Bunun nasıl bir duygu olduğunu merak ettiniz mi hiç ? İmkan olsa yapmak isterdim açıkçası :) kediler çok şanslı :P
Lütfen dürüst olun, gizliden yanıtlayın ama doğru yanıtlayın :)
Lütfen dürüst olun, gizliden yanıtlayın ama doğru yanıtlayın :)
İstemezdim o yalama olayı zaten partnerin mutluluğu için daha çok ama öyle birşey mümkün olsa abazanlar ellerini rahat bırakıp o yola baş koyardı ahah
Doğru ama ne bileyim değişik olurdu :) ama bu haksızlık, başkası bana sarılıyor ben kendime sarilamiyorum :( başkası öpüyor ben opemiyorum :(
Misal örnek gösterilebilir :D :D :D
Ahahahhahahahahahahahahahahahahahahahaha 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 ya mahvettin beniiiiiiiiii
Bunu yapabilen bir kız görmedim ama kendi aletini ağzına alabilen erkek gördüm.
çok saçma sorular bunlar nereden bulursunuz anlamam ki :/
Cevap
49Cevap
ünlü bir yabancı sanatçı vardı kendi kendine penisini yalabilmek için bir kemiğini aldırmıştı bel bölgesinden unuttum şimdik ismini...
Vay be idolüm :P
Herkesın haz ve zevk alma seceneklerı degısebılır senınkıde degısıkmıs
Zevkten değil meraktan :)
Hiç yolu yok ya :)
Peki sana hemen anlatayım biçimsiz vuducumu :) 1.70 boy 64 kilo. Büyük göğüslerim ve küçük kalcam var. Belim ince sayılmaz ama asıl sorun yan simitlerim. Kocamanlar :( bacaklarim normal güzel sadece
Buraya yazsan ölür muydun :)
Malesef :)
Unutmakı hayattakı butun paylasımlar insanların bırbırıne guvenı sonucu gerceklesır. Bır ınsanın kadın olsun erkek olsun kendını bılmesı bır seyler paylastıgı ınsana güven vermesı ıcın en önemlı unsurdur. Kedını bilen bır ınsanım. onuda geçtım kendını bılen bır ADAM ım. tabıkı yınede karar senın
ınsanoglu yaa.. eger ımkan olsa kendısınıde düzer yemın ederım..
ben sıkıldıkça sakso çekiyorum zaten kendime :D :D :D :D
https://i.hizliresim.com/Xo9YQo.jpg
dürüst olayım denedim ama olmadı meraktan sırf. dilim anca ucuna degebildi ;)
Cok tesekkur ederim dürüstlügün için :)
İstemezdim iğrenç geliyor :) Kız olsam belki iş değişirdi bilmiyorum :P
Kadininki varken asla. Akli basinda insan yapmaz tam delilik
nasıl bir duygu olduğunu biliyorum zaten almayım sevmedim
Nerden biliyosun denedin mi?
Hem de nasıl :) Başkasının yalaması kolay olsa keşke. Reddettiğim gay arkadaşı bile hatırlar oldum. Sadece oral yapayım yeter demişti yazık :D bize de kızlar hayrına vermiyor birader dedim..
