İçim rahat değil ama zevk almıyorum da diyemiyorum sizce ne yapayım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta mutlu olmadığın ve istemediğin şeyleri yapmak konusunda asla mecbur değilsin. Partnerim dediğin kişi kim bilmiyorum ama eğer fakbadi olarak takıldığın veya sevgilin se hiç cinsellik bile yaşamaya bilirsin. Neticede mutlu değilsin zevk alamıyorsun sadece karşı taraf için bunu yapmak zorunda değilsin. Öyle ki ileride çok büyük pişmanlık bile yaşayabilirsin.
İkiyüzlülük konusuna gelince evet biraz öyle oluyor fakat bunu partnerini düşündüğün için yaptığını sanıyorum. O üzülmesin diye.
Sorunun neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum fakat bu durumu partnerin ne konuşmalısın. Direkt olarak senden zevk alamıyorum şeklinde değil de cinsellikten zevk alamıyorum bu aralar diyebilirsin farklı şeyler mi denesek diyebilirsin. Sorun ondaymış gibi göstermeden onunda egosunu kırmadan güzelce konuşup halledebilirsin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam
Bu konuda eşine açık olmalısın yoksa yani böyle giderse sürekli sen cinsel ilişkiden soğursun hatta belki eşinden bile.
Yani bir kere otur konuş şunları de ben asla sandığın kadar zevk almıyorum cinsel ilişkiden ne beklediğini anlat nasıl şeylerden zevk alıyorsun karşı tarafta aynı şeyleri yapsın oda sana anlatsın sonra ortak noktaları bulmaya çalışın yoksa böyle gitmez yani belli bir süreden sonra artık o ilişkiye girmek senin için cehennem gibi olur o yüzden kendini açıkça anlat utanma utanarak bir yere varılmıyor ben bunu anladım yani bence artık sen de anla utanç insana hiçbir şey getirmiyor kaybetmekten başka.
#perso00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
31Cevap
+1 yılSevişme karşılıklı haz almak için yaşanan bir eylem olmalı.. Sadece birinin diğerini tatmin etmesi asla yeterli olmaz.. Bu kişinin bir süre sonra kendini bastırmaktan ötürü ruh halinin de değişmesine sebep olur.. Mutlaka bir uzmandan yardım alın ve altında yatan sebebi öğrenin.. Keyifli geceler..
10 YorumlaKonuşmalısın zevk alman için neler yapması gerektiğini göstermelisin ama yaşın küçül heralde sevgilinde öyleyse bilmemesi normal kadınlar daha zzor zevk alıyor
00 YorumlaPeki neden zevk almıyorsun. Önemli olan bu. Onda mı sende mi sorun var. Olay bu. Dön bana 😊
00 Yorumla
+1 yılDe almanı sağlasın bi kadına zevk vermemek nedir sürtünsek boşalıyorsunuz zaten 😂
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet aciklikla soylesen o zaten senin zevkine odaklanir
00 Yorumla
+1 yılneden böyle bir şey yapiyir ve zevk alamama sebebin neden konuşmak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. peki neden zevk almadıgını düşünüyorsun mesala ne olsa alırdın?
00 YorumlaSöyle bence p*rno izleyin birlikte..
Önsevişmeyi uzun tutun00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence iki yüzlülük değil ama bunu belirtmen gerek kesinlikle.
00 Yorumla soylesene zevk almadigini bosuna kendine iskence cektiriyosun
11 Yorumla- +1 yıl
Dogru cevapp
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılKüçükse zevk almazsın. Bir de hemen boşalıp çıkıyorsa hiç zevk almazsın. Başka birisini bul canım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tabi ki de partnerinden zevk alıyorsan çok normal ama zevk almadan yapıyosan bu bir sorun bir an önce zevkli birini bul derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNelerin senin hoşuna gideceğini ona söyleyebilirsin ve onu yönlendirebilirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Zevk almıyorsan kandırma ve zevk alacağın şeyleri yapması için onu yönlendir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. yazık adam da diyo ki ne güzel yapıyorum aldığı zevke bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet ikiyüzlülük.. söylemen lazım ki senin zevk alman için çabalamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki güzel olmuyor yapamıyonuz zaten yapmanız da hata da
00 Yorumla
+1 yılİki yüzlülük olmaz sonuçda bu hareketi onu üzmemek için yapıyorsun
00 Yorumlaaçıkca söyle beni yala bwnde senide diliyle cajinana girsin g noktasını okşasın zevkten çıldıeırsın
00 Yorumla
+1 yılSebep ne, sorun sendemi partnerdemi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bebiş zevk alamıyorsan oyuncu değişikliği yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılSöylemen gerekir uzun süre saklayamazsn
00 Yorumla
+1 yılbaşaramamış seni zevke getirmeyi
00 Yorumla
+1 yılyapma bence taklıt hoş degıl
00 Yorumla
+1 yılAlıyormuş gibi yapmaya devam et
00 Yorumla
+1 yılEvet. Alamama nedenin ne sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki yüzlülük ama o da beceriksiz demektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSence bu senden mi ondan mı kaynaklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılniye zevk almıyon pipisi mi ufak
00 YorumlaNiye yenimisiniz
10 Yorumla
+1 yılpartneride sewgilisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEziyet
00 Yorumla
+1 yılZevk almıyorsan söyle sana uyum sağlasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Söylemende yarar var
00 YorumlaEvet söyle bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYalandan numara yapmak hiç hoş olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet söyle
00 Yorumla
+1 yılBence çok kötü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişki sırasında zevk almıyorum ama partnerime bunu belirtmedim. Yalandan zevk alıyor gibi yapmam iki yüzlülük mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat