Bu kucak askısı ile seks yapmak ister miydiniz fantezi dünyanız nasıl?

Askıya ihtiyacım olmaz benim ama denemek isterim tabi yeni şeyler.
Teşekkürler
Efsane kesinlikle yanıyor 🔥 böyle seks efsane yapılır
Cevap
5Cevap
Kadını o pozisyonda tutamayıp güçsüz erkekler için tasarlanmış bir parçadan başka bişi değil :D
Olabilir ilk defa gördüm
Seksten nefret ediyorum
Ne değişik bir şey böyle
burcun ne fantezileri seviyorsun belli ki
@Hayatnediyorsun kova
ilginç kovanın böyle fantezileri olduğunu bilmiyordum. yaş kaç ki
@Hayatnediyorsun ben seviyorum ya da sevmiyorum demedim ne değişik bir şey dedim
Fantezisi güzel gizli böyle bağlı kucakta olmak 😂😂
Yani orası öyle 😂
Hiç kucağa aldılar mı seni?
Niye sordun
beğenmesen saçma bir şey derdin değişik demişsin ama gizli
Merak ettim fantezini dünyanı bilmek istedim 😂
@Hayatnediyorsun bana mesaj atmasınlar diye gizliden sordum uğraşmak istemiyorum. Yalanmı söyliyeyim hiç böyle bir şey görmedim onun için değişik dedim
demek ki fantezileri seviyorsun ünide mi okuyorsun yaş kaç ki tam olarak
Haklısın gizlihanım mesaj kutun patlama Yaşar 😂 fantezi dünyan nasıl anlatsana
Hey 2 kişi birden geliyor sakin olun yaşı anladım da üniversite ne alaka. Fantazi dünyamda bana kalsın değil mi
dostum ikimiz arasında böye askıda sosis olma demesin bir de hahahah
biz sakiniz de sen heycan yaptın gizli. merak ettim bölümünü düşünce yapın hakkında ipucu verir diye sordum
@Hayatnediyorsun ben yaşlılara bakmıyorum amca midem kaldırmıyor
ahah yaş kaç ki yeni trend bu genç kız olgun erkek sende beni kırklık yaptın oha yani
@Hayatnediyorsun 33 yaşındasın amca 😂 yaşına uygun ah pardon Allah bilir evlisindir git eşinle ilgilen
evli değilim de sen onsekizin altındasıın herhalde hadi kumda oyna burda masum görünmeye çalışma hem kimse masum değil burda gelmiş burda böyle başkasına suç atma kendi halini unutma
Kız adamla tanış iyi biri bak seni düşünüyor 😂
@Hayatnediyorsun ben reşitin baya üstüyüm görmeden ve bilmeden yorum yapma ben gördüm de yorum yaptım kimse masum değil ve ben masumum demedim ve son olarak kimseye suç atmadım
başkan beraber yardım edelim ahahahha
dön bak yazdığın mesajlara anlarsın
@Hayatnediyorsun mesajlara baktığımda 3 kişinin iğrenç yaklaşımını görüyorum ben
2 kişi olacaktı
işte ilahi adalet kendini de katmış oldun ne güzel. sitede çok var böyle rol yapanlar senin gibi başkasını kandır hadi :)
Gizli üye ben snaa kötü yaklaşım yapmadım ki kötü birşeyde demedim sadece fantezi dünyanı anlat dedim bende kalsın dedin tamam dedim
Sana karşı asla saygısızlık yapmak gizli üye
Hayat ne diyor da kötü birşey demedi
Klavye hatası ne zaman ilahi adalet oldu?
@Hayatnediyorsun sen kendini haklı çıkardıkça batıyorsun başta senin istediğini verseydim böyle olmazdın vermedim diye böylesin kudurmaya devam.
burda ego kasan sensin normal sordum sen kendine yordun harika böyle devam et egonun ucu bucağı yok çok güzel :)
@Hayatnediyorsun aynen amca.
neye nasıl bakarsan o da sana öyle bakarmış dikkat et. konuştukça batan kendi cümlelerinle sen oluyorsun dikkat et
@Hayatnediyorsun aynen
denemek lazım güzel bir pozisyon kucak
Hayır, kızlar ağır olmuyır
istemem
Yok belim ağrır
Ayakta kucak favorim
En İyi Cevaplar