AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
691Cevap
Bende bu hiperseksualite varken olurum
Bağımlılıktan nefret ederim
Senin her halin seks kokuyor
Hayır. Uğraşılmaz onunla. Bizimkisi de can yani.
aman bağımlı olsa ne kadar sürecek
Mümkün değil, bağımlı olduğu şey sıkardı elbet
Sürekli kimse yapamaz robot olsa patlar
Olurum ihtiyacını da karşılarım :p
Evet ben bir seks bağımlısıyım hemde çok aşırı
Hiç yapmadım demek ki bağımlı değilim.
En son dün yaptım duramıyorum
Evet bağımlıyım 😐
Kesinlikle ayni
Öyle gibiyim duramam seksi yaşamadan.
Bağımlı değilim ama fırsat bulunca kaçırmam.. 😇☺️
Düşunurdum yani guzel olurdu
teşekkür
Yapamamislar seni ondan ole
çoğu gayet başarılıydı ama isteğim kaçıyor işte
Aslinda yedikleri 4ncu kopru olmustur 3ncu bitmeden ama dedigin gibi altinda iyi inletip tam sinirindayken zevkin cildirmisken isigi acip ustune 300tl para atip giy ustunu defol git diyen adam erkekle karsilasmamis
Neden öyle bir hisse kapıldınızki sekse meyil etmeniz saglıklı oldugunuzu gösterir.
zaman kaybı değil mi o ya :/
en iyisi sesli ya da goruntulu hem daha zevkli hemde dha az zaman kaybi
Dayanırı bir süre ama bilmiyorum
birakmana gerek yok bu bir ihtiyac normal seyler
ıhtıyac ama devamlı ornek aralıklı yapılması lazım hergun hergun olursa erkek te erken bosalma sorunu olur kadınlarda ıse orgazm olalama sorunu olusur bu evlılıkte te sıkıntı olur ıstedıgı gıbı ılıskıye gıremeyen erkek baska kadından bulur bu ıstegı gercekler bunlar
@jonnyy1 niye olamasin ne sacma bir dusunce sen kadinmisin nerden cikardin bunlari. asil kadin bu sekilde vucudunu tanir nasil zevk aldigini vs bunda hic bir sorun cikmaz bir erkekle birlestigi zaman hata daha iyi olur ne istedigini bilir.
bak ben onu demedım psıkolojık oalrak dogru ama bedensel olarak orgazm olmayı etkılıyor olmamaba baslıyor hersey monotonlasıyor ılk orgazm oldugun zaman la Şu an kı bır mı?
@jonnyy1 hayir tam tersi daha kolay orgazim oluyorum baslarda asil olmuyordu vucudumu tanidikca artik cok kolay ve hizli orgazima ulasiyorum. monotonlasma farkli bir konu ayni erkekle surekli yapincada monotonlasmaya basliyor. erkeklerde farkliysa onu bilemem ama kadinda hic bir sorun yoktur hata cok iyi birseydir.
Jonnyy1 haklı katılıyorum
hayır ıstersen ınternete bak sabah kalktım bıraz okudum sımdı kadında bulunun vajınanın hemen ustunde asında tek bı organ olan klıtorıst var oranın sureklı uyarılması bır sonrakınde durumu dusuruyor yanı ıstedıgın an orgazm olamıyorsun kendını kontrol edemıyorsun aynı erkek te kı gıbı kendını kontrol edemeden bosalması sorunu ıbı anlatabıldım mı
@jonnyy1 bir sonra ki durumu cok farkli bir konu biz ondan bas etmiyoruz o erkekteki iliskidede oyle bir kez orgazm oldunmu ve tekrar olmak istiyorsan o gunusu yani bu zorlastirir tabiki bu hem masta hemde partnerdede olan durum ama konumuz bu degil her gun mast yapmakta kesinlikle sorun olusmas ilerde partnerininle yapinca. soran kiside bilip bilmeden konusmasin sanki erkeklen beraberligin mi oldu senin
bak sen anlamıyorsun ben hergun mast yapmak la alakalı bısey dedım tm mı hergun mast yapınca klıtorıst uyarısı azalıyor etkılenme suresı degısıyor anladın mı farklılıklasıyor bana me saj at sana saglık sıtelerının lınkını atyım da bak sonra da ozur dılerım dersın
