önceden tanıdığınız fakat daha önce onunla ilgili o şekilde hiçbir düşünceniz olmadan alkolün etkisiyle yattığınız tek gecelik bir ilişkiniz oldu mu? sonrasında pişmanlık? ne hissettiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılHep öyle oluyor hiç sevgilim olmadı ve asla birdaha karşı tarafı aramam konu kapanmıştır. Tekrarı olabilir ama bu asla benim tarafımdan söylenmez çok açık ve net cinsel amaçla yaklaştığımı yüzüne söylüyorum zaten olursa olur olmassa olmaz Amaç cinsellikse yaşarız ve biter
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAlkol kullanmıyorum daha önce seks yapmayı düşünmediğim kimse ile yatmadım onun dışında tek gecelik ilişkim çok oldu ve hepsinden sonra da pişman oldum.
139 Yorumla
Soran+1 yılneden pişman oldunuz?
- +1 yıl
İnançlarımla ilgili
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Müslümanım
Soran+1 yılama tek gecelik ilişkileriniz olmuş
- +1 yıl
Günahkar bir Müslümanım, pişmanlığımın sebebi de bu.
Soran+1 yılsanırım çoğu müslümanlar öyle tamı tamına uyan sayılı insan vardır belkide
- +1 yıl
Böyle biri olmak istemiyorum çoğu kurallarına uyuyorum bunun dışında
Soran+1 yıldin işine girersek çıkamayız din konusunda inançlarımın tam olduğunu söyleyemem. müslüman değilim diyemiyorum ama sorguluyorum. yinede içiniz temiz olduktan sonra gerisi önemli değil diye düşünüyorum önemli olan niyettir
- +1 yıl
Keşke ben de senin gibi düşünsem. Nefsime hakim olamadığım için birlikte olduğum her kadının vicdan azabını içimde taşıyorum.
Soran+1 yılsarımsaklı bir şeyler yedirin birlikte olmadan önce belki bir nevi etki eder iticilik oluşur :P
- +1 yıl
Güzel fikir, aslında güzel kızlar görmesem ya da bir ailem olsa zinayı bırakabilirim. Elimden geleni yapıyorum. :)
Soran+1 yılkızlar güzelse niye hemen o gözle yaklaşılıyor :/
- +1 yıl
Yok öyle değil, bunu isteyen kızlarla istemeyen kızları ayırıyorum. İsteyen güzel kızlarla birlikte oluyorum. Her güzel kızla böyle yaklaşmıyor kimse o yanlış anlaşılmayı düzeltelim. :)
Soran+1 yıldüzeldii düzeldii :)
güzel ve istekli kızları pistten alalım lütfeen- +1 yıl
Aynen öyle, o zaman sorun ortadan kalkar sanırım. :)
Soran+1 yılkeşke olmasa ama elbet olucak. sanırım evlenene kadar :)
- +1 yıl
Azaltarak bırakmayı deniyorum hatta uzun zamandır yapmadım, şimdilik istikrarlı gidiyorum :)
Soran+1 yılumarım böyle gider diyelim o zamann :)
- +1 yıl
Yani, uğraşıyorum. Sanırım sen bakiresin. :)
Soran+1 yılevet ama bunu nerden anladınız?
- +1 yıl
Konuşmalarından çıkarım yaptım diyelim. Nitekim yanılmamışım. :)
Soran+1 yıliyi bir tespit iyi bir gözlemcilik :) sorduğum sorunun kendimle bir alakası yok sadece tek gecelik bir ilişkiyle alakalı merak ettiğim şeyler bunlar. tek gecelik ilişki yaşayıp bağlanamaz mı bir insan o ilişki daha da yakınlaştıramaz mı onları anlayamıyorum
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişebilen bir şey bu ama beni duygusal olarak yaklaştırmaz birlikte olduğum kişiye. :)
Soran+1 yılniye peki? basit bir şey olduğu için mi? yani kolay elde ediliyor sonuçta?
- +1 yıl
Yani, tek gecelik ilişki yaşayan bir kıza saygı duymuyorum. Dolayısı ile duygusal olarak ona bir şeyler beslemem imkansız hale geliyor.
Soran+1 yılçok içip sarhoş olunduğunu ve engel olunamadığını düşünsek? yine mi aynı :P
- +1 yıl
Ben alkol kullanmıyorum bu benim için olağan dışı bir soru. :)
Soran+1 yılunutmuşum :)
- +1 yıl
Alkol kullanmadığımı söylememiştim daha önce aslında, dolayısı ile unuttuğun bir şey yok :)
Soran+1 yılaslında ilk cevabınızda söylemiştiniz :)
Soran+1 yılgörüyorum ki siz daha çok unutkansınız :)
- +1 yıl
Haydaa, görüşümü unutmuşum :D :D
Soran+1 yılhobaaa 😂
- +1 yıl
Kafam allak bulak oldu çok uykusuz kaldım bu aralar :D
Soran+1 yılal benden de o kadar :D
- +1 yıl
İyi sohbet ettik bir daha konuşamayacak olmamız kötü. :)
Soran+1 yılhaha :)
- +1 yıl
Neyse ben kaçtım, iyi geceler.
hayır
56 Yorumla
Soran+1 yılister şişer ister söner sana mı kaldı tasası?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
29Cevap
+1 yılEvet oldu. İş yerinde teknik ofiste çalışan bir kızdı. Açıkcası cinsellik hakkında yaşamış olduğum tek pişmanlığım
13 Yorumla
Soran+1 yılne anlamda pişmanlık onunla yaşadığın için mi yoksa güzel zaman geçiremediğin için mi
- +1 yıl
Cinsellik yasayacağım kriterlere sahip bir kadın değildi. Alkolün ve onun bana sırnaşmasıyla olan bir şeydi
Soran+1 yılanlıyorum
+1 yılAllah is watching
Hesap günü is coming
Cehennem is loading42 Yorumla
Soran+1 yılhahahahaha
- +1 yıl
:D :D :D
Seviştiysem pişman olmam. Zevk alacağımı düşünmüşüm ki sevişmişim.
16 Yorumla
Soran+1 yılarada bir bağ ya da bir his olur mu sonradan?
Soran+1 yılsizin için geçerli oldu mu?
Soran+1 yılteşekkür ederim görüşünüz için :)
Alkole tövbem olduğu için hiç öyle bir ilişkim olmadı
10 YorumlaBir çok kez oldu ve pişmanlık duymadım.. Çünkü kiminle ne yaşadıysam karşımdakinin de istediği için yaşarım..
06 Yorumla
Soran+1 yıltanıdığınız ve aklınızdan hiç geçmeyen biriyle oldu mu yani? daha sonra yüz yüze geliceksiniz ve o kişi bunu pek önemsemiycek tek mesaj dahi atmıycak o geceyi orda bırakıcak ama sizi de bir daha hiç takmıycak?
Soran+1 yılpeki aranızda o geceyle alakalı bir konuşma geçti mi yoksa sizi bir kenara bıraktı pis bir hal mı aldı?
Soran+1 yılanlıyorum teşekkür ederim
+1 yılTek gecelik ilişkim tanidikla yabanciylada oldu bir kısmı alkol etkisiyle kimi de mutsuzlugunu benle unutmak içindi
Pişman miyim yok04 Yorumla
Soran+1 yılalkol etkisiyle olan ve sonradan muhattap olma zorunluluğu içine gireceğiniz biriyle o geceden sonra aranız nasıl oldu?
- +1 yıl
O geceyi unuttuk gitti hergunde gorusuyoz
Soran+1 yılhelal olsun :D
- +1 yıl
Olması gereken bu çünkü fena icmistik sabah aynı yatakta uyanmasak farkında bile degiliz çıplak olmasak birsey olmadı diyecez ama malesef çarşaf hariç birsey yok tu :)
+1 yılAlkol olmadan yeni tanıştığım birisiyle tek günlük oldu?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek gecelik yaşayıpta aşık mı oldun, belki erkeklerde o duyguyu yaşar umuduyla
016 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle bir şey yaşamadım. ama merak ettiğim önceden tanıdığın aranda öyle bir şey geçtikten sonra bir bağ olamaz mı iyi yönde yoksa sadece bir erkek onu zevk için o gece mi bırakır?
