+1 yılBen halimden çok memnunum..
Vajina yerine bir penise sahip olmanın bana getireceği hiç bir avantaj yok..
Olsa olsa belki gaylere hizmet verme yönü olabilirdi..
Bunun dışında karşı cinsle alış verişte bulunabildiğim gibi, kendi hemcinsimle (lezbiyen veya biseksüel) de alış verişte bulunabiliyorum..
Geriye kalıyor bir tek gayler, onlar da belden bağlamalı straponla idare ederler artık, n'apalım..
Ehh bütün dünyayı ben kurtaracak değilim ya..
Soruya dönecek olursam; Bir penis için kadınlığından kim vazgeçer ki..?11 Yorumla
Soran+1 yılıyyy gaylara mı .bu mudur yani
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıltaşıması zor mu acaba diye merak ediyorum aslında bana zor gibi geliyo yaa önündde kocaman şey bir anda sertleşir felan o zaman napıyosunuz gerçekten?
410 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhahaha pardon yanlış yazmışım aslında öyle biliyodumda denebilir yaa aileinni felan yanında olunca ne yapıyosunuz tam rezilik değil mi
- +1 yıl
merak etme insanın ailesinin yanında öyle kazalar olmuyor sertleşmesi için bir sebep uyarıcı olaması gerekirki insanda evde annesiyle babasıyla otururken pek bu uyarana odaklanamadığı için sertleşme olsa bile saniyeliktir çünkü bu sex sırasında bile böledir zihinsel olarak tamamen ona odaklanmadığında başka şeyler düşündüğünde ereksiyon hali gerilemeye başlar kaza falan olmaz yani :D
Cevap sahibi+1 yıloluğu zamanlarda nasıl kamufle ediliyor onuda merak ederdim yani herhangi bir yerde ?
Soran+1 yıltaşıması tabi çok zor. ben şahsen iki hamal tuttum :))))))
Cevap sahibi+1 yılhahaha :)) aferin sana iyi akıl etmişsin
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
+1 :))
Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Freud’a göre küçük kız, önce erkek çocuun sahip olduğu bir şeye, yani penise sahip olmadığını fark eder, keşfeder. Bundan bir eksiklik, inferiorite; aşağılık duyar, penise sahip olan erkeği kıskanır, bu eksiklik için anneyi sorumlu tutar, anneye karşı gelir, hatta anneden nefret ederken babaya yaklaşır. Ancak küçük kız babaya karşı duyduğu bu sevgi, aşk nedeniyle kendisinde evvelce var olmuş olan penisinin kesilmiş olabileceğinden de korkar. İşte bu kastrasyon endişesidir.
40 Yorumla
Penis arzulayan kadinlarin penisi istediklerdinden degilde sosyal statulerini artirmak amacli istediklerini goruyorum
bu da demek oluyor ki her iki cinste kendi organlarindan memnun ama sosyal statu kavgasi var demektir :)01 Yorumla- +1 yıl
kavga etmeyelim arkadaşlar herkese yetecek kadar penis var elimizde :P
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bizim belden bağlamalı protez penisimiz olabiliyor en azından ama erkekler için durum farklı...
79 Yorumla- +1 yıl
vavvvvv güzel kapak oldu :-))
- +1 yıl
vayyyyyyy katyama bak sen hele :D :D
- +1 yıl
ona bakarsan bülent ersoyunda vajinası var kimsede hayır demiyor ona herkes onla evlenmek için uğraşıyor kaç tane koca eskitti :D ayrıca cinsiyet değişim operasyonlarında erkekten kadına dönüşümde penisin yerine vajina yapılma operasyonlarının başarı oranı vajinadan penise dönüşüm oranından daha yüksek operasyonlar daha başarılı sonuçlanıyor teknik olarak kadınları penise sahip olmaları çok daha zor :D
Soran+1 yılolabiliyor da ne işinize yarıyor :)
evet ara sıra istemiyor değilim çünkü o fazladan 20 cmlik çıkıntı toplumdaki statüsünü belirliyor insanın erkekler kadınlar göre daha rahat gecenin bir vakti kadın dışarı çıkamaz çıksa rahat dolaşamaz bu açık kapalı farketmiyor rahatsızz ederler sokakta ama erkekler öyle mi istediğin saatte dolaş dışarıda istediğin gibi gez istediğin gibi kız kes sokakta laf ohh ne ala memleket kızlar bunların hangi birini yapabiliyor.