@jonnyy1 bende bu olay hic olmuyor sen erkekmisin kadinmisin bilmiyorum ama bir kadin olarak hic bir sorunum yok hata daha cabuk orgazima ulasiyorum her defasinda mastin hic bir sorunu yoktur kadinlar her gun yapabilir yapmak istemeyende yapmasin
erkegım cok sukur. sunu soylım bak demek ıstedıgımı sen kendın demıssın hergun yapmak ta fızıksel olarak sorun cıkmıyor ama erken orgazm olma sorunu oluyor bak ılsıkıey gırmek sadece erkegın zevk alması ıcın degıl veya kadının alması ıcın degıl her ıkısınınde karsılıklı o zevkı vermesı lazım dusun erkek hergun defalarca mast yapsa erken bosalma sorunu cıkıyor kadında da hergun yaparsa erken orgazm olma sorunu cıkar tm sunu dusun erkek mısın kadın mısı nbılmıyorum ama kadınsan ılıskıye gırerken sen erkenden bırkac dk da orgazm oldun ve aprtnerın senın erken bosalmana tepkı olarak bırakada bılır devam etse senın o ankı zevkın bıtmıs olacak sadece gırıp cıkıyıror olarak oda ıkı lı arasında problem cıkarır zamanla ayrılı olur anladın mı
@jonnyy1 erkeni farkli algiladin bir dakada orgazm olmiyorum. senin yok orgazm olma zorlastiririn karsiliginda oyle birsey dedim zorlastirmaz yani kolayca oluyorum.
bende onu dıyorum kolayca olursun ılerde problem olusur partnerın kızar buna ve sunu dusun erkek erken bosalsa kadın zevkını alamasa bun ıcı natyrılan bınlerce ınsan var cınsellıkte evlılıgın dıre gı tam tersını dusun
Bağımlı değilim ama seviyorum 🙆🏻♀️
olabilir. yönetilebilir oluyor bu durum
29 yıldır duruyorum😁🤣
Dünya bunun üzerine kurulmuş kuzum
5 puan aldım nooluyor?
seks bağımlısı
Aksi çıksaydı doktora gitme ihtiyacı hissederdim..
hahahah :)
Teşekkür ederim EIC için... Öpüldün... Yanaktan..
Bi yerden sonra söner
Sekshikayelerinde mi okudun bunu sen?
Troll. 3 oldu diyelim, 8 nedir yaaaaa
Aynı benn çaresini bulursan bana da haber ver
Ne guzel iste kimide dert yanar tik yok. Diye
öpte başının üstüne koy bizim gibiler çok yok
Fazlası zarar herşeyde olduğu gibi
Yani bendeki de can yap yap nereye kadar dimi 😅
Zehri almışsın geçmiş olsun 😀
Gel beraber yapalım bırakıp ne yapacaksın
yok yaa erkeklikten soguturdu beni 😀
Aldatma olacaksa ben yokum
Beceriksizlikle alakası yok... "bağımlı".
Sen istediğin kader becerikli ol kadın nenfoman
Gercek sexteb daha iyidir. Bir nevi kontrol olur. Istersen senle yapabiliriz
6 aldık gideyimde tedavi olayım öyle diyor.
Tamam gel.
hee olur. Bekle sen.
ya olsak ne olcak arkadasım ya. hatun mu war:(
seks bana bağımlıymış :S öyle çıktı
Hastalık. Tedavi olmalı.
Kendimi gördüm burada :D
Anlatsana biraz nasıl oluyomuş o
Doyururum herhalde. Ama zor olur durdurmak
Onun kadar zevkli bişey var mı peki?
Hayır, zevk iniltilerinin bağımlısıyım
Aynıyız yaa ve saçmalıorz yaparken 😬
Günde 3 4 kez masturbasyon yaptığım oluyor
Şu yaşıma kadar sabrettim hiç değilim galiba :D
Seks bağımlısı bir kadınla evlenmek isterdim...
Mecburiyet dışında mı?
Allah yardımcınız olsun.
Dozajı azalt geçer ya da gerçek olanını bul
Bence değilim ama seviyorum
cok p o rn izliyorsunuz galiba :)
olamam herkese verir çünkü
Sanal seks vazgeçilmez degil