Cinsel Yaşam Tek gecelik ilişkileriniz oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Tek gecelik ilişkileriniz oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Bukern Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Oldu ama hiç birisi sevdiğin kişiyle yaptığın gibi olmuyor 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle doğru Yorumla Bukern +1 yıl Senin oldu mu Yorumla Soran +1 yıl Olmadi malasef 😓 Yorumla Bukern +1 yıl Tek gecelik olmaması daha iyi emin ol Yorumla Soran +1 yıl Bencede ama sevdigim var Yorumla Bukern +1 yıl Onunla yaşa gerçekten sana değer veriyorsa Yorumla Soran +1 yıl Senin burcun ne bu arada Yorumla Bukern +1 yıl Akrep Yorumla Soran +1 yıl Vay be hiss ettim kasim mi ekim mi Yorumla Bukern +1 yıl Kasım Yorumla Soran +1 yıl Tm 🏃🏻♀️ benim sevdigim cocuk akrep ben balık burcuyum sevdigim i dersem ne der nasil tepki verir şans tanır mi bana Yorumla Bukern +1 yıl Ekleyen sen misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bi erkekle oldu bu. Bana yaklasti ve nasil oldugunu anlamadim 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Oha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama gelisti cok heyecanliydi hic beklemedik bir anda Yorumla Soran +1 yıl Gaymisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir ama cinsel anlamda erkeklere ilgim oluyor bazen Yorumla Soran +1 yıl Biseks sin o zaman yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslinda bisekste degil cunku duygusal anlamda asla ilgim yok sadece seks. 39 yasim. Seninde muhtemelen kizlara cinsel istegin vardir ya da olmustur. Kizlarda daha yaygin bu durum Yorumla Soran +1 yıl Yok daha neler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cogu kizda vardir bu istek. Sende olmayabilir. Peki sordugun sorunun cevabi ne senin icin? Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. hayir ama teklif gelmiatir evli birinden kabul etmedim 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. olmadı, ama karşı olduğumdan değil, o tarz ortamlarda bulunmadım pek, fırsat olmadı yani :D 1 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olmadı. Duygusuz sekste bile düzenli olmasını arıyorum. 0 0 Yorumla
Beyzaksl Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alkollüysen kaçamıyorsun 1 3 Yorumla safadgn +1 yıl senin için alkollu alkolsuz fark ediyormuydu :D Yorumla Soran +1 yıl @safadgn 🤭 Yorumla safadgn +1 yıl bana yazar mısın sen bi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır olmadı, tek gecelik ilişkim olurmsun? 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Malasef yurtdışında yaşıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oraya kadar uzar benimki o derece büyüktür kendileri jfdsjfd Yorumla Soran +1 yıl Burcun ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl akrep Yorumla Soran +1 yıl Hiss ettim kasim akrebi mi ekim mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne farkı oluyor, Kasım Yorumla Soran +1 yıl Ben gizliden çıkarsan akrepler le ilgili sorum olacakti 😞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktım Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olmadı. Sevmem öyle ilişkileri. Bana ters. 1 0 Yorumla
ateşbacası Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl tek gece bana yetmez :D en az 2 gece olmalı 1 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok defalar oldu... 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Pisman olduğun oldumu Yorumla Monakoluyum +1 yıl Hayır ya hemen hepsi heyecan verici ve tutkuluydu... Yorumla Soran +1 yıl Peki burcun ne çok olduğun a göre Yorumla Monakoluyum +1 yıl Aslan burcuyum...Ama bence senin sormak istediğin soru daha başka ama site sorunu kaldırır diye açıkça soramadın... Yanılıyor muyum Yorumla Soran +1 yıl Hayır ne gibi soru ola bilir sence Yorumla Monakoluyum +1 yıl Tek gecelik ilişkiniz oldu mu sorusunun altında pek çok soru olan bir merak bütünü var... Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oldu ama yeni ayrılmış doyumsuz biriydi 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Olmaz hocam öyle şeyler 1 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Oldu 2 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. olmadi 1 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet oldu 1 0 Yorumla
