Cinsel Yaşam Cinselikte Yarım kaldığınız durumlar oldumu? Alevnalan3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yarım kaldığınız durumlar oldumu Cinselikte Yarım kaldığınız durumlar oldumu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır olmadı 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Benim oldu çünkü parnerlerlmi yarım birakmam sevişerek 1 2 boşaltır birleşmede 1 2 beklerim onu irademe sahibim bazı parnerlerlmi boşalıp beni yarıda bıraktığı olmuştur napiyim hazi zevki uzatmayı yaşamayı seviyom 0 0 Yorumla
mami613939 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Elbette ani baskınlar olmuştur hem de bir kaç defa 😂 en son yeter dedim içimden bir de konsantre olmak lazım biri geldi mi başa sariyorsun vs 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Maalesef bir saate yakın seviştik en son yeter lütfen yeter sonra devam ederiz diye partnerimin pes etmesi sonucu ben boşalamadan bitirdiğimiz oldu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet FB iliskisi kurduğum biriyle geç boşalıyorsun ben buna dayanamıyorum deyip gece yanımdan ayrilmisti 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet açıldığını söyleyip ya da tatmin omduktan sonra devam etmek istemesi den kaynaklı senin oldumu 1 0 Yorumla
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Birkaç kez oldu, tam gelmek üzereyken, partnerimin saçmalıkları yüzğnden tüm motivasyon yerle bir oldu, alet indi, bir dahada yapamadık o gün. 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olmadı ama kendimi tuttuğum oldu liseli biri ile baş başa iken. 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet oldu benden dolayı hem de istemedim bi sefer 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. evet oldu iş üstündeyken ormanda araba içinde jandarma basmıştı 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yarım kalanlardanım sormayın bir garip handayım desem inanmayın öyle pek sorunum yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bi karıyla srks yapıyordum esc boyu cok kısaydı duzgun yapamıyordum 0 0 Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet oldu 30 dakıkadır git gelde kasıklarıma agrı vurdu cıkardım tam patlıyordum 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yarım demeyelim de özel bir durum oldu. 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. sexting sirasinda evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet, oldu. 1 2 Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Evlimisn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hayır olmadı
Benim oldu çünkü parnerlerlmi yarım birakmam sevişerek 1 2 boşaltır birleşmede 1 2 beklerim onu irademe sahibim bazı parnerlerlmi boşalıp beni yarıda bıraktığı olmuştur napiyim hazi zevki uzatmayı yaşamayı seviyom
Elbette ani baskınlar olmuştur hem de bir kaç defa 😂 en son yeter dedim içimden bir de konsantre olmak lazım biri geldi mi başa sariyorsun vs 😂
Maalesef bir saate yakın seviştik en son yeter lütfen yeter sonra devam ederiz diye partnerimin pes etmesi sonucu ben boşalamadan bitirdiğimiz oldu
Evet FB iliskisi kurduğum biriyle geç boşalıyorsun ben buna dayanamıyorum deyip gece yanımdan ayrilmisti
Evet açıldığını söyleyip ya da tatmin omduktan sonra devam etmek istemesi den kaynaklı senin oldumu
Birkaç kez oldu, tam gelmek üzereyken, partnerimin saçmalıkları yüzğnden tüm motivasyon yerle bir oldu, alet indi, bir dahada yapamadık o gün.
Evet oldu. Tekrarlanması ile de 5 yıllık ilişkinin sonu oldu.
Olmadı ama kendimi tuttuğum oldu liseli biri ile baş başa iken.
Evet oldu benden dolayı hem de istemedim bi sefer
evet oldu iş üstündeyken ormanda araba içinde jandarma basmıştı 😂😂
Yarım kalanlardanım sormayın bir garip handayım desem inanmayın öyle pek sorunum yok
Bi karıyla srks yapıyordum esc boyu cok kısaydı duzgun yapamıyordum
bazen oluyor :d
Oldu dun aksam
evet oldu 30 dakıkadır git gelde kasıklarıma agrı vurdu cıkardım tam patlıyordum
Yarım demeyelim de özel bir durum oldu.
Oldu tamamlicak mısın
sexting sirasinda evet
Öğrenene kadar oldu
arabada yaparken kalmıştım
Evet, oldu.
Evlimisn
Hayır.
Asla çok kötü bı durum
Yok Hiç olmadı Hepsini dibine kadar kökledim
Ohoo
Nasıl yani