemek hazırlarken yiyecek içecek bir şeyler hazırlarken arkadan gelip sarılması ve orada yaşanan o sıcak cinsellik o buz gibi tezgahın bizim ateşimizle ısınması. Ya da duş mesela herkes yapamaz bunu ama yapan bırakamaz kolay kolay kılık suyun altında yaşamalı cinsel ilişki üstelik belli bir alan içersinde hepsi çok başka yani hepsini yapmak istiyorum mutlaka her yerde yapmalıyım her yerde vurdurmalıyım kendime çatır çatır.😈😈😈 #perso
Günaydın 🙂 Nirvanaya ulaşmam için herhangi bir yere gerek yok heryerde olabilir.. eğer seksi sevdiğim arzuladığım istek duyduğum ve aramızda çekim aşk olan biriyle yapıyorsam nerde olursam olayım ulaşırım zaten..
Merhaba, Nirvanaya ulaşmam için evin hangi köşesinde seviştiğiminin önemi yok.. Önemli olan o kişiye duyduğum tutku.. Fakat ayna önünde ve banyoda sevişmek bence ayrıca haz verebilir insana.. Keyifli akşamlar..
Elbette cinsel ilişki yaşarken bunu fantezi boyutuna taşımak güzel bir duygu haz katar, ama benim için mekan evde olduktan sonra sevdiğim eşim ile olduktan sonra geriye kalan her şey benim için gereksiz olur. Bir defa helal olan Bir kadınla ve sevdiğiniz kişi ile cinsel ilişki yaşıyorsunuz, onun mutluluğu pozisyon mekan ayrıntıların ve cinsel birlikteliğin nasıl olduğunun hiç bir önemi yoktur.
Yeterki iki taraf ta istesin her yer keyif verir. Tabi farklı mekanlar hazzı arttırır. Farklı yerler farklı heyacanlar getirir. Yeterki iki gönül bir olsun
Sabit bir yer yok aslında. Yatak her ne kadar daha rahat olsa da, bence odada öpüşmeye başlayıp birkaç yeri gezmeli öyle. Sonra finali yatak odasında yapmalı..