Görüşleriniz için teşekkürler soruyu beğebilir misiniz?😌😂
Vajinal kuruluk cinsel ilişkide ne gibi sorunlar açabilir?
Görüşleriniz için teşekkürler soruyu beğebilir misiniz?😌😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sebepleri çok, kullanılan ilaçlar, stres, yeterli cinsel uyarının olmaması, cinsel isteğin azalması, hormonlar, vajinaya duş yapılması vs.
Cinsel birliktelik sırasında ağrı ve yanma hissi, basınç hissi ve hafif kanama olabilir.
Önce sebebini bulmak sonra ona uygun hareket etmek gerekir. Östrojen seviyesinde azalma varsa mesela tedavi edilebilir, köpüklü banyolardan kaçınılabilir vs Kremler, Fitiller, Jeller :)
Eğer bu rahatsızlık yokken oluyorsa kadın zevk almıyordur. Eğer bir rahatsızlık ise kadına acı verir, belki yara yapar ki zaten erkeğin içeride ki gidiş gelişi daha da zorlaşır. Kadına acıdan başka bir şey vermez, erkekte bunu anladığında erekteden düşer. Bir seksin soğuk yanı gözükür.
Kadına ciddi anlamda acı dan başka bir şey vermez. Ve bir an önce seksin bitmesini ister. Bunu da erkeğe yansıtır ve araya soğukluk girer.
Böyle durum da Kayganlaştırıcı gibi şeyler kullanmak gerek.
Alınan hazzı azaltır, bir süre sonra tahrişe yol açar ve tüm hazzı bitirir.
Cevap
58Cevap
Kanka on sevişmeyi 45 60 dakika arası yapmak gerekio ama abazalar hmn girdiği için kuru olur. Kuru olunca canın yanar. Canın yanınca konsantre olamadgn icin bidada ıslanmaz. Erkek arkadaşını tecrubeli olanlardan sec. He ben cok seviom bu cocugu diosan durex in cilekli kayganlaştırıcısı var. Harika bişi artı zewkide arttıran bir jel. Yalnız kolonya sürmüş gibi bir serinlik hissi verio rahatsz edebilir bir deneyin. Ondan haric erkek boşalır nie boşalmasn. Bnce snn erkek arkında arıza var sende değil
Vajinanın içerisine penis girebilmesi için ve rahat rahat hareket halinde olabilmesi için yeterince kaygan/ıslak olmalıdır. Bu durum hem birleşmeyi kolaylaştırır, hemde penisin hareket halinde vajinaya teması esnasında oluşan tahrişi azaltır. Kuruluk var ise ve yeterince sevişme sırasında bile ıslanma olmuyorsa kayganlaştırıcı kullanılmalıdır. Durex öneririm.
mesela araç kullanıyorsundur , bindin araca manuel şanzuman araç olacak tabiki.
rampa cıkıcaksın aracı vıtes kucultmen lazım kı tork ayarlansın ama sen vıtesı 3 ya da 2 ye atmazsan motor aşırı ısınma ve bağırmaya baslar devır alıncaya kadar.
velev ki kurulukta ıse bağırtırsın. acı verır sıkıntı yaratır , çağımızda vajınal kuruluk gıderıcı jeller var tabi.
Kadına büyük ölçüde acı verir ve cinsel birleşmeyi engelleyebilir
Cinsel birleşmede kadına ağrı verir ve yırtılmalara kadar ilerleyebilir. Sorunu tespit edilmeli, belki fizyolojik belki de psikolojiktir. Seksten zevk alma ortadan kalkar.
Ya çok üzücü mesela 7 sefer yapıyorsun kız yürüyemiyor ama erkek için kuru olması daha iyi sürtünme artıyor zevk de öyle kadın ne kadar ıslanırsa o kadar zevk alır kurursa pü yapıyorum devamkeee
Kadınların yaşadıkları cinsel problemleri kadınlardan çok erkek arkadaşlarımız daha fazla cevap veriyor.
