Duygu olmadan olmaz hisler kuvvetli olmalı ama duygu olsa bile performans çok önemli ve burada istekli arzulu olunması bencil olunmaması doyumsuz olunması sertliğe dayanabilmesi kadının çok önemli bence
Tabi ki de ben mesela yaptıkça yapasım gelir bir iki kes kesmez beni ve karşımdaki haz aldıkça haz alırım ama ben yoruldum yeter ya da yavaş ol sert olma falan deyince modum düşer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben sorun etmem
Almalı bence herkes hem hissiyatı hem görünümü kötü
Çokluğundan ziyade uzunluğu önemli. Kıllar çok uzunsa biraz rahatsız eder ama kısa ve gür kıllar beni azdırıyor daha çok 😂
Evet ben sevmem hijyenik olması lazım
Kaslı tüysüz parlak en iyisi
@Sagoreco33 kaslı olmasına gerek yok ama en azından koltuk altı gögüs ve malum yeri kılsız olması lazım bana göre
Erkeklerde yani
Kesinlikle öyle parlak pürüzsüz bir ten şart zaten o yerde kesin olmamalı oral nasıl yapılacak o şekilde
@Sagoreco33 yani
Ama kadında bakımlı olmalı aynı şekilde ve fazla kilo olmamalı bence
@Sagoreco33 kilo sorun değil bence obez olmadığı sürece ama doğru tabiki kadında olmalı
Her 2 tarafta işte
Gerçi sadece fiziksel özellikler ile de olmuyor bu olay istekli arzulu şehvetli olmalı kadın da erkekte ve sertliğe dayanabilmeli
@Sagoreco33 evet işte sadece fiziki değil
Duygusal bağda olmalı zaten
Duygu olmadan olmaz hisler kuvvetli olmalı ama duygu olsa bile performans çok önemli ve burada istekli arzulu olunması bencil olunmaması doyumsuz olunması sertliğe dayanabilmesi kadının çok önemli bence
@Sagoreco33 bencil olunmaması lazım doğru erkeğinde karşı tarafı düşünmesi gerek
Katılıyorum yani
Karşılıklı olmalı
@sagoreco33 ama artık bu konuyu kapatalım
Soru sahibini rahatsız ediyoruz
Tabi ki de ben mesela yaptıkça yapasım gelir bir iki kes kesmez beni ve karşımdaki haz aldıkça haz alırım ama ben yoruldum yeter ya da yavaş ol sert olma falan deyince modum düşer
Size kalmış haklısınız burdan daha fazla olmaz
@Sagoreco33 yani
Peki iyi günler diliyorum
Bence olur
Olur