Cinsel Yaşam Eşim sert yapıyor, vajinam çok acıyor morarır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Eşim sert yapıyor, vajinam çok acıyor morarır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl morarma gibi bir durum olmaz ama kızarır tabi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl kızarıyo baya Yorumla bateristartist +1 yıl zevkten çok acı hissediyorsan bunu eşine söylecinsellikteki amaç zevk vermektir işkence etmek değil Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Alisirsin sizede iyilik yaramiyo sert yapiyoz olmuyo yumusak yapiyoz olmuyo bi ayarda durun daa🤣🤣soft baslayip serte devam😆 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl hoşuna gidiyorsa katlan birazcık be bi şey olmaz. 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Helal enişteye morartsın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl hafta sonu o duruma geldi zaten 😊 Yorumla Maturemale +1 yıl Adam işi biliyor 😉 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Parcalasın zaten morartmadan olmazz. 0 0 Yorumla
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Morarmaz ama kızarabilir 😅 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Morarmaz alışırsın zamanla sert iyidir 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. eşin bencil 0 0 Yorumla
Sorupçıkacağımm Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Morarmaz ama zevk almazsin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl alıyorum bu arada ama hem acı hem zevk cok güzel bi duygu tabi bi yandanda moraracak diye korkuyorum Sorupçıkacağımm +1 yıl Kilolu musun Soran +1 yıl hayır 56 kiloyum Sorupçıkacağımm +1 yıl Bırak evire çevire yapsın adam Soran +1 yıl yapıyo ztn bazen dayanamıyorum ama Sorupçıkacağımm +1 yıl Nw kadar sürüyor Soran +1 yıl 1 saat falan toplam Soran +1 yıl misyonerde ve kucakta Sorupçıkacağımm +1 yıl Evet
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. morarsın geçer zaten zevkaldıktan sonra 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyle yavaş yapsın 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hoşuna gitti mi yoksa 0 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Morarmaz 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Beyaz mı ki 1 4 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıpkırmızı olur başka bişe olmaz Yorumla Soran +1 yıl oluyo zatn o sert davranırken ben altta ölüyorum sanki öyle bi his. ama çok zevkli 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dünyanın en zevkli olayı o zaten. 1 seks 2 para Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çükünü kopar 2 5 Yorumla James116 +1 yıl Ama lazım ki ona Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @James116 espri zaten Yorumla James116 +1 yıl Penis görsen etkilenir misin sen ya mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @James116 ne alaka Yorumla James116 +1 yıl Merak ya ne bilim bende pek heyacan olmıyo vajina görünce mesela Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alışırsın zamanla 0 0 Yorumla
Playadelrey Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Zevkliyse 😊 0 5 Yorumla Soran +1 yıl evet cok 😊 Yorumla Playadelrey +1 yıl Ama acıyo diyosun Yorumla Soran +1 yıl hem acıyo hem çok zevk veriyo çok değisik cok guzel bir his 😊😊 Yorumla Playadelrey +1 yıl Çok iyi 😊 Yorumla Playadelrey +1 yıl Sertlik soğutmamalı yataktan Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Morarmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
morarma gibi bir durum olmaz ama kızarır tabi
kızarıyo baya
zevkten çok acı hissediyorsan bunu eşine söyle
cinsellikteki amaç zevk vermektir işkence etmek değil
Alisirsin sizede iyilik yaramiyo sert yapiyoz olmuyo yumusak yapiyoz olmuyo bi ayarda durun daa🤣🤣soft baslayip serte devam😆
hoşuna gidiyorsa katlan birazcık be bi şey olmaz.
Helal enişteye morartsın
hafta sonu o duruma geldi zaten 😊
Adam işi biliyor 😉
Parcalasın zaten morartmadan olmazz.
Morarsa gorecek birimi var?
Morarmaz ama kızarabilir 😅
Morarmaz alışırsın zamanla sert iyidir
Sertden bişey olmaz ama ebat büyükse olur
Bak morarir mi. Nolacak sanki morarsa olmezsin ya…
eşin bencil
Zevk veriyorsa bir şey olmaz.
Sen yavaşmı seviyosun
Morarmaz ama zevk almazsin
alıyorum bu arada ama hem acı hem zevk cok güzel bi duygu tabi bi yandanda moraracak diye korkuyorum
Kilolu musun
hayır 56 kiloyum
Bırak evire çevire yapsın adam
yapıyo ztn bazen dayanamıyorum ama
Nw kadar sürüyor
1 saat falan toplam
misyonerde ve kucakta
Evet
morarsın geçer zaten zevkaldıktan sonra
Morarmaz heralde ya
Bir şey olmaz
Söyle yavaş yapsın
Zevk aliyosundurr 🙂
Hoşuna gitti mi yoksa
Morarmaz
Evet
Hayır
Beyaz mı ki
evet
Kıpkırmızı olur başka bişe olmaz
oluyo zatn o sert davranırken ben altta ölüyorum sanki öyle bi his. ama çok zevkli 😊
Dünyanın en zevkli olayı o zaten. 1 seks 2 para
Zevk aliyosan
Çükünü kopar
Ama lazım ki ona
@James116 espri zaten
Penis görsen etkilenir misin sen ya mesela
@James116 ne alaka
Merak ya ne bilim bende pek heyacan olmıyo vajina görünce mesela
Alışırsın zamanla
Zevkliyse 😊
evet cok 😊
Ama acıyo diyosun