Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOrgazm olmayan bayan yazıları yüzünden KizlarSoruyor bir gün patlayacak sanırım çok yazı okudum olay genelde orgazm edemeyen erkekler yüzünden kaynaklanıyor birde şu sorun hakim bayanların ilk cinsel deneyimlerinde acı falan olayı oluyor ondan sonraki bir kaç birleşmede acı azda olsa yaşanıyor ve zevk orgazm olayı yine yok sonrasında kötü sevişen erkek boşalan falan derken yine zevk yok evden gizli yaşanan cinselliğin verdiği korku çok zaman hakim (ya hamile falan kalırsam ne yaparım) daha önce kendi arkadaşlarımdan kulağım ile de duydum bunu kafa dolu yani olaya kendini verememe sorunu sonra bir iki üç partner sevgili derken korunma olayıda çözülüyor kafada sorunda kalmıyor sonra iyi ve uzun sevişen işten anlayan bir adam çıka geliyor ve orgazm öğretisi yaşanıyor bir bayan arkadaşım 4 sevgilisi ile orgazm denen şeyi yaşadığını bana resmen söyledi bu kulaklar bunu duydu daha önce belki 100 kez yaptım boşunaymış demişti açıkçası bende dinliyorum mal mal bunu dert babası gibi bir erkek iyi olacak iki kadının kafa boş olacak ten uyumu olacak olay bu kadar basit
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrgazm nedir misali bir erkeğin boşalması orgazmdır
Ama biz erkekler de orgazm olmak kolay.. Ancak bir kadın neden orgazm olup boşalamıyor bunun nedeni neŞimdi bir kadın ile erkek bedeni bir değildir bir erkek hemen ısınır ama bir kadın hemen ısınmaz onun için bir kadının duygularını bilmek gerekKadına yaklaşırken şeffaf yaklaş kadına hayvan gibi değil.. şimdi kadın ne istediğini biliyor mu oda önemli Bir kadın da yatak da durmasın öyle karşılık versin erkeğineZaten kadın çok karşılık veremez ama erkek de kadını ile sevişirken Sevgi ile öpsün kollarına kadını alırken kadının vücudunu okşa öp elinle dokun kadına öp göğsünü boynunu yatak da oynaş bildiğin kendini düşünme bencil olma kadın ile sevişirken zamanı dünyayı unut tamami ile kadınınla ilgilen bencil olmayınGüzel Bir sevişme den sonra artık doyunca sekse başlaErken boşalirsan oral yap kadını boşalt sarıl uyu öp kadın her zaman dişiliğii ister onun için herşey den önce kadını Mutlu etmek için onu arzuladığını bilmesi00 Yorumla
Orgazm edemeyen erkek vardır. Kadın araba gibidir calistirmasini bilirsen seni uçurur.
Kadını önce zihnen beynen rahat ettireceksin. Sonra güven duygusunu yüreğine hissettireceksin. Sonra şefkatini gostereceksin. Kadın zihnen orgazm olursa bedenen fazlasıyla olur. Ve daha birçok şey.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence erkekte bitiyor herşey şayet ergenlik dönemlerimde 3-5 dk da boşaldığım içim ne ben nede partnerim keyif alıyordu. 20 li yaşlarda güzel taktikler buldum ilk posta 45 dk sürüyor o süre içerisinde gerek ön sevişme gerekse girip çıkmalarımda ki maharetlerim partnerimi iliğine kadar boşaltır. Bir kadının hayatta başarılı olabilmesi için iliklerine kadar boşaltmak lazım
00 Yorumla
+1 yıl5 dk da 3 kere boşalanı da gördüm yarım saatte boşaltamadığımda oldu. Kişiden kişiye değişiyor. Aynı insan farklı günlerde farklı sürelerde boşalabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle bunu yapamayan erkek vardır. Eğer öyle bir kadın varsa tabiki..
Çok kolay, çok güzel çok da tutkulu bisey zaten bu.