Cevap sahibi+1 yılSadece zevk, o işte duygu olmaz. Tek gecelik ilişkiye mı girecen 😃
Soran+1 yılhiç tanımadığınız biriyle mi olmaz yoksa tanıdığınız biriyle de mi olmaz? hayır sadece bu işlerden anlamam ve cinsellik özeldir ve bir bağ oluşturur diye düşündüğümden garip geliyo nasıl bu kadar uzak olunabiliyo öyle bir yaşanmışlıktan sonra
Cevap sahibi+1 yılTanıyıp tanımamak fark etmiyor aslında, tanıyorsan samimiyet olur bu kadar. Ama sırf o iş için olur bu samimiyet.
Soran+1 yılteşekkür ederim sanırım çoğu erkek bunu düşünüyor ben bir kız olarak biraz farklı düşünüyorum heralde
Cevap sahibi+1 yılCinsellik kızlar için bağ oluşturur ama erkekler için binde bir olur, yani çok şey yapma.
Soran+1 yılheleki bunu sık sık yaşayan bir erkeği düşünürsek normaldir. bir kız sadece aldanır ve kendini avutur heralde inanmıştım güvenmiştim diye. kötü bir durummuş
Cevap sahibi+1 yılYani de artık kadınlarda duyguya Önen vermiyor erkekler gibi zevklerinin peşinde.
Soran+1 yılsanırım haklısınız herkes ektiğini biçiyor
Cevap sahibi+1 yılSorma amacını merak ettim, yaşın küçük olmalı
Soran+1 yılokuduğum bir kitabın etkisi diyelim ve tek gecelik ilişkilerle ilgili bazı merak ettiğim şeyleri burda daha detaylı öğrenmek istedim
Soran+1 yıl20 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılNormalde küçükler sorar böyle soruları bilinen şeyler bunlar, senin için özel olmalı galiba bu tür şeyler
Soran+1 yılbende pek büyük sayılmam :) özel tabii
Cevap sahibi+1 yılOlması gereken 😊
Soran+1 yılaçıkçası o kadar özel bir şeyin yaşanıp erkekler için basitleştirilmesi zoruma gidiyor. tabiki kadından kadına değilir ne aradığına göre ama saf temiz duygularla öyle bir şey olsa ama erkek için hiçbir anlamı olmasa çok kötü yani o kişi için
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloldu evde karımsın dedı okulda senı tanımıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılbir erkeğe karınsın dediğine göre ne kafalar yaşıyomuş acaba o kişi :D
Cevap sahibi+1 yılevde kafalar gırdı o kısıye ondan
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmadı Allah zina yapmayı da nasip etmesin.
10 YorumlaHayır
40 Yorumla
+1 yılHayır kimse ile tek gecelik ilişkim olmadı..
00 Yorumlaçok oldu pişman olmadım
10 Yorumla
+1 yıltekle sınırlı kalmadı
10 YorumlaÇok oldu. Pişmanlık olacak bırsey yok
09 Yorumla
Soran+1 yılneden yok
Soran+1 yılerkek olup böyle düşünen belkide nadir kişilerdensiniz. tebrik ediyorum sanırım bu şekilde pişman olunmaz olunmayacaksa bile
Soran+1 yılöyle tabi
Soran+1 yılmaleseff
Soran+1 yılben sadece sorularıma yanıt arıyorum anı merak ettiğim yok
Evet ayrıntının istiyorsan gel
00 Yorumlayaşadım ama pişman deyılım
07 Yorumla
Soran+1 yıltek gecelik mi yaşadınız yoksa tanıdığınız fakat cinsellik düşünmediğiniz düşünmemeniz gereken biriyle mi tek gecelik bir şey yaşadınız?
Soran+1 yılönceye dayanan bir şeymiş o zaman o. benim asıl merak ettiğim detayda yazan sorular
Soran+1 yılevet şimdi daha iyi anladım siz ikinizde çağırıyormuşsunuz o geceyi benim bahsettiğim şey biraz daha farklı
olmadı
10 Yorumla
+1 yılyok olmadı hiç
10 Yorumla
+1 yılAsla...
10 Yorumla
+1 yılOldu olmadi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çok oldu
10 Yorumla
+1 yılolmadı
10 YorumlaOlmadı olmaz
10 YorumlaSoru sahibi senin?
06 Yorumla
Soran+1 yılolmadı
Soran+1 yılneyle alakalı konuşucaz anlamadım?
Çoook
00 Yorumla
+1 yılOlmadı senin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet oldu
219 Yorumla- +1 yıl
nerde yaşadın?
