Cinsel Yaşam Evliler her gün seks mi yapıyor? (Sayfa 2) Cicikızınız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 310 Evliler her gün seks mi yapıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. yok be nerdeeee? keşke öyle olsa 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bir çifte sorman daha iyi, 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Canim hergun de olmaz dir galiba 0 0 Yorumla
Ergl06 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Basma tulumbamı zannettin hergün yap yap 😂 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Her gün yapmıyorlardır. 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Yapmıyor en fazla haftada 2 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır hergün yaparlarsa sıkılırlar 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. İki günde bir yapanlar var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bazen hafta da bazen 2 hafta değişiyor çekime göre 2 10 Yorumla Karizma_14_ +1 yıl 2 haftada mı Yorumla Karizma_14_ +1 yıl 1 mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Karizma_14_ evet Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Çok az yaşlar kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Karizma_14_ 32 ben 35 size göre az olabilir Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Aslında o kadar fazlada değil yaşlarınız ikinizde mi isteksizsiniz talep kimden gelir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Karizma_14_ uyum yok diyelim konu kapansın Yorumla Karizma_14_ +1 yıl İstek var o zaman normalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Karizma_14_ uyum yok diyip konuyu kapadım ben Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Anladım konuşmak istersen yaz istemezsen kendine iyi bak Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 2 gunde, bir ama, cok cok sert 2 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşim sevmiyor sertti ama Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bekar daha çok yapar evli Kadın her gün istemez 0 0 Yorumla
RetroIronik Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. hayır Aksinee daha azalıyor 0 0 Yorumla
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Evet 1 1 Yorumla umutsuzum64 +1 yıl Nerden biliyorsun Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Hiçbir fikrim yok 1 0 Yorumla
macabeyi55 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Evli değilim ama çiftten çifte değişir bu konu. 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayir yapmiyotlar 0 0 Yorumla
Blackeagle26 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Hergün olmaz 4 iyidir 0 1 Yorumla Blackeagle26 +1 yıl Sen evlimisin Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kalktikca yapıyorlar 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her dk 0 5 Yorumla ailsıyert +1 yıl Sendemı evlısın Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl @ailsıyert yooo Yorumla ailsıyert +1 yıl Ee nerden bilıyorsun o zmn Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl @ailsıyert evli olan insanlar tanıyorum Yorumla ailsıyert +1 yıl @tamamgeldiiim güzel muhabbet sksjaj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Takip cihazım yok. Değişir
yok be nerdeeee? keşke öyle olsa
bir çifte sorman daha iyi,
Hergün olmasa bile her 2. gün
Her hafta filandır ancak
Canim hergun de olmaz dir galiba
Basma tulumbamı zannettin hergün yap yap 😂
sana nasıl koca lazım
Her gün yapmıyorlardır.
Yapmıyor en fazla haftada 2
Hayır hergün yaparlarsa sıkılırlar
İki günde bir yapanlar var.
Cifte bagli
Bazen hafta da bazen 2 hafta değişiyor çekime göre
2 haftada mı
1 mi
@Karizma_14_ evet
Çok az yaşlar kaç
@Karizma_14_ 32 ben 35 size göre az olabilir
Aslında o kadar fazlada değil yaşlarınız ikinizde mi isteksizsiniz talep kimden gelir
@Karizma_14_ uyum yok diyelim konu kapansın
İstek var o zaman normalde
@Karizma_14_ uyum yok diyip konuyu kapadım ben
Anladım konuşmak istersen yaz istemezsen kendine iyi bak
2 gunde, bir ama, cok cok sert
Eşim sevmiyor sertti ama
Yapmalılar ben olsam yapardım 😄
Ben olsam her fırsatta yaparım
iş hayatına bağlı bence
kişiden kişiye göre değişir
haftada 5 filan ortalamada.
ama yetmiyor :D
ben evli olsam hergün yapardım sabah ve akşam
Ben başkasını bilmem ama günlük cakiyorum
Keşke öyle olsa evlenirdim belki djdjdj
Bekar daha çok yapar evli Kadın her gün istemez
Ortam müsaitse her isteyince
hayır Aksinee daha azalıyor
Evet
Nerden biliyorsun
Hiçbir fikrim yok
kişiden kişiye göre değişir
Sanmam
Kim söylüyor bunu allakasi bille yok bence
Öyle hergun olmuyor
Her gün olmaz
2 günde bir yapıyor
Evli değilim ama çiftten çifte değişir bu konu.
Hayir yapmiyotlar
Hergün olmaz 4 iyidir
Sen evlimisin
Yokk yaa nerde ayda 1 e duacı oldum
Genelde evet
Umarım öyledir :)
Hayir tabiki
Değişir herhalde
Kalktikca yapıyorlar
Günde 2 kere
yok öyle bir şey
Ayda 1