Ben ilişkide en çok kadınımın aldığı zevkten zevk alıyorum..00 YorumlaBirlikten kuvvet doğar . Herseyi birlikte. Başarmanın yolunu arayacaksın . İkiniz birbirinize o hazzı verebilirsiniz bazen erkek bazen bayan edemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Elbette vardır , burda o tarz sorulara şahit oluyoruz. Erkek-kadın farketmeksizin bu işte başarısız olabiliyorlar :d
00 YorumlaHerhangi bi sağlık sıkıntısı yoksa kadının fiziksel ve zihinsel erkek de işi biliyorsa orgazm eder kadını
00 Yorumla
+1 yılOrgazm edemeyen erkek vardır ne yapacağını bilen erkek bir şekikde orgazm eder kadınını
10 Yorumla
+1 yılorgazm olamayan kadın yoktur.
orgazm edemeyen bencil ya da cahil öküz erkek vardır11 Yorumla- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. cogu ilişkide erkek kadının ruhunu okşamadan bedenine geeciyor ondan kadın orgazm olamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğunlukla başaramayan erkek var. Çok nadiren erkek ne kadar ilgilide olsa orgazm olamayan kadın olabilir bu durumda farklı etkenler vardır. Dediğim gibi çok nadiren yaşanan durum bu.
00 Yorumla
+1 yılSağlık problemi yoksa kadının, orgazm edemeyen erkek vardır
00 YorumlaOrgazm olmama sebebi erkek kaynaklı da olmayabilir :-)
00 YorumlaYani sonuçta emek şart kıvama getirmesini bilmek lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar erkeksizde rahat durmuyorlar o ne olacak hanfendi🐰
00 Yorumla
+1 yılİkisi de var. Beceriksiz erkek de çok zevk eşiği yüksek kadın da.
00 Yorumla
+1 yılHorozun tavuğa çöktüğü gibi kadına yaklaşırsa olamaz sabir ve ilmek ilmek orgazma götürmeli erkek dediğin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılikiside vardır ama çok büyük oranda erkeğin beceriksizliği vajinal ilişkiyle edemiyorsa diliyle eliyle yapıcak cinsellik tek taraflı değil :d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrgazm kafada biter. Orgazm olmak isteyen kişi her koşulda bunu başarabilir. İnsanın kendisine bağlı. Yoksa partner ağzıyla kuş tutsa bir işe yaramaz.
00 Yorumla
+1 yılOrgazm olmasını bilmeyen kadın çoğunlukta. Arkeğin yeteneksiz olduğu durumlar da olabilir ama dediğim gibi, bilmeyen kadın çoğunlukta.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kendini erkegine birakamayan kadin kadininin nasil bastan cikarmaya bilmeyen erkek vardir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence erkek deneyimsiz olmalı ben sayısız cinselliklere imza attım hepsinede izimi bıraktım
00 Yorumla
+1 yıledemeyen erkek var
142 Yorumla- +1 yıl
Ben yalayarak orgazm ederim ki once
Orgazm edemeyen erkek. Bir kadını orgazm edemeyecekse mumkunse seks yapmasın
00 YorumlaEdemeyen erkek..
85 Yorumla- +1 yıl
Yeter dedirten de var bil yani
- +1 yıl
Yeter dedirtirim emin ol
- +1 yıl
kesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEdemeyen erkek vardır
00 Yorumla
+1 yılErkek vardır tabi kadının rahatsızlığı yoksa
00 YorumlaEğer kadın orgazm olamiyorsa suç %90 erkektedir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılorgazma edemeyen erkek vardır
00 Yorumla Kadini orgamz edersen seskin zevkini alirsin...
00 Yorumla
+1 yılBazı kadınlar boşalamıyor bu dogru😉
00 Yorumla
+1 yılKadından anlamayan erkek vardır.
00 Yorumla
+1 yılOrgazm edemeyen erkek
00 Yorumla
+1 yılçok var, tabi bunda erkeğin payı büyük
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm olmaması kendisinden kaynaklıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbeceremeyen erkek
91 Yorumla- +1 yıl
Sen becerene denk gelmemissin
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ikisi de vardır. sen hangi taraftasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Orgazm edemeyen erkek vardır..
00 Yorumla
+1 yılVar tabiki senin sorun nedir
00 Yorumla
+1 yılBeceriksiz erkek vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Edemeyen erkek tir
10 Yorumla
+1 yılİkisidw var tabiki
00 Yorumla
+1 yılBu ustalık işi...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de
00 Yorumla
+1 yılErkekte bitiyor
00 Yorumlaçokk
00 Yorumla
+1 yılEdemeyen erkek
00 Yorumla
+1 yılErkek vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkisi de vardır canım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılerkek önemli burda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapamayan erkek
00 Yorumla
+1 yılÇok emin ol.
00 Yorumla
+1 yılVardir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılikisi de var
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri