24 yaşındayım hiç orgazm olmadım. Tamam düzenli seks hayatım olmadı ama yaptım Bi kaç kere. Canım acıyor başta bende devamını getiremiyorum. Kızlar sizde de başta acı oluyor mu? Zevk almıyorum kasıyorum kendimi. 10 dk ya yakın dayanmak mı gerekiyor? 5 dakika boyu zevk almayınca bütün isteğim kaçıyor. Orgazmı geçtim öyle aşırı zevk bile almadım. Kucaktayken sadece canım çok acımıyor. Gizli kullanıcı olarak yorum yaparsanız sevinirim 🙏🙏
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
deneye deneye olur belki. biraz uyumla alakalı sanırım. sen de kolay olamıyorsundur, partnerinden seni tatmin etmesini iste. deneyin bir gün, bakalım oluyor musun :)
010 Yorumla
Soran+1 yılKolay olamıyorum işte. Ailem sıkı gece kalamıyorum günü birlik oluyo anca saatlik yani. Zevk almıyorum dediğimde inanmıyorlar. Cidden almıyorum ama hepsini denedim yalanmak hoşuma gitmiyor, seks hoşuma gitmiyor zaten bazı kadınlar sadece mastyla orgazm olabiliyormuş eli iyi birine denk gelmem lazım,
Soran+1 yılYa çoğunlukla sohbet ediyoruz geziyoruz. Otel sevmiyorum tatil dışında. Bi de alkollü değilsem yatakta, oda da seks sevmiyrm,. Direk evine gitmeyi denedim mesela oda da daralıyorum libidom düşüyor
Soran+1 yılZorunluluk gibi hissedince yükselemiyorum. Alkollü olmam gerek anca öğlen içsem akşam üstü anca Çakır üstü olurum onda da vakit yetmez. 10 gibi evde oluyorm
Soran+1 yılAnlamıyorlar. Bütün kadınları aynı sanıyorlar. Mesela diyorum ki seksten zevk almıyorum cinsel hayatım bitti diyor ki bana alırsın ya zevk vercem ben sana. Seksten nasıl zevk alınmaz hayret diyor. Açamıyorum kendimi yakın çevrem bile bilmiyor benim bakire olmadığımı
Soran+1 yıl2 tane kız arkadaşım biliyor sadece onlar da diyor sen ayrı yaşasan eve erkek sokasın gelmez. Tipimi gören ateşli sanıyor beni tanımadığından
Soran+1 yılBakire misin sorusumda bile soğuyorum erkekten devamında en son ne zaman yaptın sorusu geliyor çünkü. Bende direk engelliyorum.
Soran+1 yılArıyorm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılbelki ilk penetrasyon anında acıması okey gerisinde acıması normal değil yeterince ıslanamıyorsundur ya da henüz çok az seks yapmışsındır, ben en az 30 kere yaptım ve aynı yaştayız ve BEN DE HİÇ ORGAZM OLMADIM erken boşalanından geç boşalanına oral-el vs. ben boşalayım diye kendini parçalayanından kıçını dönüp uyuyanına her türlü erkek de gördüm, asla orgazm taklidi yapmam hepsi ağlayarak günlüğüne yazsın ki orgazm olamıyorum,
yaşasın orgazm diye bi kitap okudum bir sürü tüyo cart curt ama düzenli seks hayatı rahat ortam sana zaman ayıran erkek vs lazım bunları da bi dönem buldum yine beceremedim ama
-en çok cow girlde orgazma yaklaştım
-farklı pozisyonlarda orgazm olmayı öğrenmek gerek
-kendini şartlama
-gerktiğinde lini kullan/kullandırt (vajinal orgaz clit orgazmı falan yok her yer clite bağlanıyo aslında)
