Selam
Ben de arzusu var korkmuyorum desem yalan olur aslında kim korkmuyorum dese kesinlikle yalan olur çünkü dar bir yer oldukça dar oraya kalın ve uzun bir şeyin girme fikri insanı korkutuyor kim acı Çekmekten korkmaz ki Ama arzusu daha çok ağır basıyor yani sevdiğim insan ile birlikte olmak fikri onunla cinsel ilişkiye girme fikri daha ağır basıyor korkuya göre.
#perso
Her zaman ilk gece arzusu olmuştur ve ilki özlemişimdie. Korku olması da saçma geliyor bana. 🍓🍀
Tabii ki korkmaz Kimse kimsenin istemeyeceği birşeyi yapmaz hele ki iki tarafta birbirini istiyorken erkek daha hassas yaklaşır ilk gece ürkütmek istemez keyif vermek ve keyfi yaşamak ister.
Ne güzel söylediniz. İşte o keyfi anlayış ve gayretlerle o ilk gece erkek ve kadının ikisi de doruklarda yalamalı. Hem de ömür boyunca unutulmayacak derecede keyif alabilmeli. Ama malesef o ilk geceyi keyifsiz geçirenler de pek çok. Sonra da o evlilik malesef yürümüyor… Keşke bu haz ve keyif anlayış ve empati içerisinde karşılıklı hep sürse de bir ömür boyu mutlu evlilik huzur içinde sürse…
🍃🌸🍂
özele gelir misiniz
@forelskettk Peki. 😉
Arzusu var.
O arzu, ilk gecede erkek ve kadının ikisinde birden doruklara çıkmalı, tutkuyla şehvetle doyumsuz bir hazza dönüşüp, birlikte hayatlarının en ateşli unutulmaz lezzetiyle taçlanmalıdır. Evlilikleri boyunca da karşılıklı fantezilerle beslenerek gelişmeli, yeni yeni lezzetlerle süslenmeli büyütülmelidir. 💐🌸
Çoğu kadında ilk gece korkusu var. Kimisi kan gelmeyecek diye korkar. Kimisi acır diye korkar kimisi ne yapacağını bilmediği için korkar. Aslında hiç bir korkuya yer vermemek lazım. Hiç bir şeyden korkmayan ise ne yapacağını bildiği için özlemle bekler
Cevap
9Cevap
Korku denmez bence ya , sevdiğin bir insanla özel dakikalar paylaşmanın neresi korkunç olabilir ki? Tabi ufaktan bı gerginlik olur ama onunda normal olacağını düşünüyorum.
İlk gece oturup muhabbet edeceksin, çıkıp sokakları gezeceksin ve öncelikle cidden bu evlilik yerini buldumu düşüneceksin. Geriye kalan şeyler oyuncak.
@06romeo Hayatta herşeye kapılarımız açık kalmalı. Düğüne kadar evet deyip düğün gecesi vazgeçen insanların varlığı bir gerçektir. Hayatınızı zindan edeceğinize, yeniden başlamak her zaman daha güzeldir. Hatat o insanla o geceki sohbet veya gezi, sizden nefret ettiğini sanarken aşka dönüşen bir duyguya ulaşmaktır.
Hepsi vardır arzu diğerlerine göre daha baskındır. Unutulmaz bir gece için hepsine ihtiyaç vardır zaten özlem ile sevişilir bu sırada oluşan o tatlı korku kırılır ve arzular yoğunlaşır.
Adam güvenmiyorsan korkarsın. Dikkatli olacağını düşünüyorsan korkulmaz. Şahsen köpekbalıklarından daha çok korkuyorum, başıma gelme olasılığı daha az olmasına rağmen😂😂
Teşekkür ederimm
Çok tutkulu olsun isterim unutulmaz bir gün olsun benim için
Umarım teşekkür ederim🤗
Hep merakla beklediğim ve çok güzel olacağından kesinlikle şüphe duymadığım bir konuydu.
Yaşadığım zaman anladım ki ilkler zormuş, kimsenin anlattığı gibi de iki damla kan değilmiş...
O kadar çok kan kaybı.
Yanlış bir şey yapmadığımıza eminim ama her kadının anatomisi aynı olmuyor işte onu anlamış olduk 🤭😁
Bi tedirginlik vardı. Ne kadar istemesen de duyduğun şehir efsaneleriyle büyüdüğün için etkileniyosun demek ki. Ama karşındaki insanın önemi de o an anlaşılıyo zaten.
Evet.
İlk seferde uzun uzun sürmüyo zaten. Biz öyle yapmadık yani. Tahriş olma durumunu göz önünde bulundurarak. Ama sonrakilerde gayet iyiydi.
Anlayışlı bir partnerin varmış. Çok güzel. Olması gereken de bu. Hatta ben ilk gece önermiyorum. Önce o gece sadece oynaşın ve dinlenin diyorum. Daha sonraki gecelerde keyifle, daha enerjik ve birbirinize alışa alışa yavaş yavaş, tatlı tatlı, zevk alarak ilişkiye tam giyin diyorum. #06romeo 😎
Biz zaten gerdek gecesinden önce birlikte olduğumuz için gerdek gecesi para saydık balkonda kola çekirdek yapıp milleti çekiştirip uyuduk. Zaten yorgunluk heyecan falan insanı tüketiyo.
Unutulmaz olmali ama sadece ilk gece degil her gece
Acı duymaktan korkuyorum. Tedirgin olurdum ama heyecanlı da olurdum. O heyecanlı olması biraz arzulattırıyor sadece.
Korkma sakın. O minik acı varta, hani aşı oldumu bilmiyorum o aşı olurken hissettiğin sızıya benzer. Akacağın haz ve zevk o sızıyı öyle bastıracak ki, inadına ı sızıya rağmen onu kendine daha sıkı çekecek, dağa da çok onu hissetmek isteyeceksin. Tüm canlılar bunu zevkle isteyerek yapıyor biliyorsun değilmi. Hiç endişen olması ve o an gevşe rekaks rahat ol… En büyük zevk seni bekliyor… ♥️
Tamam umarim oyle olur 😊
Yaa😅😊 iyi ki varsınız ☺
Şu anlattığın hepsi olur bence , korku ve arzu ikisinide yaşar bence insan, o an zaten hiç unutulmaz eminim.
#Bonjour
İlk ilişkim hayal kırıklığı resmen. Hiç hayal ettiğim gibi olmadı.
Saçma bulunacak biliyorum ama ilk gece korkum yok
hiç isteğim olmadığı için bilemiyorum 😐
geceyi bekleyemedik😅
bence korkarlar...
@Nebil_34burdan yazmam...
Senin korkun var mı peki
biz erkekler için özlemdir sanıyorum :)
hepside var oluyor ablam kafayı yicekti, nerdeyse
Arzu, özlem korku hissiyle karışık vardır.
Bence hepsi vardır.
Yani evet, bir kadın olarak şahsi fikrim budur.
Teşekkür ediyorum.☺
Herkezin kendine göre çekindiği şeyler vardır
Şimdi kimse gelipte bana burada Tutku’dan ya da ne bileyim Şundan bundan bahsetmesin kimseye acı dan korkar kimisi de yetemeyeceğinden dolayı korkar tabi kadını da erkeği de aynı şekilde yani çoğu korkusu vardır
Arzusu ve Özlem’i iple çekiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?