Ahahah 😂 bu gayler nerde çıkıyor karsiniza allasen
Skypeda ekliydi vücudumu göstermiştim bir sitede :) bence teşhircilik isteği var da biraz.. Sanal seks denediysen bilirsin oraları
Bilmiyorum malesef. Anladımm sahillerde teşhir ediver sen de :D
Ahahaa :D halka açık yerde sınırlar olur :) özelde aç açabildiğin kadar sıkıntı yok. Denemek istersen yardımcı olabilirim? Gizliliğe önem vererek sesli, resimli, cam açarak birkaç fantezi yapabiliriz. Hangi sınırlarda kalmak istersen
Yok cok tesekkur ederim 😂
Ne kaçırdığını bilmiyorsun ama :) sen bilirsin kardeş. bir fake skype hesabı açıyorsun 1dk, orda gizli kalacak şekilde yüz göstermeden yazışarak başlıyorsun istediğin yerde bitiriyorsun olay bu :)
Olayı basit anlatıyorsun ama oramı buramı göreceksin nikahlı kocam gibi :D
Bunu istemeyen arkadaşlarla sadece yazıştığım da oldu, sadece skypeda sesli konuştuğum da :) bazen kısa bir sohbet bile can sıkıntısına iyi gelebiliyor. Ben demedim kocan gibi göreyim diye :)
Neyse, beni aşar yine de Sağol :)
Sen yalama çalışmaları için spor yap kardeşim :) Sabretmek zor valla, mast ın da keyiflisi sanal işte ne yapalım. Ama yalamak olsa fena güzel olurdu ayrı mevzu. Gay çocuk duymasın, silmiştim onu :)
Sen de pisman olmussun sanırım, verseydin eline keşke ahahahah konuşturdun beni sonunda :D
Ahahah alemsin yaa :D eline istemedi ağzına istedi namussuz. Camda görünce kasıklarımı penisi filan çok beğenmişti :)) ben sanal yaptığımız 35 yaşındaki tombul hatunu özledim ondan :) reelde işim olmaz bakirim
Bakir misin :) cidden mi ya
Sorma :) zor ama evet. Flörtüm de olmadı
Sanalda kalan birkaç ufak yaramazlığı da kendimi teskin etmek için yaptım
Neden merak ettin :)
ualn ne iğrenç insanlar varmış ks de öğğğğğğ kaçın mkk
Ya git
kaçtım zaten burdamı kalıcm ahahahahha :D
Ahah 😁
knk çok aradınmı bu souyu be :(
Ya aklıma geldi
aferin sana :D
Nerden buluyonuz sacma sorulari iyice seviye dustu sevdimin sitesinde
Denemek isterdin sen de, eminim
Tamam tamam
Kopeklerin dili daha uzun canim onlar yalasin bir kopek al kendine :d
Yanlış anlamışsın
Gerek yok hanı vajina olsa neyse yalarm kendmde ama penis o kadar hoş gelmez iyyy
Uff o profil ne öyle 😃
Nolmus profilimeee :))
Acayip bir şey :)
Bu da bizim yasam tarzımiz :))
Bak sen :D
Aynısını kendime yapcam mandalla hahaha
İlgin varsa tanisalim zahmet etme ben yparm :)) resimdeki malzemenin aynısı bende de var ve daha fazlası da :))
Grinin elli tonuna dönmeyiz dimi 😂
İzlemedm hiç çok duydum da :)) izlemeyi değil yaşamayı seviyorum korkma sen
Ne yapıyorsun mesela ufacık çıtlatsan?
Buraya yazlmas ki korkma mesaj at yemem
Yiyedebilirsin :D
Keyfn bilir :))
Yenisi nasıl :))
Yaa güzeeel :) cok can yakıyor musun? Tecrübe li misin?
La bana kim eksi verdi ne ettim ben size ne ettm. :)) tecrübelerim var hem reel hem sanal ama sanal da duzgn olmuyo köleler söz dinlemiyo reelde fenaymdir can yakarm da :))
Köleler söz dinlemiyor hahah :D sanaldan ne olcak ya, gerçek olması lazım ama korktum :)
Öyle herkese de guvenp gerçeğe alamiyorm :)) önce sanaldan biraz taniyorm sonra :)) korkma
Sen bu aletleri nereden temin ediyosun
İnternette seks shoplardan :)) bazılarını da kendm yapiyorm kolay olanları :))
Bu işe gönül vermis ya adam :D
Bu daha zevkli geliyor bana monoton sevişmek her defa aynı pozisyonlar falan :)) oysa kullanmak hükmetmek yönetmek ve aşağılamak ve çaresiz bırakmak bana muhtaç olduğunu hissetmek daha büyük bir zevk veriyor :)) en büyük zevk de sessiz odada kalcasina inen kırbaç darbesinden sonra kendini sikarcasina atılan çığlık :))) ahhhh bir an önce ekim gelse de sezonu acsam
Neden ekim ya :D
La eksi verip durmayn ! mesaj at sende adi köle !! :))
çok hayal ettim evet yalardım ve hatta bir dildo alıp yalamayıda isterim ama dildo almak sorun..
