Cinsel Yaşam Hiç tek gecelik ilişkiniz aşka dönüştü mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Evet arkadaşlar. Cinsel birliktelik için görüştünüz ve aşık oldunuz mu? Olduysa nasıl oldu bu? Dürüst cevaplar bekliyorum. Hiç tek gecelik ilişkiniz aşka dönüştü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MehmetCKM Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Tek gecelik ilişkiler aska dönüşmez ama istisnası sana denk gelmiş ise bir şey diyemeyiz bu konuya kalem tükenir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olmadı, pek güzelliği yoktu, yaşı benden epey büyüktü. Pek de samimi bulmadım. O yüzden tek gecelik kaldı 0 0 Yorumla
tıpdoktoru123 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Bende oluşmadı ama fuckbuddyim işi duygusallığa götürmek istedi 0 0 Yorumla
okuyanadam34 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl aşk değilde arkadaşlığa dönüştü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir arkadaşlık? Fuckbody gibi mi? Yorumla okuyanadam34 +1 yıl Başkasıyla evlendi. hala arada konuşuruz, arkadaşça tabi. evlenirken çok yardımcı oldum. gerçekten arkadaş olduk Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. hiç tek gecelik bi ilişkim olmadı ki... 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç tek gecelik ilişkim olmadı 0 0 Yorumla
cpkn_kuru_fasulye30 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl kızların yeni taktiği bu mu? 0 0 Yorumla
PamirSparrow Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk değilde uzun bir birliktelik olmuştu 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı. Hayır. Tek gecelik ilişkileri sevmiyorum 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet olur öyle şeyler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha tadını bilmiyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ediyorum ama Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olmadı 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Olmadı 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. daha olmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oooo evlendim bile 0 2 Yorumla efsun52985298 +1 yıl Mutlumusun? Ve niye tek gecelikdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @efsun52985298 evet mutluyum bi ortamda tanışmıştık bi gece takıldık sonra 3 ay görüşmemiştik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Tek gecelik ilişkiler aska dönüşmez ama istisnası sana denk gelmiş ise bir şey diyemeyiz bu konuya kalem tükenir
Olmadı, pek güzelliği yoktu, yaşı benden epey büyüktü. Pek de samimi bulmadım. O yüzden tek gecelik kaldı
Bende oluşmadı ama fuckbuddyim işi duygusallığa götürmek istedi
aşk değilde arkadaşlığa dönüştü
Nasıl bir arkadaşlık? Fuckbody gibi mi?
Başkasıyla evlendi. hala arada konuşuruz, arkadaşça tabi. evlenirken çok yardımcı oldum. gerçekten arkadaş olduk
hiç tek gecelik bi ilişkim olmadı ki...
Hiç tek gecelik ilişkim olmadı
kızların yeni taktiği bu mu?
Aşk değilde uzun bir birliktelik olmuştu
Hayır. Tek gecelik ilişkileri sevmiyorum
Evet olur öyle şeyler
Daha tadını bilmiyorum
😂😂
😃😃
Merak ediyorum ama
Olmadı
Dönüşmedi
Dönüşmedi
Olmadı
arkadaşlıga döndü
Hayir
daha olmadı
Oooo evlendim bile
Mutlumusun? Ve niye tek gecelikdi
@efsun52985298 evet mutluyum bi ortamda tanışmıştık bi gece takıldık sonra 3 ay görüşmemiştik