40 gun evliyim ilk defa bu gece baya ileri gittik penis 6 cm kadar girdi ama acidi dedi 5 6 kerr denedik acıyor. ne yapmamiz lazim
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
genç;
yengeye selamlar , panik yok. olabılır boyle durumlar.
iş biraz sende soyleyım sakin ol arizona kertenkelesi gibi davranma.
ön sevişme olayı oral ve parmak kullanacaksın bol dille , parmagın ile alıstırma turları yap kurcala kesfet vajen elinin altında ezilsin ıslaklıgını artırman ıcın . bunu kayganlastırıcı jel ile pekiştir. durex gibi markaların marketlerde masaj yapı adı altında olanları mevcut hiç olmadı zeytinyağı (soğuksıkım) kullan.
alkol tuketımınız var ıse 2 kadeh ıcır kıvama gelsin yenge hemde.
birde aşağıda link bırakıcam macun bu bundan sende kullanabılırsın 2 cay kasıgı ac karnına ilişkiden yarım saat once yengeye yedir .
bu yöntemlerde sorun hala teşkil ediyor ise psikiyatr danışmanızı tavsiye edeceğim.
https://www.hepsiburada.com/epimedyumlu-macun-set-240-gr-pm-HB00000SUI5M00 Yorumla
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
aaa öyle mi, ben bel üstü ilgi odaklıyım da ondan dedim 😱😂😂 yahu hadi tüm erkekler istekli bilmem ne... peki burası gibi mecralarda habire dayanamıyorum, yok bıktım mastürbasyondan falan diye yazanların alayı trolleyici sahte pembeler midir sence? kesinlikle hepsi sahte olamaz, dolayısıyla kızların çok daha ileri seviyelerde olanları var yahu, bunları da görmezden gelmeyelim
10 Yorumla
- +1 yıl
Vajinaya Kayganlaştırıcıyı Bas içine Dışına Penisin inikken Vajinaya Daya Penis Büyümeye Başlarken Kökle içeri Sok
Bunu dene Ve Bana Tekrar Yaz
Sana yardımcı Olmak istiyorum00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
30Cevap
- +1 yıl
Bakireyle evlencem bakireyle evlencem diye ölüp bitiyonuz. Sonra aha böyle oluyo. Neyse şaka bi yana bunun sebebi tamamen yetiştirilme tarzıdır. Kadın nerelidir, ailesi nasıldır bilemiyorum ama sürekli bi korku pompalayanlar var. Çok acıcak yok kan gelcek falan. Hepsi efsane yani. Bizim saf kadınlarımız acıyacak ya da ay istekli olursam or*spu gibi görünürüm şeklindeki saçma düşüncelerinden dolayı zevke odaklanamıyorlar. Zevk alabileceğini düşünse, o acı 2 saniyelik bir olay gerçekten. Benim de zor olmuştu ama tabii bu boyutta değildi. Cidden çok kısa süren bir acı. Bir cinsel terapist şart bunun için. Aksatmayın derim.
74 Yorumla- +1 yıl
@Ferhanım 10 ilişkiye kadar kanaması hiç normal değil. Şarıl şarıl olması da normal değil. Zar kalınsa miktar biraz fazla olabilir fakat o zar o kadar acı veren bir şey de değil. Efsane dememin sebebi de bana bunları doktorun anlatmış olması. Kan gelebilir tabii ki ama bu kalın/septalı denen zarlarda zor oluyor sadece. Onun haricinde abartılıyor. Benim de ilkim zor oldu ama hiç kan gelmedi. Sonra da gelmedi. Sadece biraz canım yandı. Zaten sonra kolay oldu. Kendini kasmak ya da rahat bırakmakla alakalı. İstedigin kadar hazir ol kendini kastigin an o hazirlik bosa gidiyo.
- +1 yıl
Benim zarım çok kalınmış demek ki. Şunu diyorum kendini kasıp kasmama meselsi değil. kanayan da var kanamayan da.10 sefer de mi kendimi kastım?
Sanki kasmamayı beceremiyormuşuz gibi konuşulmasına ayar oluyorum. Hiç de bile kasmadım. Benim ne farkım var sizden? Bazılarında kanıyor bazılarında kanamıyor olay bu.