Evet büyük sorun netten siparis etsen?
eve teslim edecekler kapıyıda büyük ihtimal ben hariç herkes açar :))
Ahhahaha 😂😂😂😂 oyyy çatlıycam
eig bebeğim :p
Evet isterim ve yalıyorum da. Çok farklı bir duygu.
Ya nası beceriyosun?
Uzun süre mekik çalışması ve spor. Sıfır yağ olmalı. Dünyada bunu yapabilen bir çok kişi var. Hatta paylaşım grupları bile var. Ben onları yeni gördüm. Fakat biraz düzenli sporla yapılabiliyor. Epey bir kısmını ağza almak mümkün. Bu arada, kadınlara hayranım ve ötekilerden de tiksiniyorum.
Devamli yapiyor musun peki? Bu seni uyariyor mu?
Evet. Çok heyecanlı ve etkileyici oluyor.
Devamlı yapıyor musunuz sorunuza yanıt vermedim. Her hafta pazar günü, saat:13-14.00 arası mutlaka ve düzenli.
Vajinaya kokuyor, sperm e tadı kötü diyen kız, kendi vajinasını yalayacak çekilin
Kokmuyor be saçmalama :)
Kokladın mi :D
Koksa bilirdim :D
Tecrübe diyosun :)
Hıhı
Değdi mi gerçekten
Ayy
Tamam kasılman geçsin yazarsın. Bekliyorum :))
😂 bak ya
Baktım söyliycekmisin
Neyi :)
Değdirdinmi
Neyi degdirdm mi
Çoğu denemiştir 😊
Denemiş evet :)
Nasıl deneyebilirim mümkün değil :D
Ben yapamam siskonun tekiyim :D
Zooor :)
Denemek isterdim tabi ki de 😊
Teşekkür ederim :)
Bilemiyorummm canım bence gerek yok
Gerek yok tabi ama..
Ben kızın kini yalamaktan bile tiksiniyorum
Yaa.. neden peki?
Kız için zevklidir orası kesinde ne bilim tiksiniyorum işte ama elimle veya çükümle fen şeyaparım yanii onda bir sıkıntı yok veya kızın memelerini zevkle yalarım emerim ondada bir sıkıntı yok ama vajina deyince yalamak tuhaf geliyor kıçının kenarı sonuçta☺️
Ahahah sen de haklısın, cok normal bişey sayilmaz sonuçta
Sen yalarmısın tiksinmeden penisi ve tşakları
Denemedim hic, önceden düşününce tiksinirdim ama bazen cok arzulu oluyorum o anlarda aklimdan geçmiyor değil. Yani beni baştan çıkarmayı becerebilen bir erkeğin penisini de tesislerini de yalayabilirim :)
Tesisler önemli tabi😂 hayalen bende bazen düşünüyorum kızı tepeden tırnağa dudaklarımın değmedi yeri kalmayıncaya kadar öptüğümü felan mast yaparken ama gerçekte yapması zor geliyor ama belki karşımda soyunmuş uzanmış bacaklarını açmış bekleyen bir kız görsem hiç düşünmeden dalarım şu an bilemiyorum vajinası güzelse mesela beyaz kılsız tüysüz tertemiz dudakları felan sarkmamış ince pembe dudaklı vajinası olan bir kız olsa yapabilirdim heralde. şu an fena mı coştum nee😊😊 bir de bence bizim tesisler tam yalanmalık aslında kıl y hiç sevmem daima temizdir beyaz beyaz hafif soğuk oluyorlar hafif sarkık stres topu gibi oynamak çok hoşuma gider elimle kızlar da kesin oynamaya veya yalamaya bayılır bencee. Sence?
Dediğim gibi :) ve zaten penis vajinaya göre daha temiz bir organ.. soğuk mu oluyorlar :)) duymuştum sperm ısısını korumak içinmis sanırım
Evet aynen soğuk olurlar ama buz gibide değil tabi☺️☺️ ama avucuna alıp yumurtalarını avucunda oynatırken o soğukluğunu hissetmek oynamak zevkli. Sizin memeler gibi nasıl onlarla oynamak oynatmak hoşa gider bunlarda öylee tavsiye ederim😍😊☺️
Ahah bakalım umarım 😂
Bir defa bir kızla mesajlaşıyorduk face de böyle konulara girdik bir anda kız demişti ben ençok ilişkide erkeğin yumurtalarının sertçe vurduğunda bana nasıl bir duygu olduğunu ne hissedeceğimi merak ediyorum diye ordan kafamda yer etmişti bu sitede bazı kızlarda onu söylemiş erkek kızın içinde gidip gelirken kıza sertçe vurdumu tşaklarıda şlaaap şlaaap kıza vurup ses yapınca kızların çok hoşuna gidiyor uş açıkçası bunu yapmayı ve ne hissedeceğimi çok merak ediyorum evlenince işl işim bu olacak? Sence nasıl bir fantazi senin de hoşuna gidermiydiii şlappp şlaaaap vurması onların sana
Ya tabi ki gider, ben normal mast yaparim elle sadece ama burada kızlar sürtünerek yapıyorlarmis denemek istedim. Yastığa sürtünürken kurduğum hayal senin bahsettiğin seydi :) bir taraftan kendi göğüslerimin sallanışına baktım bir taraftanda senin söylediğin şeyi hayal ettim :))
Ben işe geldim şimdi istersen mesaj yaz paylaşıma sohbete özelden devam ederiz sonra. Şimdi yazmaya devam esersem burada 10 tane kızın içinde oantolonun önü eyfel kulesi gibi gezmek zorunda kalacam 😂☺️
Ne is yapıyorsun :)
Müşteri hizmetleri☺️😊😃
fena fantazili hayaller kurdurdun bana :) gidip gelmeli hop hop memeli oof offff :)
jimnastikçi biri kesin yalar :)
Sen? Ister miydin?
Yani yaptın :)
Ya anlamadım yaladın mi yalamadin mi dalga geçme :)
Öf amma dalga geçtin
Yemin et ahah
Amma da muammada bıraktın beni
Öf..
Kadın olsam isterdim. :D
erkeksi bir içgüdüyle söylüyosun :D penisini yalamayı bir kez de olsa denemek istemez miydin :)
Belki de içgüdü ile evet ama kadınların vücudu daha estetik her anlamda. Ben tam anlamıyla hayranlık duyuyorum kadınlara, kadın olsam da tercihim kadınlar olurdu. Kendi vücudumu da severdim, erkek olarak istemezdim hayır. :)
Anladımmm teşekkür ederim :)
Rica ederim, aslında baya küçükken merak ettiğim ve denemeye çalıştığım oldu ama sonra saçmalama dedim kendi kendime vazgeçtim. :D O gün bu gündür memnunum, seks boşuna 2 kişi ile yapılmıyor. :D
Doğru, karşı cins boşuna yok :)
sitedeki topları öğrenmıs olduk bu sayede.