Cevap sahibi+1 yıl@denizliefesi20 derken
- +1 yıl
oldu demişsin ya nerde oldu diye sordum
Cevap sahibi+1 yıl@denizliefesi20 yakın tanıdık ile
- +1 yıl
devamı gelmedi o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@denizliefesi20 hayir
- +1 yıl
istemedinmi?
Cevap sahibi+1 yıl@denizliefesi20 hayir..
- +1 yıl
zorla falan oldu o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@denizliefesi20 bir anda oldu
- +1 yıl
1 anda olması için onu iyice tanımış olman lazım değilmi
Cevap sahibi+1 yıl@denizliefesi20 taniyordum
Cevap sahibi+1 yıl@denizliefesi20 evlimisin
- +1 yıl
değilim
- +1 yıl
peki sen?
Cevap sahibi+1 yıl@denizliefesi20 evet
- +1 yıl
swing ilişki o zaman
- +1 yıl
ordamısın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılevett
017 Yorumla
Soran+1 yılhangisine evet?
Cevap sahibi+1 yılpardon detayı okumaıdm ama tek gecelik oldu tek gunluk daha dogrusu
Cevap sahibi+1 yılpişmanlık hissetmedim.
Soran+1 yılpeki daha sonra onunla aranızda herhangi bir konuşma geçti mi iyi veya kötü?
Cevap sahibi+1 yılbiraz özel mesela ya bu burda söyleyemem.
Soran+1 yılkeşke gizli cevap verseydiniz. sadece iyi veya kötü bir konuşma geçip geçmediğini merak ediyorum geride güzel veya kötü bir anı mı kaldı gibi yani
Cevap sahibi+1 yıl0zelden yaz ıstersen
Soran+1 yılmaleseff
Cevap sahibi+1 yılbyee
Soran+1 yılgulü gulüü :P
Cevap sahibi+1 yılvermeye devam et surtuk. d
Soran+1 yılbenimle alakalı olsaydı keşke gizli üye olunca şerefsizleşmen iğrenç
Cevap sahibi+1 yılbak sana adam gibi dedım ama maaalesf dedın kezban gıbı gelsen nolcaktı ölecek mıydın
Soran+1 yıladamlık kelimesini kullanmak bile böyle ucuz birine olmuyo yani o yüzden sen hepsini bir kenara bırak reddedildiğinde kendinden geçme
Cevap sahibi+1 yıltamamda yani nolcaktı gelseydın onu diyorum sana?
bişey mi kaybetcekdın
Soran+1 yılbelkide kaybedicektim
Cevap sahibi+1 yılevet kasar olcaktn mk
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet oldu kankamla
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsakın yapma o kadar dıyorum
Soran+1 yılyapmak gibi niyetim yokta neden
Cevap sahibi+1 yıliş karmakarısık oluyor. cok ıckılıyken olmasa ben asla ıstemezdım
Soran+1 yılbir daha eskisi gibi olmuyor yani?
Soran+1 yılkarmakarışık derken onu mu kastediyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılnası olsun ımkanı yok. kız zaten yaralıydı sevgılsı bozup bırakmıstı benle dertlesırdı hep cok yakın olmustuk o gece de ıckılı dertlesırken oldu
Soran+1 yılgüzel sarmışsın yaralarını.. umarım başlangıcı sen olmamışsındır
Cevap sahibi+1 yılnası baslangıcı derken?
Soran+1 yılyani ilk hamleyi sen yapmamışsındır umarım diyorum
Cevap sahibi+1 yılhayır o optu. hergun beraber takılıyorduk bız zaten
Soran+1 yılkötü bir durum ikiniz içinde o da pişman olmuştur boşluktayken öyle bir şey yaptığına
Cevap sahibi+1 yılsabah uyanınca berbat oluyor hersey bastı gıttı konusmadı falan
Cevap sahibi+1 yılama sonra duzeldı aramız konusmalar flan degıstı
Soran+1 yılgüzel miydi peki sence o an yani en azından mutlu muydunuz
Cevap sahibi+1 yılaçıkçası ben ıcıne bosaldım korktukta bıraz. cokta dardı seks ıcın ıdeal. cok kotu basladı ama daha sonra tartısmalardan sonra tutup optum bunu bır daha yattık
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin olmus belli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakiremisin
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?