514 Yorumla- +1 yıl
nefertiti Çok büyük hayal gücün var. :)))
- +1 yıl
kızlar erkeklerden daha çok laf atıyor başıma geldiğinden ve etrafda duyduklarımdan blliyom :) + senin dediğin erkek değil hayvan arada fark var :D ve yaşanılan yerde önemli :D + bi ekleme tamam bende laf attım bi kaç kez :) ayrıca bir kız yada kadınlardan duydum erkeklerin laf atması kızların yada kadınların hoşuna gidermiş bi konudan dolayı bir yada bi kaç erkeğe kızmışsın o yüzden burda bunları yazdın :)
- +1 yıl
nefret bir örnekleme yapmış 20 cm ile
ayrıca penis büyüklüğü ile Türkler gayet iyi bir derecede. Sizlerin nasıl erkeklerle çıktığınzı yada tanıştığını anlayamıyorum .örnek verirsek tüm avrupa bayanları bir Türk erkeği ile sevişmek ister nedenlerinden biri penis boyu :))))))) neyseeeee - +1 yıl
Türklerde 20cm yok deme;milyonlarca kapak yersin(en az 15-16 cm'dir buda normal bir boyut olarak geçer ben 16 yaşındayım şu anda 16 cm, fakat eğer sen micropenislerle ilişkiye girdiysen veya penisiyle ilgili bir problemi olan biriyle ilişkiye girdiysen onları karıştırma) Ayrıca yabancıların hepsinde 20 cm varmı zannediyorsunuz ?(Neden V-pills amerikada ve başka yerlerde çok satıyo o zmn ?)
ve Türklerde ve yabancılardaki penis boyunu çok iyi biliyosun galiba?nerden geliyo bu yoğurtun bolluğu?:D - +1 yıl
tekrar söylüyorum ben 20 cm i misal olarak verdim öyle kafamdan fanteziler kurup da burada da söylemedim yanlış anlaşılmasın millet bir boyuttur tutturmuş gidiyor yorumumda temas etmek istediğim asıl nokta bu değildi.Erkeklere doğumundan itibaren yaratıcı tarafından değil toplum tarafından fazladan verilmiş haklar ve erkekler doğup büyüyene ve ölene kadar toplum tarafından bu fazladan alınmış hakalrın onlara sürekli empoze edilmesi sonra bu oğlan çocuğu büyüyünce karısını da döver.
- +1 yıl
ya nefertititi kaç tane erkek gördünde bunları söylüyorsun türkiyede 500.000.000.000 erkek olsun bilemicem bunun sayısını sen söyle :) bu erkeklerin %70 dağdan inme eğitimsiz cahil psikolojik sorunları var karşı cins tarafından ezilmişler falanda filanda geriye %30 kalıyo bunların %20 artist kedini beğenmiş güç meraklısı okumuş babasının parasını yiyen ego manyağı idiot ezik insanlar %10'u insan gibi insan gerçek erkekler hoş görülü duygusal mantıklı sağlıklı normal cinsi sorunları olmayan insan
+1 yılTransseksüel olmak istemem. onları dışladığım için söylemiyorum sadece istemem yani. ama bir erkek olmak da güzel olabilirdi. hep penisini düşünmek, onun dikine gitmek nasıldır merak ediyorum haha :D
20 Yorumlaben penise imrenmiyorum, allahtan o dusuncelerim evrimini tamamlamis yani, ayrica bendeki ile yasadigim orgazmi erkekteki ile yasayamayacagimi dusunursem hiiic imrenmiyorum :)
41 Yorumla- +1 yıl
haklısın sizin yaşadığınız orgazm daha güçlü üstelik sizin erkeklere bağımlılığınızda yok tatmin olmak için dildo kullanarak bile aynı zevki alabilirisiniz ama bizim gerçek bir dişi cinsel organına ihtiyacımız var aynı zevki almak için
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadın vücuduna sahip olmak bence çok güzel bir duygu. biliyorsun ki onu sadece vücudunla tahrik edebilirim... biraz daha ileri giderek delirtebilirim... sonuna kadar gidersen çıldırtabilirim... bu gerçeğin libidoma yansımasını seviyorum :)
46 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkadın neden sevmeyi beceremez? bu sözü gerçekle bağdaştıramadım?
Cevap sahibi+1 yıliddia ettiğin ne?
Pensim de olsaydı ama vajinada beni terk etmeden..
Kendi kendime yaşayıp giderdim.77 Yorumla- +1 yıl
:p
- +1 yıl
ahahahahahhahahahah
- +1 yıl
hermafroditizm :D çift organ kendin pişir kendin ye :)
- +1 yıl
süper ya ..tek tabanca..:)
bilmem kendimi bir kadın olarak düşünemiyorum...çok güzel olmazdım gibime geliyor...
şöyle mankenler gibi olsaydı, neden olmsın değil mi?10 Yorumla
+1 yılsevgilisi olanlardan kızların penisi erkeklerin vajinası var zaten. sadece kendi vucutlarında takılı değil okadar .ama ben onu oyüzden seviyorum zaten
20 Yorumla
+1 yılpenis istemem ama erkeklerin rahim kıskançlığı çektiklerini biliyorum.
35 Yorumla- +1 yıl
gördüm canım:) ama burayla ilgili bir cevap değildi mesajın.
- +1 yıl
ahh ben kız olsaydın herkese verirdim diyen erkekler var :D acaba gerçekten kız olsalar durum nasıl olurdu
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılvar ama ikincisine hayır demezdim. malum bazen kalabalık ortamlar oluyor
10 Yorumla
+1 yılBu tam da Sigmund Freud'un penis imrenmesi olarak adlandırdığı şey. Araştırmanı tavsiye ediyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) süpersin doktor
çocukluğumdan beri kızların tatığı orgazmı merak ediyorum yeh yeh yeh
00 Yorumlayok ya istemem memnuum ama ama erkeklerde tahrik olan kimi biliniyor beee
10 Yorumlahic bir zaman icine alan taraf olmayi istemem :)))
33 Yorumla
+1 yılne demişler dünya kadar malın olucağına fındık kadar a... olsun :)
10 YorumlaYaptıkları yetmiyor bunların. Bir de penis ver. Sabaha kadar ırzını koru :)
20 Yorumlazevk konusunda tabiki çok daha iyi olurdu ama ben halimden mutluyum be :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılistemem..bi film falan izlersin..bi baska sahne olursa kalkar falan rezil olur insan:)
15 Yorumla- +1 yıl
o kadarda belli olmuyor :) zaten öyle zırt diye kalkmıyor :) kalksada çoğu zaman giydiğimiz şeyler saklıyor :) siz hiç plaja inmediniz galba :) keh keh plajda gözlerimiz hep hatunların orasında burasında (her erkek için söylüuorum kız arkadaşı olanda evli olanda) :) öyle zırt diye kalksa nolcak bizim halimiz? ki mayolarda baya bi kapıyor ve erkekler slip yada başka şeyler giyiyorlar altlarına gözükmesin şeyleri diye :)
Cevap sahibi+1 yılhmm :) anladim...slip ne ya?
- +1 yıl
slip mayo sizin giydiğiniz alt mayonun erkek modeli ne yazıkki ülkemizde bu model özgürce giyilemiyor onun yerine şort giyiliyor oysaki diğer ülkelerde erkekler slip giymeyi daha çok tercih ediyor neden acaba diyede merak etmiyor değilim :D
Cevap sahibi+1 yılhmm anladim..bilmem..ilginc gercekten:)
- +1 yıl
slipten bahsederken şunu atlamışım alta slip giyiyolar üstüne mayo buda belli bi miktar görüntüyü düzeltiyo :) slip giyse erkekler kızlar ağızları açık bakalar hele bide zenci ise puhahaha türkiye gibi bi yerde giyemezler ewt büyük kızgınlık uyandırır yanında kız arkı akrabası arkadaşı bulunan erkeklerde yada anneler babalar büyükler ayıplayarak bıdı bıdı ederek konuşur :)
penisim küçük ama yük yapıyor, olmayabilirdi yani
02 YorumlaAsla, her zaman şükrederim ve halimden memnunum.
00 Yorumlaherkesin aleti kendine..hahaha...:))))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemem öyle önümde sallanan bir şey.
58 Yorumla- +1 yıl
:-)) bağlayabiliyorsun
- +1 yıl
Ama sizinde önünüde sallanan 2 tane şey var onlar Nolcak ? :))
Cevap sahibi+1 yılBir kişi pipimin olmasını istiyor. Ahahaha. Tamam söz strapon takacağım sırf senin için :D.
- +1 yıl
aynen ya bayanların işi daha zor koca koca iki tane şeyi taşımak zor olsa gerek koşarken düşünsene insanın kendi göğsüyle burnunu kırması yüzüne gözüne çarpması hahaha :D
+1 yılolaydı eyi olurdu:D
25 Yorumla
Soran+1 yılsana da penis gönderiyorum öyleyse :=)
Soran+1 yılbana neden gönderiyosun yanımda taşıyorum zaten :)
- +1 yıl
hehe:D
Soran+1 yılhe tabiii:)
- +1 yıl
her eve lazım bir tane :P
+1 yılBen halimden mennunum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayakta işeyesim var
57 Yorumla
Soran+1 yılana hemen bir penis gönderiyorum :)
Cevap sahibi+1 yıltamam dalga geçiym dedim daha fazla iğrenç muhabbt çekemem
Soran+1 yıliğrençsin :=
Cevap sahibi+1 yılsenden iğrenç olmasın
- +1 yıl
sıçratma :D
- +1 yıl
dene bakalım ne oluyor ayakta :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıldurumdan memnunum
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?