Bu konuda belki Yatakta Sevişmek vs Alternatif Mekanlar başlıklı yazımıza göz atmak isteyebilirsin. Ayrıca partnerinle nirvanaya ulaşmak istersen afrodizyak etkili ve ultra kabartmalı OKEY Nirvana’ya bir göz atmanı öneririz 😉
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Duşta yapmıştık sevgilimle arkamdan yapıyordu duşa kabine memelerimi dayayıp ıslak ıslak aşırı zevkli oluyordu ama benim tercihim araba özellikle ziplarken
Tabiki evin her yerinde seks güzel olur favorim ise duş ve yatak odası.. Fakat bazılarımız bu durumdan sıkılabilir zamanla... Heyecanını kaybedenlere değişik pozisyonlar denemelerini öneririm , az bilinen pozisyonları örnek Akordeon pozisyonu derin bir penatrasyon saglar.. Keyifli mutlu geceler...🥃🍫
Düz adamım ben, güvende hissetmediğim yerde sevişemem. Seksin yeri yataktır, odam dışında abidik gubidik yerlerde sevişmiyorum. Zira rahat edemiyorum, yayıla yayıla sevişmek yerine, iki büklüm sevişemem..
Balkonda korkuluklara tutunurak doggy, Üstü açık çatıda gece vakti yağmur altinda, Ormanda gece vakti ay ışığında, Araba içinde otobana park edip yol kenarında
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Eğer yana yana eve gelmişsem hemen kapının girişindeki duvar, doymamışsam masada doggy, bi de banyoda lavabodan tutunarak, o arkamda olup aynadan gözlerime bakacak, son olarak duşun altında, sular akarken muazzam oluyor ❤️
13
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@adiask1335 ben hep iştahlıyım 😉 salonda koltukların üstünde kucakta da nefis oluyor, bak bunu unutmuşum😋
Evin her yeri ayrı güzel banyo da ıslak ıslak, mutkakta tezgahın üzerinde, salonda koltukların üzerinde dışardan eve gelir gelmez duvarda kucakta hepsi şahane hepsi ayri güzel 😊😊😊
OKEY Ne Diyor