bu şekilde cidden kolay değil ama olmak zorunda olmadığnı kabullen-kabullendirt daha sonra bu şekilde üstünde çalışabilirsin46 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle bende hiç orgazm taklidi yapmadım, ve dediğin kitabı okudum beğendimde. Sonunda Bi kadın yorum yaptı erkekler cidden bilmiyor ya yorumlara bakıyorum diyor ki vajinanı yalasın. Diyorum ki hoşuma gitmiyor. Utanıyor musun diyorlar, yaa ne alaka? Neyse ben seksi seven kadınların başta canı acımıyor sanıyordum bitek benim canım acıyor diye düşünüp acaba vajinus muyum kafasındayım. Burdan kayganlaştıcı öneren oldu Bi ara denerim. Alkollüyken üstteysem eğer canım acımıyor ya da hissetmiyorm o kafayla bilmiyorum. Ama alkol almadıysam ilk girdiği an canım acıyor. O darlığı cidden hissediyorum. Yazdıklarında çok haklısın orgazmı bütün erkekler zevkle karıştırıyor. Orgazm zevkin üstü yani kadın boşalması. Vajinamızın içinde sıvı var ya ön sevişme de bile hafif ıslanmak oluyor ona boşaldın işte hazırsın diyen erkekler var ya. Neyse sinirlenmicem dediğin gibi orgazm olmak kolay bişey değil. Hem tensel uyum, hem penis kalınlığı, bide erkeğin sana göre hareket etmesi önemli bence. Zaten darız girerken kökleme kardeşim. Bu yüzden ön sevişme de sert olan hiçbir erkekle ileri gitmedim. Soğuk erkekler de daha güvende hissediyorum. (İletişim olarak değil dokunma anlamında) ilk adımı ben atınca daha rahat ve istekli oluyorum ön sevişme de gerisi benim için zor zaten.
Soran+1 yılBide kitapta şey diyordu ismini unuttum ama her kadın sekste orgazm olmuyormuş ben mesela erkeğin bana yaptığı mastürbaynda aldığım zevki sekste almıyorum. Bi kere zevkten durdurmuştum. Cidden iyi yapıyordu eliyle, diğer hiçbir erkek o kdr iyi yapamadı sadece kendine odaklandı çünkü. Dediğin gibi zorunluluk değil bakireyim diyip sadece mast mu yaptırsam acaba 😂😂😂 bakire değilim dediğimde oha seks nasıl zevk vermez diyip yapmak istiyorlar çünkü ve bende heep yarıda kesiyorum boşalamıyorlar 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılgerisini gözünde büyütme asla zor değil sadece ön sevişmeyi uzun tutup ıslan, oralı da çok bayılmıyorsan bile sırf bu yüzden yaptırtabilirsin (ben öyle yapıyorum fcvgbhnj) sonrasında ciddeb acı dduymuyorsun ya güven bana.
yeterince ıslanmadığını düşünüyorsan kayganlaştırıcı iyi bi fikir bence vee madem segilin yok şu dönem random takılıyorsun yapabiliyorsan daha ince penislilerden seç seviştiğin insanları biraz alış, onun dışındaa aslında ons değil fb takılmak senin için daha iyi olur karşı tarafla ne kadar birbirinizi tanırsanız o kadar rahat hissediyorsunuz
cowgirlde de penetrasyondan çok kasıklarına klitorisini sürtmek için kullan o baya zevk veriyor,
rahat hissediyorsan öncesinde alkolünü de al
vajinismus olamazsın onlar ilkte penetrasyon bile sağlayamıyor yıllarca virgin geziyor
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ki aşırı bi fiziksel zevk almasam bile ben penetrasyon olayını sevdiğim için dediğini hiç düşünmedim, sevmiyorsan dediğini yapabilirsin sonuçta seks ondan ibaret değil
(bi yandan da sanki barışmalısın vajinalle idk)
Soran+1 yılVajinal le umarım barışırım çünkü 8 aydır canım seks çekmiyor. Umarım sende zevk alırsın offf coğrafyadan dolayı işte canım öyle çok acımasa bile büyük Bi zevk almıyorsun. Türk kadını olmak çok zor yaa. Okuduğumuz kitapta yurt dışında da bizim gibi orgazm olmayan kadınlar varmış ama bu durum beni biraz rahattı.
