Gizli Üye(25-29)7 ay7 yıllık evliliğinde hiç tamamen zevk almadım hatta arzulayamadım da. Karsımdaki işini bitirsin diye bekledim zaten 1 taş çatlasa 2 sefer ve kısa sürede halloluyordu , bencildi ve istekli biri olsamda bu kişiyle tatmin olamıyordum (severek evlendik güya) duygusal ve cinsel olarak hep tatminsizlik oldu ve bosandım...
108 Yorumla- 7 ay
En iyisi olmuş
- 7 ay
Yaşın çok küçük gibi ama
Cevap sahibi7 ay18 de evlendim
- 7 ay
Dul musun şu an yoksa evlendin mi yine?
- 7 ay
Bir insan cinsellik için boşanıyor mu ya bana çok değişik geliyor ya
Cevap sahibi7 ayCinsellik için degil sadece , duygusal olarak da çabalamıyordu. Cinsel hayatımızda da ben ondan tatmin olmuyordum. Uzaklaştık öyle cinsellik de evlilikte gereken şeylerden birisi iki taraf cinsel olarak mutlu degilse duygusal ve genel sorumluluklarda aksama oluyo..
- 7 ay
@Unknownglir cinsellik çok şey anlatır. Karşındakini yatakta umursamayan başka konularda hiç umursamaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(30-35)7 ayZorunluluktan olmuştur. Kardeşin, annen arar 10 dakikaya ordayım diye. Yarım bırakır fırlarsın. Artık kim yarım bırakıldı allah bilir. 🤣🤣🤣
51 Yorumla- 7 ay
E et tabj
7 ayevet bir defa olmuştu!!! dış görünüş tamam okey ama bir anda vücut hijyeni sınıfta bıraktı ve acilen işim çıktı
13 Yorumla- 7 ay
En güzeli olmuş temizlik onemli
- 7 ay
olmazsa olmazım kimse kusura bakmasın
- 7 ay
Evet herkes arar
Yarım niye bırakılır? :D
Yemek yemeğe mi gittiniz20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tam olarak sayılmaz bir keresinde bir kadınla doggy pozisyonda fazla hızlandım iki defa uyardı yavaş diye dinlemedim sonra çekti kendini yapmıyorum deyip giyinmeye başladı yavaş yapacağıma söz verdim geri soyundu devam ettik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Ya hiç başlanmamalı ya da yarın kalmamalı insan yıllardır bu sekıl düşünürüm partner istedikten sonra ilişki hiç bir şekılde yarım kalmaz yarım kalmak çok kötü 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayHayır
Bencil olmamak ta lazım ki kadının orgazm olması daha haz verici
O yüzden ilk kadının orgazmina odaklanirim00 Yorumla
7 ayOldu bu durum ne kadar sinir bozucu olsada yapacak bişey olmuyo
00 YorumlaYarım bırakanı zorla yaparım o saatten sonra😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Oldu tabiiki.. Tam boşalmaya yakın ağzından çıkarmıştı.😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. işte o an parçalayasın geliyor :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Evet oldu cok kötü bir duygu
00 Yorumla
7 ayOlmadi ama isterse seni yarim birakabilirim
00 Yorumla
7 ayHayır çünkü hiç cinsellik yaşamadım
00 Yorumlazaman olmadı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. olmadı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayHayir hic olmadi cok sukur 😂😂😂
00 Yorumla
7 ayCinsellik yapmadım
12 Yorumla- 7 ay
Kıyamam güzelime.