Cinsel Yaşam Evliler her gün seks yapar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Güncellemeler11 ay Vay be Evliler her gün seks yapar mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı. Yapmaz geçin onu helede çocuk varsa herşeyi unutuyorlar direk uyku 2 0 Yorumla
Murat-demir Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 42% 1 yıl Ölüler sanıyor ki diriler her gün helva yiyor ama öyle değil 😅 senin sorunun cavabi da bekarlar sanıyor ki evliler her gün seks yapıyor 0 1 Yorumla Murat-demir 11 ay Hoş geldin soru güzeli Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Karı koca arasindaki bir şey bu ya canları ne zaman isterlerse yaparlar bunu günü düzeni saati yok bence en azından yeni evli çiftlerde 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evliliğin ilk yıllarında olur sonra haftada 4-5 e düşer 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cicim aylarında olabilir ama sonra zamanla gardaş olurlar... Evlilik sekse en uzak şeydir 0 0 Yorumla
Malikalgan001tlgrm Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Her gün yapar tabi arada yapan arkadas gibi soguk olur seks hergün yapılır yemek gibi bişe 0 0 Yorumla
Kampçı_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Yapabilir.. Ben yapabilirim hatun da istedikten sonra... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl yeni evlenenler sık sık yapıyorlar diye duydum ama uzun süre evli olanlar çok az yapıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Gece uyumadan öncee yaparlar çocuk olana kadar tabi sonrası olmaz 0 0 Yorumla
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Bilemem daha evlenmedim 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İstiyorlar sa yaparlar 0 0 Yorumla
gunderr21 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Evli olsam Burak ergin'i her dakika yaparım 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Canları ne zaman isterse o zaman yaparlarr 0 0 Yorumla
ShrapNeLL Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Her gün olmasa bile 2 günde 1 isterim ben 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapıyorduk bir zamanlar bazen iki kere 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Umudumuz o yönde oluyor ama yapılmıyor maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bir aydır yapmıyoruz 3 3 Yorumla Asarkar 1 yıl Neden Yorumla catafalque87 1 yıl Aa neden Yorumla SalihC4n 1 yıl Kocası yüzündenmis, isteksizlik var Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapmak isteyenler yapar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hergün arada oluyor tabi 2 13 Yorumla vitocorleone2 1 yıl evli misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla vitocorleone2 1 yıl anladım zatenpeki hafta da hiç olmadığı günler oluyo mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Regl döneminde sadece Yorumla vitocorleone2 1 yıl regl döneminde kadınlar daha istekli olmıyor mu? bence o dönemde de bos olmaması gerekıyor Yorumla vitocorleone2 1 yıl sen ne düşünüyorsun bılmıyorm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oluyorum tabiki ama cinsellik olmaz o dönemde sadece sevişme Yorumla vitocorleone2 1 yıl sevişme yetmez kibenim eski sevgilimle regl döneminde de ilişkiye gşriyordukzaten gün gectikçe azalıyordu reglin etkisi. Ve çok azg*ın olduğundan o dönem aşırı zevk alıyordu denemen lazımkaç yıllık evlisin Yorumla catafalque87 1 yıl Olmaz mı ya😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 3 yıllık evliyim regl döneminde seks iğrenç ya Yorumla vitocorleone2 1 yıl iğrenc diil ya )) mesaj kutum açık anlatabilirm nasıl olduğunu Yorumla vitocorleone2 1 yıl ilk basta eski svgilimde diyordu iğrenc diye )) Yorumla vitocorleone2 1 yıl boy kilon kaç? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl hayır tabi 4 2 Yorumla vitocorleone2 1 yıl evli msn Yorumla catafalque87 1 yıl Neden olmasın ki Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır evlimisin 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
Kajuurellaaa Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hergun olur mu hic 0 2 Yorumla ax2akrep 1 yıl olmaz mı Yorumla Kajuurellaaa 1 yıl @ax2akrep konusu da sen yoksun. Lütfen herşeye atlamayin Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Her gunn saat 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben yapardım 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır yapmaz 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. yaparlar tabi :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Yapmaz geçin onu helede çocuk varsa herşeyi unutuyorlar direk uyku
Ölüler sanıyor ki diriler her gün helva yiyor ama öyle değil 😅 senin sorunun cavabi da bekarlar sanıyor ki evliler her gün seks yapıyor
Hoş geldin soru güzeli
Karı koca arasindaki bir şey bu ya canları ne zaman isterlerse yaparlar bunu günü düzeni saati yok bence en azından yeni evli çiftlerde
Evliliğin ilk yıllarında olur sonra haftada 4-5 e düşer
Cicim aylarında olabilir ama sonra zamanla gardaş olurlar... Evlilik sekse en uzak şeydir
Her gün yapar tabi arada yapan arkadas gibi soguk olur seks hergün yapılır yemek gibi bişe
Yapabilir.. Ben yapabilirim hatun da istedikten sonra...
yeni evlenenler sık sık yapıyorlar diye duydum ama uzun süre evli olanlar çok az yapıyor
Gece uyumadan öncee yaparlar çocuk olana kadar tabi sonrası olmaz
Aman bekarken yapılmıyor evliyken hiç yapilmaz
Bilemem daha evlenmedim
İstiyorlar sa yaparlar
ikisi de istekli ise olur
Evli olsam Burak ergin'i her dakika yaparım
Canları ne zaman isterse o zaman yaparlarr
Aralarındaki uyuma bağlıdır.
Her gün olmasa bile 2 günde 1 isterim ben
Yapıyorduk bir zamanlar bazen iki kere
Umudumuz o yönde oluyor ama yapılmıyor maalesef
Genç olanlar yapar
Bir aydır yapmıyoruz
Neden
Aa neden
Kocası yüzündenmis, isteksizlik var
Yapmak isteyenler yapar
Hergün arada oluyor tabi
evli misin
Evet
anladım zaten
peki hafta da hiç olmadığı günler oluyo mu
Regl döneminde sadece
regl döneminde kadınlar daha istekli olmıyor mu? bence o dönemde de bos olmaması gerekıyor
sen ne düşünüyorsun bılmıyorm
Oluyorum tabiki ama cinsellik olmaz o dönemde sadece sevişme
sevişme yetmez ki
benim eski sevgilimle regl döneminde de ilişkiye gşriyorduk
zaten gün gectikçe azalıyordu reglin etkisi. Ve çok azg*ın olduğundan o dönem aşırı zevk alıyordu denemen lazım
kaç yıllık evlisin
Olmaz mı ya😉
3 yıllık evliyim regl döneminde seks iğrenç ya
iğrenc diil ya ))
mesaj kutum açık anlatabilirm nasıl olduğunu
ilk basta eski svgilimde diyordu iğrenc diye ))
boy kilon kaç?
Hayır ayda 1 belki
Sıradan da olsa oluyor
hayır tabi
evli msn
Neden olmasın ki
Bazilari yapar
Hayır
Hayır evlimisin
Sanmıyorum
Libidoları yüksekse neden yapmasınlar.
Her saat başı