Cevap sahibi+1 yılyani trye özgü değil ama haklısın bizim daha çok tabumuz var
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İlk deneyim sonrası acı olması normal değil. Muhtemelen yeteri kadar ıslanıyorsun ve bu yüzden giriş çıkışlarda kurudugun için canın yaniyor. Belki on sevişme sonrası ıslanmış olsan da yaşadığın stres sonrası ilişki sırasında yeniden kuruyor olabilirsin. Kayganlastirici jel kullanman faydalı olacaktır.
Pozisyonlara gelecek olursak kucak kadınların en keyif aldığı pozisyindur. Bunda biraz geliştir kendini sonra diğerlerini yaparsın.
Partnerlerine de biraz daha nazik hareket etmelerini sert hareketlerin hoşuna gitmediğini şöyle115 Yorumla
Soran+1 yılAaa evet genelde ön sevişme de ıslanıyorum doğruuuu. Islandımı görünce boşalmışım gibi davranan var ama ıslanmak zevk vermiyor açık filmlere baksam da aynı derece de ıslanırım biyolojik olarak zevk aldığım için değil. Jel olayına gelirsek aldırcam benim anlamadığım şey hafif ıslanıyorum bu kolaylık sağlaması gerekirken bende niye zorluk yaratıyor ıslanmadan yapsam yani ön sevişme kısa olsa daha çok acır
Soran+1 yılKucak en sevdiğim zaten kafam güzelken ilk yaptığım pozisyon. Nazik hareket etmeyenle ileri gitmiyorum zaten. Nazik haraket eden de seks esnasında kendini zor tutuyor. Planlı seks yapmadığım için daha önceden bu konuları konuşmamış oluyorum. Duygusal ilişkilerim de ise ertelemeye çalışıyorum. Tuhaf olucak ama çok etkilendiğim duygusal anlamda da olan erkekle baştan takılmalık başlamadıysam seks yapamıyorum 😂 yükselmem gerekirken duygusal modda kalıyorum çünkü. Bunu 1 erkekte yaşadım sadece seven sevdiğine dokunmaya kıyamaz lafına inanmıyordum onu görene kadar. Belki de onunla yattıktan sonra daha çok duygusala bağlamak istemiyorumdur bilmiyorum
- +1 yıl
İslanmayi orgazm zanneden acemilerden uzak durmani öneririm:)
Islanmak ilişkiyi sağlıklı bir şekilde yaşayabilmek için uygun ortam hazırlar. Vermiş olduğu kayganlık sayesinde penisin giriş ve çıkışları atravmatik olur ve acı olmaz. Yağ gibi kayar içinde. Eğer ilişki esnasında kuruyorsan muhakkak jel kullanın. Bu senin on yargini alacaktir.
Ayrıca heyecanlanmani sağlamayan kişilerle sevismeni önermem. - +1 yıl
Alk kadınların libidosuni ciddi oranda artırır. Bastırılmış duygular daha kolay ortaya çıkar ve daha rahat olduğu için aldığı zevk artar.
Kucak seviyorsun öyle yap ve bırak nelerden zevk aldığını partnerin-partnerlerin kesfetsin.
Direkt aç sokayım tarzı yaklaşanlar yol ver gitsin.
Soran+1 yılO zaman ilk sevgilime aşık değilmişim penisi ortalamaydı iyiydi ama hiç zevk almadım. Aşık olduğumu düşündüğüm kişiyle de sadece öpüştük. İnanılmaz kastım kendimi boynunu bile öpemedim. Görüşme imkanımız yok ama onunla ileri gitseydik heyecandan kasardım kendimi. Beni öpünce bile cidden başım dönüyordu ama zevkle alakalı değil büyü gibi. Normalden daha fazla kasardım yani. Yattıktan sonra benden uzaklaşmasını görmek istemezdiim. Gerçi. İleri gitmediğimiz halde de uzaklaşmıştı büyük Bi fark yok. Onun dışındaki Takıldığım erkekle bir defalık yakınlaşmak ruhen hoşuma gidiyor daha güçlü hissediyorum hislerim olmadığı için. Onunla görüşmeyen ön sevişme yaşandıktqn sonra ilgisiz olmak manevi olarak tatmin ediyor beni.
