Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu biraz da oral seks yapan çiftlerin aralarındaki duygusal ilişkiye bağlıdır. Karşılıklı sevgi saygı güven rahatlık ilgi empati arzu özveri varsa tam çıplaklık olabilir olmalı. Yani ruh uyumu, ten uyumu ve kalp uyumu varsa çıplaklık gerekli. Tabiki ortam da müsaitse.

🙈♥️ Ama ortam müsait değilse ya da bulutumda ekdiklik varsa mutlaka tam çıplaklık olmamalı, kapı biraz aralı olmalı, tam soyunmak hoş olmayabilir. Her şey dozunda güzeldir. 😎
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOral için gerekli olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak hangimiz yapacaksak fark etmeksizin o teni hissetmek lazım.
Güzel ve kaliteli oral için çıplaklık gerekli.
Sadece erkeğe yapılan oral ise tam çıplaklığa gerek yok ama uzun sürmeyeceği çok aşikar.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılSelam
Hayır değildir yani şöyle bir şey var aslında tam çıplak olsa tüm o kasıkları penis çevresini o göbek kısmını filan her yere tam anlamı ile yoğunlaşabilirim ama şöyle de bir şey var pantolon üstünden sadece böyle zaman yokken mesela ya da öyle işin var meşgulsün bir şeyle ama aşırı arzulamışsın öyle düşünmek gerek o an pantolon üzerinden yapılması da olur yani aslında çıplakken daha iyi olur ama çıplak olmasa da olur yani şart değil.
#perso30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTam çıplak olmaya gerek yok ama olursa daha güzel olur
71 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbise altından yapsa harika olur tabi iç çamaşırı olmayacak 😍
90 Yorumla
+1 yılçıplaklık tercihim olur ama mekan uygun değilse sadece iç çamaşırlarımızı çıkarmamız da yeterli
70 Yorumla
+1 yılelbise ya da çamaşır üstünden oral seks? olsa olsa sürtünsex olur o
54 Yorumla- +1 yıl
@Vavelya_KıZ elbisenin altında oral yapılabilinir. ellerde elbisenin altında bedeninde dolaşabilir.
- +1 yıl
cidden. bilmiyordum
- +1 yıl
@Vavelya_KıZ Ciddiyim. Özellikle soyunma kabininde tavsiye ederim. Heyecan ve haz birleşiyor.
- +1 yıl
bilgi için teşekkür ederim.
+1 yılBana göre ona yapicaksin hayır ama. o bana yapicaksa evet goguslerimlede iynanmali
91 Yorumla- +1 yıl
o işlerin kompetanı biziz
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç yaptırmadım ama ben yaptım. Tamamen çıplak olmaya gerek yok.
Kilot üstünden yapan tiksinirim diyen sevgilimden ayrılmalı mıyım?56 Yorumla- +1 yıl
Direk ayrıl
Cevap sahibi+1 yılNeden çok mu zevkli
- +1 yıl
Ben seviyorum vajina ağzıma alıp sömürüp yalamayı
- +1 yıl
Sen yapıyorsan o da yapıcak o ne öyle
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum tiksinirim falan demişti bende istemedim. Utanırımda kokarım falan diye bilmiyorum
- +1 yıl
Zevki yaşamalısın bence
+1 yılBence tam soyunmak hoş değil kapı hafif aralık kalmalı
30 Yorumla
+1 yılGereklidir görsel şölen olur göze hitap eder ve vücudun her yerine rahatlıkla temas Edip oral yapılması için çıplaklık olmalı tamamen.😉
10 Yorumla
+1 yılGerek yok ya her sekilde gideri vardir oral seksin.. disarda icerde asansorde cati katinda ha birde tabiki merdiven boslugunda.✌️
10 YorumlaKullanım kılavuzu
Bölüm 15
Oral seks
Rahat ol mekan, çıplak, giyinik, durum şart farketmez00 YorumlaSevişirken çıplaklık güzel bir şey değil bence seksi kıyafetler seksin her aşamasında olmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılBence gerekli olmamali. Tam ciplaklikta sevisme faslina gecilmeli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Elbiseyle olması oda ayrı bir heyecan verici llaki çıplaklık gerekmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çıplaklık daha kışkırtıcılık yaratıyor. Olursa daha iyi
00 Yorumla#Bonjour
Hayır, erkek arkadaşım kemeri açsın yeter.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılTam çıplaklığa gerek yoktur. Anın tadını çıkartmak çıkarttırmak gerek diye düşünüyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılÇıplak olması gereken ger malum yerdir 😊
70 Yorumla Tam çıplak olması daha güzel ama gerekli değil pantolonu aşağı indirsen yetiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılYani tam adapte olmak falan
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kesinlikle evet
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Tam çıplak olmaya gerek yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Ben rahatlık açısından çıplaklığı tercih ederdim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle gerekli bence
10 Yorumla Hayir gerekli degil
70 YorumlaBayılıyorum oral seks e.
Temiz olsun yeter.00 Yorumla
+1 yılAğzınızı ıma ve s*ke bulamayın.
11 Yorumla- +1 yıl
tam olarak ne demek istediniz?
+1 yılGerekli değil bence
41 Yorumla- +1 yıl
Fazlasiiin
+1 yılgerekli değil
41 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo bölge çıplak olsa yeter
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtek altı daha zevkli bence
10 Yorumla
+1 yılGerekmez 😋😋🤤
00 Yorumla
+1 yılEvet gerekli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yoo değil
00 Yorumla
+1 yılÇıplaklığı severim
00 Yorumla
+1 yılHayır