Gecen sene KS den eve attigim bi kiz yapmak istemişti bana elini bile surdurmedim ama ben ona yaptim tabi en alttan baslayip en uste kadar, severim 👅 gezdirmeyi
ben yaptım daha önce herkese değil tabiki çok istediğim bir kaç partnerime bence kötü değildi temiz olması önemli tabiki, ve inanılmaz zevk aldıklarını gördüm
Kadının yapması biraz saçma gereksiz istemem lakin ben yapıyorum çok fazla zevk alıyorum. Kadınımda bayılıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim partnerim en çok onu istiyordu. Ondan ayrı bir haz alıyordu. Haliyle temziliğe de çok dikkat ediyordu. Bende o zevk aldıkça daha çok iştahla yapıyordum. Ama hep -di li geçmiş zamanda kaldı. Şimdi öylesini araki bulasın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Üç tane partnerim rimjob yaptı bana. Büyük de keyif aldım
Gecen sene KS den eve attigim bi kiz yapmak istemişti bana elini bile surdurmedim ama ben ona yaptim tabi en alttan baslayip en uste kadar, severim 👅 gezdirmeyi
ben yaptım daha önce herkese değil tabiki çok istediğim bir kaç partnerime bence kötü değildi temiz olması önemli tabiki, ve inanılmaz zevk aldıklarını gördüm
Yaptım birkaç defa, oral seks esnasında çoğu zaman ihmal etmem orayı da. Yapmasam bile parmakla da anüs bölgesini yavaşça uyarmak partneri uyarır.
Kadının yapması biraz saçma gereksiz istemem lakin ben yapıyorum çok fazla zevk alıyorum. Kadınımda bayılıyor
Benim partnerim en çok onu istiyordu. Ondan ayrı bir haz alıyordu. Haliyle temziliğe de çok dikkat ediyordu. Bende o zevk aldıkça daha çok iştahla yapıyordum. Ama hep -di li geçmiş zamanda kaldı. Şimdi öylesini araki bulasın.
O ne ki ben böyle abidik kubidik şeylere vakıf değilim normal seks biliyorum sadece
Ben temizse yalıyorum özellikle tüysüz olmalı ve duş almış olmalı
Yapmak istediğim şeylerden biri
Bna yp
Keşke her kadın senin gibi yapmak istese erkeğine...
Bayana yaptım çok güzel oluyor doyumsuz çığlık için de
Ben Yaparım ama Karşımdaki kişilerin istemediklerini yapmam
Onların Zevkini düşünürüm
Denemedim denermiyim bilmiyorum
Hayır hiç denemedim. Denenmesini de istemem.
Yapmadım hiç dahada yapacağımi sanmıyorum
Kadinin erkegin arkasini yalamasi mi bu
Öyle deliğe kadar gitmedim ama yalamışlığım vardır
Yaptım ve yaparım. Temizlik önemli olan
Yaparım valla hiçte tiksinmem
rimming diye yazılır 😏
Evet çok yaptım güzel oluyor
O kadar iğrençleşemicem
Yaparım off sabah sabah iyi olur du
Gerekti hijjen saglanirsa yaparim yapiyorumda
Yapmışımdır
Banads yp