Soran+1 yılTakıldığım erkekle spontene yaptım hep. Hadi eve gidelim otele gidelim libidomu düşürüyor ve isteğim kaçıyor planlı olunca o yüzden takıldığım hiçbir erkekle gitmedim. Araba da ya da klubede anlık gelişti hep
Soran+1 yılİlk gecemden dolayı mı bilmiyorum yatak odası görmek evde olmak beni aşırı geriyor. Halbuki tecavüz gibi bişi olmadı ısrar etmedi, manupüle etmişti sadece
- +1 yıl
Tatlım senin sorunun psikolojik.
Etkilendiğin erkek ne düşünür vs diye endişeleniyorsun ve bu endişelerin kendini kasmana, keyif almaya odaklanamamana sebep oluyor.
Sunu düşünmelisin. Sevdiğim adam benim olacak, benim içime girecek, bir beden olacağız vs.
Değer vermediğin adamlarla yaşadığın ani gelişen olaylar daha heyecanlı geldiği için ilk başta seni heyecanlandırıyor ve ıslanıyorsun ama sonrası fiyasko. - +1 yıl
Sunu öneriyorum ev olayı için. Sevdiğin bir adamla illaki cekim olduğu için az çok karşılıklı iltifatlar vs ler olurken partnerinin çekiciliği vs ile ilgili konulara da gelirsiniz burada senin şu özelliğin beni etkiliyor bu etkiliyor gibi konulara da girebilirsiniz. Böylece o konularda konuşurken illa ki sevip sevmediğin şeylerden de bahsedensiniz. Karşımdaki senin hoşuna gitmeyen yaklaşımları bilir ve uygun ortamda ona göre hareket eder. Böylece sende kasmazsın.
Seçilmek için en uygun ortam evdir. Merak etme hiçbir sorunun yok. Sadece psikolojin hazır değil.
Soran+1 yıl2 sevgilimle de evde yapıyorduk ve yatakta hiç zevk almadım. 1. Sevgilimde hiç zevk almadım 2. sevgiimde idare ederdi erkek bosalıyordu. Ve zayıf olduğu için 49 kilo olmama rağmen ayakta kucağa alıp yapamıyordu. Evde ya da otel seviyorm yatakta zaten libidom düşüyor beni geriyor. Takıldığım kişiyle tatile gitsem mesela otel odasında daralırım zevk alamam yatakta.
Soran+1 yılEv ya da otel sevmyrm yanlış yazmışım
- +1 yıl
Güzelim sen hem heyecan seviyorsun. Hemde canım yaniyor çoğu pozisyonda diyorsun.
Arabada, ormanda vs outdoor olsun ama canımı yakmadan yavaşça soksunlar yoksa keyif alamıyorum diyorsun. Bence önce tamamen alışana kadar evde denemeye devam et. Dışarda kucak pozisyonu zor olur. Evde de ayakta kucak değil, sen o otururken yüz yüze kucağına otur. Kontrol sende olsun. Teması, giriş çıkışı sen kontrol et.
Soran+1 yılKanka dışarda kucakta hiç zor olmuyor arabada falan çok rahat yapıyordum kısayım da bacaklar zorlamıyor hiç 😂
Soran+1 yılPartnerin senden baayaa kısa olursa 150 küsür işte tek kişilik koltukta bile hatta sandalyede bile yapılıyor kadın üstte olduğu zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda beceriksiz erkekler kadınları sınır hastası ediyor beş dakıda sokup cıkarmlya kadın doyuma ulaşmaz bunu bilmiyorlar kadın rasldim 6 yllık evli bir kere ucurtamamiş kocası onu kadın boşlmaz diye kadını susturmuş. kadın sınır hastası olmuş öğretim onuda kadın ilk kere böğure böğure boşaldim dedı🙂🙂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKaslar dar olmalı bu sebep ile zevk yerine acı hissediyorsun
25 Yorumla
Soran+1 yılBu neyle alakalı düzenli seks hayatımın olmamasıyla mı. En son 8 ay önce yaptım mesela
Soran+1 yılO da tek postaydı
- +1 yıl
Evet düzenli seks hayatın yok ise ya da penis yeterli kalınlıkta değil ise genişletemiyor ise ıslanma az olursa o zaman zevk yerine acı hissedersin 8 ay nedir çok uzun bir süre. Tek sefer de de başta acı hissedersin gevşetmedi lazım partnerinin seni biraz da
Soran+1 yılPenisi yeterliydi çoğunun olmayanla yapmadım zaten. 8 ay uzun süre evet ama canım hiç çekmiyor seksi en son 8 ay önce çekmişti tek seferlik yaptım. Başta acı olunca devam edemiyorum işte zorunda değilim diyorum kendime nasılsa kocam değil onun boşalmasını sağlamak zorunda değilim. Acı yerine zevk alıcaksın bekle denilince daha çok sinir olup yarıda kesiyorum. Zevkten kudurucaksın ne demek ya pardon sen zeus mu sanıyorsun kendini 😂😂 sanırım günü birlik takılacağımnerkekle bu durumu konuşmam gerekiyor. Açamıyorum işte kendimi. Hevesimi kaçıyor çünkü zorunluluk gibi geliyor soğuyorum bu sefer. Spontene gelişen sevişmeleri seviyorum
- +1 yıl
Anlık daha iyi olur böyle saçma konuşmaları nereden buluyorlar. İşini yap zaten hatun zevk alırsa hissettirir hareketleriyle 😅. Zorundalık gibi düşünürsen zevk alamazsın anın akışına bırakmalısın tabi partnerinde ayak uydurmalı bu duruma . Zamanla açarsın arasında ki süre uzun oldukça isteksizlik oluyor sana özel bir durum değil zevk alırsan daha çok istersin genelde herşey böyledir :)
+1 yılacı olması normal orgazm olman da gerekir. Yaptığın erkek beceriksizdir
61 Yorumla
Soran+1 yılAcı hissedince niye soğuyorum 😂😂 geçmicek gibi geliyo sonra acı gidiyor zevki hissetmiyorum. Odun gibi yatsam da üste geçsem de hissetmiyom
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadasim her kadınin donanıminda vaginal orgasm var ama bir cok kadin gerek psikolojik gerek anatomik gerekse partnerin den kaynaklı bu hazzi yaşayamıyor hatta bir çoğu klitoral orgasm. Ile ömrünü geçiriyor.
Benim sorunuzdan anladigim yanlış partnerler seçmiş olmanız en büyük sorun04 Yorumla
Soran+1 yılKlitoral orgazm mastyonla olan mıydı
Soran+1 yılYaşın kadar kızla yattım diye övünürler sonuç yatakta olan bencillikleri. Diğer sevgilim öyle bencil değildi yatakta. Onun gibi iyi mast yapan erkeğe denk gelirim umarım
Soran+1 yılKendime yapmayı hiç sevmiyorm, mastbasyn denedim ama hiç hoşuma gitmedi kendi elime tahrik olamıyorum olsaydım eğer hiçbir erkekle takılmazdım zaten 😂
- +1 yıl
Şimdi sorunu dsha iyi anlıyorum herseyden önce siz kendi bedeninizi tanımıyorsunuz oncelikle bu aşamayı gecmelisiniz.
Çünkü klitoral orgasmi bile doyasıya yasamamissiniz.
Size tavsiyem hayatı iskalamayin bunlar paranin almaya gücünün yetmediği inanılmaz hazlar
+1 yılKonsantrasyon meselesi bence seni konsantre eden olmamış
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela nasıl
- +1 yıl
Burdan anlatılmaz mi Öznelden olur anca
+1 yılEğer istersen Vajinamus mu Başka bir şey mi Bunun Çözümünü Ve Zevk almanı Sağlayabilirim inanki Ciddiyim
01 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten Yardıma ihtiyacın Varsa Sorununu Cidden Çözebilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kayganlastirici al öyle dene bide
31 Yorumla
Soran+1 yılDenicem kuzum. Eğer de etsem sorumu günceller fayda ederse hepinize önericem
Sanaldan bile olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet olurum
510 Yorumla
Soran+1 yılİlk girerken kanka acı hissetmiyon mu. Ben dayanamıyom makine gibi hissediyorm o an. Gevşeyemiyorım
Cevap sahibi+1 yılKasma rahat ol yoo hissetmiyorum da ilk kez mi ilişki yaşadın ilk olunca acı verir sonra zamanla alışıp sende zevk alırsın
Soran+1 yıl@Tatlı_günahlar yaaa sanane kıza crvap veriyorum yazıp durma
Cevap sahibi+1 yılSildim yorumunu onun
- +1 yıl
Kızlar orgazm olduğunu bilmiyor yA heralde ondan bahşediyor
Soran+1 yılSaol kuzum ilk kez yaşamadım. 4 erkekle gecelik yaşadım. Zevk almadığım için bidaha görüşmedim. 2 erkekte sevgilimdi onlarla ayda 3 kere yapmışımdır (ailemle yaşıyorum evim dışımda Bi yerde kalma iznim yok çünkü) son 8 aydır da seks yapmıyorum canım, çekmiyor
Cevap sahibi+1 yılOzaman vajina dar
Soran+1 yılTamam düzenli seks hayatım yok ama toplam çoktan vajinamın alışması gerekmiyor mu. Kayganlaştırıcı mı alsam. Birine dedim ki çok dar hissediyorum dayanamıyorum bana diyor ki kendini kasıyorsun çünkü. Dar hisstermesem tam tersi kastığımda zevk alırım. Bitek kucaktayken, canım öyle acımıyor. İnşallah vajinusmus değilimdir
Cevap sahibi+1 yılİnşallah 🤷
- +1 yıl
Sizin işiniz de zor ya
Böyle ayak üzeri çözülmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok ilgilenen biri olmamış olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen doğru ilşkş yapmamışsın
08 Yorumla
Soran+1 yılYa hiçbiri bakir değildi. Penis boyutları da normaldi iyiydi yani. İzmirde yaşıyorum burda en çirkin erkeğin bile buddysi var. Tecrube siz olduklarını sanmam. O YÜZDEN kendimden dolayı gördüm, hep uzaklaştım
- +1 yıl
Ten uyumu yoktur. Aslında bunu anlayabilirim ne olduğunu
Soran+1 yılÖn sevişme de uyum var sekse gelince hiçbir erkekle yoook.
- +1 yıl
Senin sorununu biliyorum ben
Soran+1 yılDalga geçme 😂😂 ne
- +1 yıl
Seni yeterince hormonunun yüksek olmuyor kasıyorsun zevk alamıyorsun erkekler seni gerçekten değer verse sen de bu olmazdı
Soran+1 yılGenelde hisleri benimle yattıktan sonra başlıyor bu sefer ben istemiyorum. Sevgilim olmayanları kastettim.
- +1 yıl
Sen tatmamışsun bazı şeyleri
Tecrübeli biri olup seni sabırla işlemesi gerek
00 Yorumla
+1 yılben yardimci olmak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinismus mu var acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer kadın orgazm olamıyor zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılOlanlar da varmış libidosu yüksek olanlar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında