Cinsel Yaşam Oral yaptırmayı çoğu kadın seviyor mu? HypNoS__ Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yalatmayi her kadın sever mi? Oral yaptırmayı çoğu kadın seviyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
denizkizi50 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl Ben yalamayı seviyorumda yalatma olmadı hiç merak ediyorum ama nasıl bakar bu fikre sevgilim bilemiyorum 🤔 2 1 Yorumla HypNoS__ +1 yıl Sen yalamadan o seni yalamadiysa cok sanssizsin. Önce kadın mutlu edilmeli ki sana meyvesini versin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oral olmadan orgazm olmuyorum. Haliyle zevk almıyorum yaptırmayı sevdiğim kadar yapmayı da seviyorum beni çok fazla yükseltiyor 4 1 Yorumla HypNoS__ +1 yıl Guzel yapar misin peki Yorumla
benvisnelimufffin Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Parnetimin altında ezilmek ve partnerinin bana hükmetmesini everim 1 4 Yorumla HypNoS__ +1 yıl Misyoner bacak aranda kokletip dudagindan opsem mesela hosuna gider mi Yorumla benvisnelimufffin +1 yıl İmm bayılırım Yorumla benvisnelimufffin +1 yıl Hele birde girerken kollarıyla başımı sıkıştirmasi hareketsiz bırakması Yorumla HypNoS__ +1 yıl Severim öyle yapmayi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Daha önce hiç yaptırmadım ama yapmak kesinlikle çok eğlenceli ve keyifli 1 3 Yorumla HypNoS__ +1 yıl Nasıl ağzına aldığını merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla merak... Yorumla HypNoS__ +1 yıl Neyse... Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seviyorum.. sevgilimi çıldırtmak için müthiş bir yol.. tabi onun da beni 🤭 1 1 Yorumla HypNoS__ +1 yıl Cok hos iki tarafli biseler yaşamak ;) Yorumla
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ooyyhhh hayali bile baştan çıkarıcı oluyor 😀 5 1 Yorumla HypNoS__ +1 yıl Dil icine arada sokmayi da isterim bak :D Yorumla
DerinYildizsoy Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl @disitilki sever uzmanlik alanidir:) 2 4 Yorumla HypNoS__ +1 yıl Biseks? Lez? :d Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl Erkeklerden hoslaniyorum Yorumla HypNoS__ +1 yıl Disitilki iyi bilir nerden biliyon ki Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl Sorularindan Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sever ama yalamayi herkes sevmez 3 11 Yorumla HypNoS__ +1 yıl Ben cok seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalatmayi herkes sever ama yalamayi değil Yorumla HypNoS__ +1 yıl Sen sevmiyon sanirim yalamayi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte onu diyorum Yorumla HypNoS__ +1 yıl Yaladigim zaman mesela inler misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalamana bağlı. 😃 Yorumla HypNoS__ +1 yıl Çok pis yalarım :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Temiz yala Yorumla HypNoS__ +1 yıl Yaz bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesajla mı yalican hayırdır Yorumla HypNoS__ +1 yıl Ekrana vurcam kobrayi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İğrenç cidden hem yalamak hem de yalatmak 1 1 Yorumla HypNoS__ +1 yıl Bence çok güzel Yorumla
Cegos_hitler Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evett 2 3 Yorumla HypNoS__ +1 yıl Yalamak isterdim beyaz tenin pembe oluyo dimi Yorumla Cegos_hitler +1 yıl Hihi Yorumla HypNoS__ +1 yıl Ac bacakları kapat gozlerini Yorumla
Paranoidsizofrenkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Olmazsa olmaz 2 3 Yorumla HypNoS__ +1 yıl Yalar misin peki Yorumla Paranoidsizofrenkiz +1 yıl O yalar ben degil Yorumla HypNoS__ +1 yıl Kim yalar Yorumla
hiaxisheytan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet olmazsa olmaz 2 10 Yorumla HypNoS__ +1 yıl Şu an birine yapasim var canim cekti Yorumla hiaxisheytan +1 yıl Evde ki kadınlara yap işte Yorumla HypNoS__ +1 yıl Gel yapiyim nerdesin Yorumla hiaxisheytan +1 yıl Konum at hemen geliyorum hatta arabayı çalıştırdım Yorumla HypNoS__ +1 yıl mesaj at bana Yorumla hiaxisheytan +1 yıl Ne demek hemen yazıyorum Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl 😂😂 Yorumla HypNoS__ +1 yıl :D gece guzeldi Yorumla hiaxisheytan +1 yıl Mala bak ya 😂 😂 Yorumla HypNoS__ +1 yıl Mal olmadi !!! Yorumla
YazılımcıKız Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Sevmez 2 3 Yorumla HypNoS__ +1 yıl Hangi dil yazılım Yorumla YazılımcıKız +1 yıl Hepsi. Yorumla HypNoS__ +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ben yalamayı seviyorumda yalatma olmadı hiç merak ediyorum ama nasıl bakar bu fikre sevgilim bilemiyorum 🤔
Sen yalamadan o seni yalamadiysa cok sanssizsin. Önce kadın mutlu edilmeli ki sana meyvesini versin
Oral olmadan orgazm olmuyorum. Haliyle zevk almıyorum yaptırmayı sevdiğim kadar yapmayı da seviyorum beni çok fazla yükseltiyor
Guzel yapar misin peki
Parnetimin altında ezilmek ve partnerinin bana hükmetmesini everim
Misyoner bacak aranda kokletip dudagindan opsem mesela hosuna gider mi
İmm bayılırım
Hele birde girerken kollarıyla başımı sıkıştirmasi hareketsiz bırakması
Severim öyle yapmayi
Daha önce hiç yaptırmadım ama yapmak kesinlikle çok eğlenceli ve keyifli
Nasıl ağzına aldığını merak ettim
Fazla merak...
Neyse...
Seviyorum.. sevgilimi çıldırtmak için müthiş bir yol.. tabi onun da beni 🤭
Cok hos iki tarafli biseler yaşamak ;)