GizliTavsan Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evet 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Burcun ne çok oldu dedigine göre Yorumla GizliTavsan +1 yıl Burcum yay, oldu birkac kere Yorumla Soran +1 yıl Evlimisin sevdiginle olunca daha iyi hersey Yorumla GizliTavsan +1 yıl Degilim, ama tek geceligin tadi baska oluyo, sadece o amac icin takilip sonunda yatakta bitirmek. Ya da baska yerde 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oldu evet. senin oldu mu? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bmm merak ediyor musun tek gecelik ilişkileri Yorumla Soran +1 yıl Burcun akrepse ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet:)) Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet cok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Oldu ama hiç birisi sevdiğin kişiyle yaptığın gibi olmuyor
Kesinlikle doğru
Senin oldu mu
Olmadi malasef 😓
Tek gecelik olmaması daha iyi emin ol
Bencede ama sevdigim var
Onunla yaşa gerçekten sana değer veriyorsa
Senin burcun ne bu arada
Akrep
Vay be hiss ettim kasim mi ekim mi
Kasım
Tm 🏃🏻♀️ benim sevdigim cocuk akrep ben balık burcuyum sevdigim i dersem ne der nasil tepki verir şans tanır mi bana
Ekleyen sen misin
Evet
Bi erkekle oldu bu. Bana yaklasti ve nasil oldugunu anlamadim
Oha
Evet ama gelisti cok heyecanliydi hic beklemedik bir anda
Gaymisin
Hayir ama cinsel anlamda erkeklere ilgim oluyor bazen
Biseks sin o zaman yaş kaç
Aslinda bisekste degil cunku duygusal anlamda asla ilgim yok sadece seks. 39 yasim. Seninde muhtemelen kizlara cinsel istegin vardir ya da olmustur. Kizlarda daha yaygin bu durum
Yok daha neler
Cogu kizda vardir bu istek. Sende olmayabilir. Peki sordugun sorunun cevabi ne senin icin?
hayir ama teklif gelmiatir evli birinden kabul etmedim
olmadı, ama karşı olduğumdan değil, o tarz ortamlarda bulunmadım pek, fırsat olmadı yani :D
oldu ve olacak..
Olmadı ama sadece cinsellik yaşadığım durumlar oldu
Tek gecelik doymuyorum birkaç gün birkaç gece olmalı 🤣
Olmadı. Duygusuz sekste bile düzenli olmasını arıyorum.
Alkollüysen kaçamıyorsun
senin için alkollu alkolsuz fark ediyormuydu :D
@safadgn 🤭
bana yazar mısın sen bi
Hayır olmadı, tek gecelik ilişkim olurmsun?
Malasef yurtdışında yaşıyorum
Oraya kadar uzar benimki o derece büyüktür kendileri jfdsjfd
Burcun ne
akrep
Hiss ettim kasim akrebi mi ekim mi
Ne farkı oluyor, Kasım
Ben gizliden çıkarsan akrepler le ilgili sorum olacakti 😞
çıktım
oldu mükemmeldi
Olmadı. Sevmem öyle ilişkileri. Bana ters.
oooohooo ama en iyisi fb ugras sıfır
tek gece bana yetmez :D en az 2 gece olmalı
Çok çok fazla oldu
Çok defalar oldu...
Pisman olduğun oldumu
Hayır ya hemen hepsi heyecan verici ve tutkuluydu...
Peki burcun ne çok olduğun a göre
Aslan burcuyum...
Ama bence senin sormak istediğin soru daha başka ama site sorunu kaldırır diye açıkça soramadın... Yanılıyor muyum
Hayır ne gibi soru ola bilir sence
Tek gecelik ilişkiniz oldu mu sorusunun altında pek çok soru olan bir merak bütünü var...
Oldu ne merak ediyorsun
Olamadı işi çıktı
evet oldu gayet de güzel oluyor
Oldu ama yeni ayrılmış doyumsuz biriydi
Olmaz hocam öyle şeyler
Oldu
oldu
oluyor
Evet
Oldu
olmadi
yani
Olmadı. İşimde olmaz
Evet oldu
Evet
Burcun ne çok oldu dedigine göre
Burcum yay, oldu birkac kere
Evlimisin sevdiginle olunca daha iyi hersey
Degilim, ama tek geceligin tadi baska oluyo, sadece o amac icin takilip sonunda yatakta bitirmek. Ya da baska yerde 😅
Çok oldu
Haitr
Oldu evet. senin oldu mu?
Hayır
Bmm merak ediyor musun tek gecelik ilişkileri
Burcun akrepse ederim
Evet:))
Çok oldu
evet biraz oldu :D
Oldu
Evet cok
Olmadı