Kadınların canı yana bilir, tahriş oluşabilir, kremler var die biliyorum ve kesinlikle ilgili bölümün doktoruna gidilmesi gerekiyor die düşünüyorum
Bartholin bezinde bir problem olabilir, kadınsal hormonlarda azalma olabilir. Psikolojik sorunlardan kaynaklanabilir.
Kendin sorup kendin cevap veriyorsun keşke bunu soru olarak değilde bence olarak paylaşmış olsaydın :)
Özellikle kadınlarda acılık gibi bir durum söz konusu olur hatta lazer epilasyon yaptıran kadınlarda daha fazla olduğunu duymuştum
Sürtünme artar ve vajina içinde zarar görür ısınma ve sürtünmeden dolayı bide penis benim gibi büyükse daha da sıkıntı
Kadın için ağrılı ve acılı olur. Erkek içinde zevk alma toleransı azalır. Zevk yerine acı dolu bir ilişki olur.
vajinal kuruluk yaşa göre değikenlik gösterir en önemli nedeni vajen florasının bozulması ve vajenitlerdir.
Ön sevişmeyi uzun tutmak lazım, ne zaman ki ıslanır o zaman, ıslanmıyorsa git gel e müsait değil demektir.
tükürük ne güne duruyor erkek içi sorun olmaz hatta zevk almasını arttırır tahriş olur ne olcak
Penis vajinaya girip çıkarken kadın yeterince ıslanmadığı için zevk yerine acı duyar ve zevk alamadığı için seksten uzaklaşır
Kadın acı çeker zevk alamaz önce kadını rahatlatmak gerekiyor.
Kadın acı duyar zevk almaz zaten birleşme de pek olmaz
Kadına acı verir, sünnet vajinal kuruluğa neden olur, kadında menapoz vajinal kuruluğa neden olur.
Kadına ciddi acı verir erkeğe de verir çünkü sürtünme artıyor.
yanıyor arkadaşım bildiğin yanıyo, keyif değil iki tarafa da acı veriyor
Cinsel ilişkiye iyi hazırlık kuruluğu azaltır, kayganlastirici da faydalı olur
anal sekste olduğu gibi bol kayganlaştırıcı gerektirir malesef. tabi bu erkek adına. kadın tarafından nedir bilmiyorum
Kayganlaştırıcı kullanırsın hal olur 2 . denemede alışırsın
Zedelenme , tahriş gibi sorunlar ortaya çıkar bunun içinde uzun ön sevişme ve oral şarttır ki kadın ıslansın
Parada var yedirip içirip çakacak karı varsa begensin
tukuruklee dewam et 🤣🤣🤣 islak olunca da cok kayganlasior yaa 🙈
Bunu soruyonmu gerçekten.. Can acıtır... Jel kullanılır ancak doğal gibi olmaz
Yeterli hazzı alamamak acı verir tatmin etmez. Tahrik olmamak..
Su bazlı kayganlaştırıcı en güzel çözüm kuru olduğu zaman zevk yerine acı alıyorsun
Kayganlaştırıcı kullan.
Kayganlaştırıcı jeller
bayada sorun yasayan varmis
Zor girer acıtır yarağı
Kadına sorun olur sanki
Ateşin icadı bu şekilde olmuştur
Yok be kuru yaş bulamıyor çocuklar
Canını yakar partnerin girerken zorlanır
giriş zorlaşır ve kadına da erkeğe de acı verir bu
Ben o işlere bakmıyorum mlsf 😅
partnerin rahat olmaz ve sende canın yanar
Çok fazla acı çekersin
Zevksizlik sanki duvara zımpara sürer gibi
Hala mı kuru vah vah
Can acısı, dolayısıyla isteksizlik
Aci duymasına zevk alamamasina neden olur
Durex naturals alıyorsun suruyosun geçip gidiyor.
Ağrı tahrişe
acı ve tahriş zevk alamamak
her seyi bitirir
Jel kullanirim
Çok sorun yaratır
Acı ve isteksizlik
Sebep ne bilmiyorum ama kotu bir durum 😥
Kuşadası eziyet
Canın yanar
Biraz aci cekersin penis zor hareket eder.
Jel var sıkıntı yok
Zevk alamazsın acır
Balık yağı al geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?