Cinsel Yaşam Seks için yer tercihiniz neresi oluyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Ev olmadığında Seks için yer tercihiniz neresi oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Oda oluyor 0 0 Yorumla
benimyahu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 34% +1 yıl Ben mutlaka rahat bir yatak isterim. Bir de gürültü yapabileceğimiz bir yer olmalı. Kadın rahatça çığlık atsın ;) 1 0 Yorumla
Karikatür3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Arabada ya da suit otelde araba bazen sıkıntı oluyor polis bekçi falan ama arakadasin oteli olunca artık otel daha iyi temiz rahat 😉 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Zaman, mekan farketmez. Araba, olur, açık havada olur, AVM bebek bakım odası olur, mağaza kabini olur, her yer olur. 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Otel, kumsal deniz. Bir çok yerde olabilir. Helede yurtdışında olunca :)Ama ev yoksa oteli tercih ederim. Lüxü severim 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Havada karada denizde fark etmez hele bi ossun da 😀 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ev harici pek olmuyor ama olursa da ikinci tercih araba olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sahilde kayalıkların olduğu tenha yerlerde oluyor zevki anlatmakla bitmez 😊 1 0 Yorumla
Anofel_anofel Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Rahatıma düşkünüm 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Otel olur rahat takılmayı severim 1 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Heycan yaşayıp kabinde yapmak istiyorum mesela 0 0 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. İtfaiye kulesi 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Açık hava. Neresi uygunsa artık 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arabada ya da ofiste olur 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Otel kamp çadır orman tenha yerler 😂 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pidecilerdeki taş fırının tepesi 0 0 Yorumla
Gelbebeim Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Özelikle tercihim ev 6 1 Yorumla baranTek125 +1 yıl Ev iyi tabi ki rahat Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Araba kiralık ev orman 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. heryer olur orman bodrum komurluk samanlık 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Araba, orman, otel 0 0 Yorumla
Val_val Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Araba 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. arabam veya ofiste 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Araba oluyor genelde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Oda oluyor
Ben mutlaka rahat bir yatak isterim. Bir de gürültü yapabileceğimiz bir yer olmalı. Kadın rahatça çığlık atsın ;)
Arabada ya da suit otelde araba bazen sıkıntı oluyor polis bekçi falan ama arakadasin oteli olunca artık otel daha iyi temiz rahat 😉
Zaman, mekan farketmez. Araba, olur, açık havada olur, AVM bebek bakım odası olur, mağaza kabini olur, her yer olur.
Otel, kumsal deniz. Bir çok yerde olabilir. Helede yurtdışında olunca :)
Ama ev yoksa oteli tercih ederim. Lüxü severim
Havada karada denizde fark etmez hele bi ossun da 😀
Ev harici pek olmuyor ama olursa da ikinci tercih araba olur.
Sahilde kayalıkların olduğu tenha yerlerde oluyor zevki anlatmakla bitmez 😊
Temiz ve güzel görünen her yer olabilir. Otel, pansiyon vs.
Rahatıma düşkünüm
Otel olur rahat takılmayı severim
Heycan yaşayıp kabinde yapmak istiyorum mesela
İtfaiye kulesi
Açık hava. Neresi uygunsa artık
Kilişe olucak ama araba
Arabada ya da ofiste olur
Otel kamp çadır orman tenha yerler 😂
Araba, ormanlık alan, sahil vs. Vs.
Awm otoparkı arabada efso
Pidecilerdeki taş fırının tepesi
Özelikle tercihim ev