Mastürbasyon yaparken orgazm oluyorum ama eşimle seks esnasında hep orgazm taklidi yaptım zevk alsamda asla bosalamiyorum. Neden? Bizim ülkedeki kadınların çoğunun orgazm olamadığı soyleniyor bu dogrumu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılKlitoral orgazmı biliyorsun ve buna odaklanmış durumdasın. Tek başına Erkeğin sorumluluğu kadını orgazma ulaştırmak değildir. Kadın ya da erkek kaliteli bir seks sonucu orgazma ulaşamayabilir. Kadının ya da erkeğin odaklanma problemleri karşı tarafa yüklenemez. Sertleşme ve erken boşalma problemi kadına göre değişmez☺️ Eşin 5 dk içerinse herhangi bir anda boşalıyorsa destek almalı. Harici biraz kendine odaklanmalısın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
+1 yılEvet söylentiler doğru eşinin seni tatmin etmekten çok kendi tatmin olmaya bakıyor ama eşin aceleci olmasa emin ol daha iyi sonuçlar alırsın test edildi ve biliyorum yani boş konuşmuyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılYok eşim ugrasiyor kesinlikle ben olamıyorum
- +1 yıl
Peki madem o kadar uğraşa rağmen de olamıyorsan seks esnasında kiloriste uyarı vermeyi dene bunlar emin ol faydasını görürsün
Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Şu ana kadar birlikte olduklarımın sadece 4 ü orgazm olamadı diğerleri hep boşaldı kfkskd sende bir sorun yok bence mastürbasyon yaparak boşalıyosun. Eşinle uyumu yakalayamıyorsunuzdur belki
00 Yorumla
+1 yılDoğru çünkü bizim erkeklerimiz bencil. Kendi zevkini düşünüyorlar sadece.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kadın mastürbasyonda orgazm olabiliyor sadece.
00 Yorumla bir çok kadın aynı sorunla geldi ve hepsini orgazm ettikten sonra şaşırmışlardı :d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef. benim eşimde oyle sesten sonra mastürbasyon. ysptiginda orgazm olabiliyor ilişkide sadece bosaliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar. çoklu orgazm olan bile var.
ard arda böyle. sen görsen hetero olsan bile bu ne ya içim gitti dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü sorun erkeklerde. Sevişmek ihtiyaç değil sanattır. Görünümden sözlere, dokunuşlara kadar faktördür.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks yaparken de klitorisi sürekli uyarmaya devam etmen gerekiyor orgazm olabilmek için
40 YorumlaEşin kendisi boşaldıktan sonra büyük ihtimal bırakıyordur senin boşalmanı beklemiyordur değil mi _? Ortalama kaç dakika sürüyor _?
00 YorumlaTutku yok bir de TEn uyumu
00 YorumlaTutkuu yok aranizda.. bide o seni cozememis...
00 Yorumla
+1 yılKadın olsam cevap verirdim
00 Yorumla
+1 yılkadın gibi kadındır öylesi
00 YorumlaHiç mi olmadın
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç olmadım seks esnasında ama mastürbasyon la bosaliyorum
+1 yılÜzücü
00 YorumlaNeden be
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz