Hayır diyen erkeklerin karşısında soyunsan nefessiz sevişirler 😂 Ben de kiloluyum bence takma bunu sen bedenini sev özgüvenli ol sevişirken kimse de sana niye göbeğin var ya senin üst bacaklar kalın mı sanki demeyecek asıl bunları düşünerek sevişsen de zevk alamazsın ve balık etli seven erkekler de var bir tanesi göbeğimi mıncıklayıp seviyordu ve göğsüme kalçama hayran olduğunu söylüyordu. (Dip not: çok yakışıklıydı be)
Sevişme her iki tarafında isteği ile olabilecek bir etkinlik fiziğine çok takma arzulanıp arzulandığında herşey olur Ayrıca seni çekici yapan başka taraflarında vardır Hayat güzel yaşamana bak
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hmm evet cekici oldugumu soyluyorlsr o zaman bu taraflarin üstüne gidiyorum
Zaten dolgun vucudu severim sevisirdim ama bazilari buna nefes alsin yeter damgasi vuruyor sonucta sismanlar sevisemez diye bisey yok cekincek biseyde yok
Benim son iki partnerim şişmandı. Ama birtanesi bana geldi. Diğerine ben gittim. Daha çok temas oluyo iki kişi arasında biraz terliyorsun ama iyi oluyo ya.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
böyle bir kadınla evliydim, her gece birlikte olmadan uyumazdık. gerçekten de aşırı zevk veriyor hele ki doggy de o mükemmel kalça önünde dikili durunca üstüne çıkıp yukarıdan aşağıya girmek gibisi yok son nefesimi orada vermeye razıydım 😍
Canim zaten 'kilo bakimindan' ornek olsun diye paylastim. Bu arada zaten sporu yapiyorum 12 yasimdan beri ama rahatsizligim nedeniyle kullandigim ilaclar 4 ayda 15 kilo aldirdi. Biraz da onun icin bu kadar taktim sanirim
En İyi Cevaplar