- +1 yıl
Yapman gerekenler sırasıyla şunlar: 1-Doktora gidin Hymen normal mi giriş sağlanabilir mi kontrol ettirin
2- Hymen normal ise kız psikolojik olarak çekingen. Bir kayganlaştırıcı ve vibratör al. Havuç da olur. p*rno aç kızı yalnız bırak. Kız bunları kendi soksun yavaşça. Kasmamasını söyle. Hymenin etrafı kaslarla çevrili olduğu için kendini kasarsa penisin ya da her ne ise vajinaya girişi acılı olur. Kız kendini kasmayınca acı olmadığını görünce sevişmede de rahat olur.
3- cinsel olarak çok aç olduğu bir anda yakala. Hayvan gibi aç olsun, artık içine girmen için delirsin. Önce parmağını sok. Sonra penisini. Not: Yağ kullanma, su bazlı kayganlaştırıcı al. Yağ prezervatifi eritir. Hadi yaparsınız.40 Yorumla Ya kızlar, erkekler bizim kadar bilemez ama size ne oluyor hemen vajinismus diye yapıştırmışsınız ukala ukala. Hiç mi ilk cinsel ilişkinizi hatırlamıyorsunuz anlamadım ki. Ilk cinsel ilişkide hemen ilişkiye girememek gayet normal bir durum. Hem kendim ilkinde yapamadım hem de başkalarından çok duydum. orada bir yapı var be tam penis girecekken duvar gibi zorluyor, eee doğal olarak endişeli de olduğun için bir anda o yapıyı delmek mümkün olmuyor. Biraz daha girse bir anda kan boşalacak anladığım kadarıyla bende öyle olmuştu. cesaretini toplamak ve olaya alışmak zaman oluyor budur. Kısa bir süre sonra o cesareti toplayacak, bu fikre alışacak zaten. Sen burada vajinismus diye atmayanlara bakma. aynı kişiler ilk ilişkide kanama olmamalı zaten de diyorlar ama benim şarıl şarıl kanamam olmuştu. Yani hazır olmakla, ıslanmakla ilgisi yok bu durumun. ezbere konuşmayın.
38 Yorumla- +1 yıl
Lafın banaysa ilk ilişkide kanama %100 olmaz diye bir iddiam yok. Bu hymenin yapısıyla ve kadının aşk kasını kasmasiyla alakali bir durum. Hymen delikli bir yapıdır. Nadiren ilişkiye girilmesini zorlayacak ya da imkansizlastiracak hymenler çıkabiliyor. Hymen normal ise hymenin etrafındaki aşk kası kasılmamalı. Aşk kası kasılırsa hymen açılmaz penis zorlayinca da kanama olur doğal olarak. İlk ilişkide kadın hymeni kasmamasını öğrenememiş olabilir doğal olarak. Bu yüzden vajinasiyla baş başa kalıp aşk kasını kasmamasını öğrenebilir. Bu arada daha önce cinsel deneyimi olup da sonradan tecavüze uğrayan kadınların hymeninde yeni ve ilk yırtıklar bulunmuş. Bunun nedeni tecavüz sırasında kadının vajinasını kalmasıdır. Düşün yani önceki ilişkide yırtık olmamış bakire olmadığı halde tecavüzde yırtık olmuş. Anlatabilmisimdir umarim
- +1 yıl
@Veterinarymed evet lafım sana ama doğru olduğunu düşünmüyorum. Tek akıllı siz misiniz? Bir biz mi aptal gibi kasmamayı beceremiyoruz. Bazılarının kanıyor bazılarının kanamıyor yapıdal demek çok mu zor? Insanı beceriksiz yerine koymayın.
- +1 yıl
Valla orasını bilemiycem kim aptal gibi kasmamayi beceremiyor. Tatmin olmadıysan jinekologdan bilgi al. Daha tartışmasını bilmiyorsun hemen saldırıya geçiyorsun. Zamanıma değmezsin yazik.
