Cinsel Yaşam Evliler her gün seks yapıyor mu? eliff222_ Takip Et Xper 4 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Evliler her gün seks yapıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 10 ay Ben evli olsam yaparım ya her gün bi kere de olsa yapışırım kocama ahhahah 4 1 Yorumla İçiBoşDefterim 10 ay 😇 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Yeni evli iseler belki... Sonrasında her gün olmaz, sıklığı azalır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Ayda yılda karısını bir defa s.. ken arkadaşlarım var bizim karının ki konya obruğuna döndü iyice diyip beğenmiyolar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay evleneli 2 hafta oldu biz her gün yapıyoruz özellikle anl ilişki çok yaşıyoruz :D 0 0 Yorumla
İrfan_77 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 10 ay Ölüler de zannediyor ki diriler hergün helva yiyiyor ahaha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Yok ya her gün yapsak genişler 5 12 Yorumla mustafaram 10 ay Kaç günde bir kaç yıllık evlisin Yorumla kirlisohbetler 10 ay Seksle genişlemenin alakası var mı Yorumla Asikurtt 10 ay Yok kız birsey olmaz korkmaaa Yorumla Cevap sahibi 10 ay Peki Yorumla Asikurtt 10 ay Banada versen birkere keske Yorumla Cevap sahibi 10 ay Olmaz ya Yorumla Asikurtt 10 ay Nedenn Yorumla Asikurtt 10 ay Birkere yaa omur boyu unutmazsın zaten emin oll Yorumla Cevap sahibi 10 ay Evliyim diyorum Yorumla kirlisohbetler 10 ay Evliler veremez mi 😉 Yorumla Asikurtt 10 ay Ya evli olupta yapan yokmu sanki gizlisin zaten kimse tanımaz ki seni Yorumla Asikurtt 10 ay Dm de bekliyorum lutfen gel bi Yorumla
KaranlığınKızı Takip Et Guru Yaş: 33 10 ay Yapmıyorlar kesin bilgi 🍀 1 1 Yorumla mustafaram 10 ay Niye peki yapamıyorlar Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Yaparız istersek 2 6 Yorumla kirlisohbetler 10 ay Neden istemiyorsunuz 😊 Yorumla Cevap sahibi 10 ay @kirlisohbetler istemiyoruz mu dedim Yorumla kirlisohbetler 10 ay Peki mastürbasyon yaptığın oluyor mu arada. İhtiyaç olmuyor mu Yorumla Cevap sahibi 10 ay @kirlisohbetler biraz önce yaptım oluyor tabi Yorumla kirlisohbetler 10 ay Tamamen fantezi mi? Zevki mi ayrı. Yoksa o an kocan olmadığından mı mastürbasyon Yorumla phhml016 10 ay Ne güzel Yorumla
Japoness Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Güldürme beni 🤗 1 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ne kadar isterlerse 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bıkana kadar 0 0 Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Yapmıyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben evli olsam yaparım ya her gün bi kere de olsa yapışırım kocama ahhahah
😇
Yeni evli iseler belki... Sonrasında her gün olmaz, sıklığı azalır.
Ayda yılda karısını bir defa s.. ken arkadaşlarım var bizim karının ki konya obruğuna döndü iyice diyip beğenmiyolar
evleneli 2 hafta oldu biz her gün yapıyoruz özellikle anl ilişki çok yaşıyoruz :D
Boşanmadan önce yapıyorduk ama sonra özlemeye başladım o günleri
Ölüler de zannediyor ki diriler hergün helva yiyiyor ahaha
Yok ya her gün yapsak genişler
Kaç günde bir kaç yıllık evlisin
Seksle genişlemenin alakası var mı
Yok kız birsey olmaz korkmaaa
Peki
Banada versen birkere keske
Olmaz ya
Nedenn
Birkere yaa omur boyu unutmazsın zaten emin oll
Evliyim diyorum
Evliler veremez mi 😉
Ya evli olupta yapan yokmu sanki gizlisin zaten kimse tanımaz ki seni
Dm de bekliyorum lutfen gel bi
yapmazlar bir donemden sonra
Yapmıyorlar kesin bilgi 🍀
Niye peki yapamıyorlar
Yapmıyorlardır ama evlenince yapılmalı
Yaparız istersek
Neden istemiyorsunuz 😊
@kirlisohbetler istemiyoruz mu dedim
Peki mastürbasyon yaptığın oluyor mu arada. İhtiyaç olmuyor mu
@kirlisohbetler biraz önce yaptım oluyor tabi
Tamamen fantezi mi? Zevki mi ayrı. Yoksa o an kocan olmadığından mı mastürbasyon
Ne güzel
Yapmıyor asla 1 yıllık evli olmamıza rağmen
Yok bence her gün yapmıyolardır
Sanmam ilk zamanlar vardır sonra ayda 1
Yok bee
Güldürme beni 🤗
Yok her saniye
Ne kadar isterlerse
Merakın ne sen onu soyle
bıkana kadar
Yapmıyoruz
Yapmayani döverim