Deme öyle ama sadece dürüst davrandılar
Uğraştım evet fakat yetişmiyo
Anladım teşekkür ederim :)
Siz denediniz mi
Mumkunatı yok ki, bu düşünsene :D
Ama aklından geçmedi değil uyus 😃😃
Tabi ki çok isterdim
Hmm sende farklı fantezilerde var bea ilişkin oldu mu hiç en azından birileri oral yapmış galiba
Yok valla hiçbiri olmadı :)
Amma Abaza lar sarmış seni mesaj falan yağıyordur helal olsun o kadar yazı içinde bana cevap verebiliyon
Gizliyim ya hani :)
He ne bilim sanki aşağıda birileri mesaj attım falan demiş te o yüzden dedim
Ha yok
Yoksa sen mi mesaj yazdın bea 😉😃😃
Belli mesaj yazdın
Yooo Hayır ben değilim
Isterdim denemek lazim :)
hayır be okuyunca ıyyy dedim huylandım :D
Ahaha
İsterdimm :)) merak tabi buda
Yaniii evet ;)
evet evet evet :))) kedilerrr ;)
Yok valla hiç istemem ehehe
psikopat mısn l*n sen
Iykkkk ne pis düşüncelerin var 😷😷
Dilimin ucunu zoru zoruna yetiştirdim ama zevk yok
Teşekkürler :)
tiksinç geldi şimdi diyince :D
Kendimi degil ama bir vajina merakim oluyor😂😂
Ahaha :D bisex misin?
Evet biseksim☺ ama asiri seciciyim ole her kiza bakmam su yasima kadar sadece 3 kizi begenmisimdir☺genelde tercihim erkekler☺
Anladımm teşekkür ederim, penis yalamayı seviyor musun yoksa partnerin mutlu olsun diye mi yapıyorsun peki? Bu kilit bir konu ve seni dürüst gördüm sormak istedim :)
Neden cevap vermiyosun
O r ospu
Cevap ver
S*kerim anani avradini gorursun ozaman cevabi sen kim oluyorsunda bana o r os pu diyorsun * git
Bak nasıl cevap verdi 😂 bildirim geliyor mu diye kontrol ettim a mına kodumun karısı sakin ol
:)) Başkası yalıyo daha iyi değil mi
Ya uff :)
:) Yok mu sana bu konuda yardımcı olan.. O yüzden mi merak
Yok, ama o yüzden değil merak
p*rno falan mı izldin :)) Gecenin bu saatinden tehlikeli meraklar bunlar :))
yok artık validesinin cinsel organı :D
Olmaz mı? Denemek istemez miydin :)
yok be karşı cins varken gerek yok mast bile yapmak istemem imkan olsa :D
Anladım teşekkür ederim :)
rica ederiz efenim saygılar ;)
Herkes denemistir bunu
İğrenç
Ama neden?
Kendini sevicilik psikolojik bir rahatsizliktir git tedavi ol
Hayır.
Istemezdm mk
Tamam mk
hayır.
Zor oldu.
Denedin mii :)
Anladım, teşekkür ediyorum :)
istemem
Asla malmıyız
Hayir istemmzdim
Denemek kötü mü olurdu?
Ay uff
Abartma. yok artik
isterdim açıkçası
istemem
ben istemem
Hayir 😂
hımm olur mu dersin?
Olmuyor :(
ben 17 yaşındayken falan kafasına yetişebiliyodum:)
Kaç cm şimdi
ama fazla özel oluyo gizlide değilim burdan konuşamam...
en iyisi yaz bana.. ben seni anladım.. ve bununla ilgili bişey anlatayım sana
Anladım haklısın
senin düşündüklerini aynen bende düşündümm merak ettim.. yaz bana konuşmak isterim... merak etme sarkacak biri değilim güvene bilirsin bana.. benim yaşadığım hissetiğim şeyleri merak ettiğin için dikkatimi çektin yazmanı isterimm
ama neden sustunnn sen?
gizlendimmmm:))) 17 yaşlarında penisime ulaşabiliyodummm
Hayır
İprenç
çüşşşşşşşş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar