Cinsel Yaşam Kadınlar siz orgazm olabiliyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Ben daha hiç olmadım da birleşmede, niye bu kadar zor? Kadınlar siz orgazm olabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Doğru kişi lazım eğer bakire isende doğru teknik ve hayal kazınEvet olabiliyorum bu aradeyy xkxkxj 2 0 Yorumla
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Zihnini rahatlatman ve kendini tutmaman gerekiyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevişmede çok eksiğiniz olduğu için olmalı oral seks ve dokunuşlar seni adım adım orgazma yaklaştırır 0 0 Yorumla
fikriayyildiz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl her kadin vajinal yoldan iliskiye girerek orgazm olmuyor klitorol yoldan olanlarda kisacasi klitorisinin uyarilmasi gerekli olabilir birde oyle denemelisin klitorisini uyararak 0 0 Yorumla
__BerkolgunnAdammm__ Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Bu konuda detay veririm ama burdan yaxamam ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben p*rno izlerken oluyorum birlesmede olmuyorum 6 8 Yorumla Liblib +1 yıl p*rno candır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keske bunu kocam candira degistirbilseydim Yorumla Liblib +1 yıl Evli misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Liblib +1 yıl O zaman kocan sıkıntılı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardim edebilmen icin doktor falan olman lazim esimin beynini cikarip sifirlayip tekrar yerine koyman lazim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konusmayla asilcak durum degil tek yöntem beyin ameliyati Yorumla Liblib +1 yıl O da senin elinde düzeltebilirsin onu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya sen hazır değilsin ya da partnerin eşşekmiş senin gibi bi hatun lazım bana 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Demekki seni yeterince tatmin edememiş 0 0 Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. yapana denk gelmemişsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Doğru kişi lazım eğer bakire isende doğru teknik ve hayal kazın
Evet olabiliyorum bu aradeyy xkxkxj
Zihnini rahatlatman ve kendini tutmaman gerekiyor
Sevişmede çok eksiğiniz olduğu için olmalı oral seks ve dokunuşlar seni adım adım orgazma yaklaştırır
her kadin vajinal yoldan iliskiye girerek orgazm olmuyor klitorol yoldan olanlarda kisacasi klitorisinin uyarilmasi gerekli olabilir birde oyle denemelisin klitorisini uyararak
Bu konuda detay veririm ama burdan yaxamam ki
Ben p*rno izlerken oluyorum birlesmede olmuyorum
p*rno candır
Keske bunu kocam candira degistirbilseydim
Evli misin
Evet
O zaman kocan sıkıntılı
Yardim edebilmen icin doktor falan olman lazim esimin beynini cikarip sifirlayip tekrar yerine koyman lazim
Konusmayla asilcak durum degil tek yöntem beyin ameliyati
O da senin elinde düzeltebilirsin onu
Tecrübeli partnere denk gelmemişsin.
Ya sen hazır değilsin ya da partnerin eşşekmiş senin gibi bi hatun lazım bana
Partnerinde problem var
Demekki seni yeterince tatmin edememiş
yapana denk gelmemişsin
Kasılma titreme olmuyor mu
Oldurabilene :)
Çok basit
ön sevişmeyiii uzunn tutmalısınızz
ısınmalısın bnce..