- +1 yıl
Kanayan hymenler var elbet ama çok çok azınlıkta. Sen o azinliktaysan nefretini niye kusuyorsun? Ben ilk başta ne dedim ilişkide zorlanıliyorsa jinekologa gidilmeli hymen normal mi diye. Anormal bir durum varsa cerrahiyle hymeni genişletiyorlar zaten acili zorlu bir durum olmasın diye.
- +1 yıl
@Veterinarymed tepki gösterdiğim nokta. sanki biz beceremiyor muşuz gibi kastığın için lanıyor demeniz. Şunu söylüyorum. Evet benim çok kanadı ama kanayan kişi sayısı da fazla olduğu için demek ki zar çeşidi de normal. sonuçta birkaç güne iyileşti ve normal hayatıma devam edebildim. Ilk ilişkiler ber zaman hemen olmaz zaten. hemen çok biliyormuş gibi vajinismusu yapıştırıyor millet. yaygın olanı hemen olmaması zaten. ilkinde yapabilen çok az kişi duydum. azınlıkta değilim işte. Asıl kanamayan azınlılta ki toplumda yıllardır böyle bir genelleme var onu diyorum.
- 1 yıl
Uzun uzun anlatirdımda kisa geçim öncelikle kendini kasıyorsun ve çok sitreslisin bu yüzden vajinan kasılıyor ve penisi itiyor üzerine gidersen canın yanar öncelikle partnerinin seni rahatlatması lazım guzel bir yemek yiyin önce sonra dinlendirici bir müzik eşliğinde guzel kokulu mum ve tütsü koysun (yemekten önce sıcak bir duş alın ayrı ayrı) sonra masaj veya bebek yağı ile sana pamuk gibi oluncaya kadar masaj yapsın intarnette videoları var iyice rahatladığında vajinana da yağla maturbasyon yapabilir sonra vajınanı sırılsıklam olana kadar yalasın bu sekilde önden hazırlanmış olursun ve vajina etrafındaki kaslar rahatlar bol kayganlaştırıcı döksün o satten sonra değil penis bacağını bile sokar😉
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Ben vajinismusla ilgili olduğunu zannetmiyorum ya. Çoğu Türk kızında var bu bekaret bozulurken acıyacak korkusu. Çünkü bu şekilde sıkılarak büyütülüyorlar tamamen onların suçu da değil. Acıyor diyip sana bıraktırması sana haksızlık bence. Biraz acıdan ne olabilir ki. Bu kadar korkacak bir şey yok. Anlatıldığı gibi büyük acılar değil bunlar. Her ay regl olurken, bekaret bozulurken çekilen acının 10 mislini çekiyoruz. O yüzden o hiçbir şey yani.
50 Yorumlavajinismus olmayabilir. ön sevişmeyi çok uzun tut ve en çok haz aldığı noktalarda uzun zaman geçir. örneğin göğüslerinden mi etkileniyor en çok göğüslerine odaklan. sabırla ve uzun şekilde ön sevişmeye devam et. sadece ıslanınca korkudan hemen kuruyordur. hafif akacak kadar ıslanması lazım. ve hep konuş bu sırada. onu ne kadar istediğini filan söyle. akmaya başladığı zaman ve mutlaka prezervatifle hafif hafif sok. prezervatifsiz asla deneme ilk seferlerde. tam ilerlemeden çık sonra tekrar gir.
31 Yorumla- +1 yıl
Vajinismus muhtemelen. Bir ilişki terapistine gidin. Sende sadece cinselligi düşünme böyle şeylerde duygular çok önemli, aşk, tutku vs. Bunlar olunca zaten kasılmicaktır.
Gün içinde parmağını soksun alıştırma amaçlı, sende birleşme öncesi yap bunu.30 Yorumla - +1 yıl
hekime gidin. kızlık zarı olağandan daha kalın olabilir. bu durumda çok acı verir ilişki. eğer gerçekten kalınsa, ilişkiyi mümkün kılacak şekilde kızlık zarına çentik atıyor hekim. böylece ilişki kurulabiliyor. bir arkadaşımın böyleydi. bana danıştı. ben de onu bu şekilde yönlendirdim. çentik atmış hekim, mutlu bir yaşama adım atabildiler.
20 Yorumla - +1 yıl
sen kızlığını bozdunmu arkadaşım önce onu bılelım eger oyle bı derdın yoksa vajınasını anestol krem ıle ıcıne doldur zaten kendı erıyo sonra geceye dogru uyku halınde ıken ıcıne yerles zaten rahatca gırer ılk seferde belkı fazla zevk almaz ama oda sana kalmıs oral yapabılırsın ıyı sevısmelısın
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bakire ararsanız he böyle olur. 30 yaşına kadar bakire kalmaya çabalamış bir kadında min ileri derece vajinusmus kesin olur. Max Dokunduğunuz anda ağlayan-korkan-panik atak geçiren ya da kaçan kafanıza gözünüze yumruk atan biri olur ancak. 🤷♀️ Sonuçta kadın 30 yıldır bu tür şeylerden uzak durmuş ve beden o yaştan sonra değişimi kabullenmiyor.
31 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Senin ilacın bende.
Önce kayganlaştırıcı jeldi sür. Sonra karıyı yatağa bağla zorla sok. İki gün sonra vay beni Bikemedi diye laf söz olur benden demesi.84 Yorumla- +1 yıl
Gece gece kahkaha attım 😂😂
- +1 yıl
Böyle Kadına Canım Feda olsun bununla nasil * var yaa aboowww
- +1 yıl
1. Onu üste al, kontrol onda olsun
2. Ona güzel şeyler fısılda
3, Sırtını ve erojen bölgeleri okşa, ve harika yPtığını söyle
4. Çok kibar ol ve hassas davran a ön a konuşarak tahrik et10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Elinle az oyna piskolojisini rahat ettir kızın. Temizinden bi yala ne bileyim, konuş onunla!!!
Hemen vurup girme, 30 sn de birde aşkım acıttım mı ha hı felan diye sorma. Cool ol güven ver. Sonrasında 1-2 haftaya yetemezsin bile😂20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
merhabalar, vajinismusu olduğunu tahmin ediyorum. Genellikle psikolojik bir durumdur. İlk önce bir jinekoloğa danışmanızı tavsiye ederim. Gerekli olması durumunda zaten doktorunuz cinsel terapist sertifikalı bir psikoloğa sizi yönlendirecektir.
20 Yorumla - +1 yıl
Bilmiyorum, penisi vajinaya sokmadan evvel ön sevişme yapın uzunca. Kadın hazır olsun hemen alır içeri anlamaz bile.
00 Yorumla - +1 yıl
Gayet normal ilk kez ileri gittik diyorsun yapa yapa alışacak
10 Yorumla - +1 yıl
kesinlikle doktora gitmelisiniz terapi demiyorum doktora ve birlikte gidin... umarım çözülür
10 Yorumla - 1 yıl
on sevisme sart boyle bile aci duyuyorsa bi uzmana gorunmek sarttir herhalde
00 Yorumla onu tahrik edip kıvama getirmeyi denedin mi ve bir kadeh şarap içirmelisin yumuşasın eşin
00 Yorumla- +1 yıl
Acıyacak tabi ıslaklık vıcık vıcık sa sapla boz zari
00 Yorumla Deneyimsiz sin yardımcı olayım senin yerine gerisi gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Burada en önemli görev sana düşüyor
eşimi suçlamadan zorlamadan alışmasını eğer varsa korkularını yenmesini sağlayacaksınız00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Daracık vajina daha güzel bence daha çok zevk veriyor.
11 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. anlayışlı ve merhametli yaklaş. hazır olmasını bekle aceleye getirme
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Eşine karşı anlayışlı olmalısın. Eşini hazırlamak için ne yapıyorsun?
00 Yorumla oral yapılması konusundaki görüşümü ileri sürüyorum zevkin doruk noktaları uyarıcı sistemlerin ele geçirilmesi denenebilir istek arttırılmalı birleşmeye karşı bence
00 Yorumla- +1 yıl
Dostum öncelikle kontrolü onun eline bırakman gerek ve onun üstte oldugu pozisyonlarda yapmalısınız o zaman belki daha kolay olur
vajinismus tamamiyle bilinçaltı ile ilgili00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Ön sevişme ve sert zeminde deneyin sanki girme olmayacakmış gibi hissettir acele etme kendiliğinden olur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,4b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzatın ki ıslansın güzelce ve rahatlaması çok önemli kendini kasmaması lazım
00 Yorumla- +1 yıl
Eşine karşı anlayışlı olmalısın. Bu bir süreç ve geçecek.
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
ne güzel işte sütyen takmak zornda kalmazsın ve öyle çok daha çekici olursun
00 Yorumla Aynı şekilde gelmiyor bir Türlü nereye kafa çevirsek boş
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Eşini hazırlamak için ne yapıyorsun?
53 Yorumla- Soran+1 yıl
Boynu Emiyorum memeler vajina çok fena ıslanıyor Çok haz alıyor ama vajija denemem amaçlı penis degdirdim an haz almadi kesiliyor kuruma başlıyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Peki dil ve ya parmağa tepkisi nasıl
- Soran+1 yıl
İyi onlar yapıyor un sürekli bu gece bida denicez nasil bozabilir im onu tam zAr degiyor acidi diyor ordan ileri nasil gidebilirim
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Acaba penisiniz büyük mü geldi? Bazen bu sorun da olabiliyor
31 Yorumla- +1 yıl
korku var korku kızda.
oldumu pekii nasıl yaptınız
11 YorumlaZaten ilk 3 ay her girdiginde acır normal
00 Yorumla- +1 yıl
Psikologa gideceksiniz o çözümü bulur
00 Yorumla - +1 yıl
Kullanmıyorum WhatsApp a devam
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Özelde konuşalım mı 😊
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Olur
- Cevap sahibi+1 yıl
Takip ediyorum. Ja ile basliyor nickim. Yaz bana
- +1 yıl
Ön sevişmeyi uzun tutun
31 Yorumla- Soran+1 yıl
Tutuyor um hersey yapıyor um ama penis vajinaya değmedi surece sorun yok keyif alıyor her yer yaliyorum Emiyorum sorun yok ama vajina penis girdi yarisi geldi açıyor diyor geri çekiliyor um
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sevgi her şeyi çözer ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 18b cevap paylaştı. iyice hazırla. iyice kremle. acıyor dese de gir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. hic acima kaktir gitsin yoksa hep acir acir
11 Yorumla- +1 yıl
Tedavi
20 Yorumla - 1 yıl
bi gelsin muayne edeyim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Doktora gitmelisiniz
00 Yorumla- +1 yıl
Buyur anlt
00 Yorumla - +1 yıl
Yapmam asla
00 Yorumla Yazın
00 Yorumlamutlaka doktora başvurun. psikolojik bir olay.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
kayganlaştırıvı
238 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m Hayır
- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m Hayır neden?
- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m bir kelime ile mi, 19
- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m yeterince ıslaklık olmuyodur belki diye evet okuyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m istinye siz okuyor musnuz
- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m ne öğretmeni
- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m konuşma uzamaz bence daha fazla
- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m evli misiniz
- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m Evli
- +1 yıl
aklınıza başka bir bok gelmiyor :D
- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m Kaç kez
- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m ne öğretmeniydinx
- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m öğretmen
- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m anladım
- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m gerek var mı
- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m Evet yoğunum çünkü
- Cevap sahibi+1 yıl
@Asude-m Evet
- +1 yıl
umarım iyi geçer sınavların. bir ara konuşalım isterim seninle
- Cevap sahibi+1 yıl
@istanbul34-34 Sağ olun
- +1 yıl
benimle tanışın
40 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
yağla
00 Yorumla
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim vajinismus olabilir, canı çok yanıyor. Bu acıyı hafifletmenin bir yolu var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba değerli okuyucu,
Vajismus cinsel birleşme sırasında vajina kaslarının istemsizce kasılması sonucu vajina girişinin kapanması ve penisin içeri girememesi sonucu cinsel birliktelik yaşanamaması sorunudur. Bu rahatsızlığın birçok farklı sebebi olabilir.
Örneğin;
Tedavisi ise;
Lütfen böyle bir rahatsızlığınız varsa en kısa zamanda bir uzman tarafından yardım almayı ihmal etmeyin.