Arkadaşlar erkek arkadaşım çok doyumsuz günde 7 8 defa seks yapıyoruz max 3 kere boşalıyor. Sürekli seks istiyor hiç sönmüyor ne yapabilirim bununla ilgili yoruluyorum artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam
O var ya kesin akrep burcudur eminim genelleme yapmıyorum ama akrep burçları olupta ben cinsel istek olarak düşük olan hiç kimseyi görmedim 20 yaşında olan bir akrep burcu da aynı kırkbeş yaşına merdiven dayamış bir akrep burcu da aynı bunu gördüm yani.
Bunu nasıl zapt edebilirsin?
Gerçekten cevabı aslında çok zor bir soru eğer karşı tarafa gerçekten bir daha aynısından bulunamaz bir sevgi beslemiyorsan ki bence beslemiyorsun yazma şeklinden belli ayrılır çünkü sürekli acaba şu an cinsel ilişkiye girecek miyiz şüphesi ile bir ömür geçmez.
Bu su götürmez bir gerçek ki iki insan birbirine denk olmadı bu cinsel konuda bir alçak bir yüksek olursa olmuyor.
Ne sen sürekli ondan kaçarak bir yere varabilirsin ne de o sana sürekli cinsel ilişki teklif edipte jet edilmekten Bir yere varıla bilir.
#perso04 Yorumla- +1 yıl
Balık Burcu da öyle mi?
- +1 yıl
Aslan burcuymuş birde kesij eminim diye hava atıyorsun
En İyi Cevaplar
+1 yılAklıma 3 şık geldi ilk şık ondan ayrılman 2. şık onun yemeğine şap atman 😂 bu sayede onun libidosu düşer 3. şık ise senin kesir macunu, fındıklı lokum gibi enerji veren şeyleri sabah akşam Yemen başka türlü orta yol bulamadım
00 Yorumla
Bu, doyuma ulaşamamasıyla alakalı olabilir. Doyum ve boşalma farklı şeylerdir. Bir kaç defa boşalıp doyuma ulaşamayacağınız gibi tek boşalmada da sonuca ulaşabilirsiniz.
Olaya biraz daha fazla duygu katmayı deneyebilirsin.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
690Cevap
Burdaki abazalar daha o hastaligin ne oldugunu bilmiyor, isterdim diyenler, boyunuzlanmayida dogrudan kabul eder ve cok genis olmasi lazim..
Cok basit bir örnek, erkek cok istekli, kadin isteksiz olursa, bacaklari acar, en zor durumda esinin bitmesini idare eder ama erkekte durum böyle degil! Ereksiyon zamani, sayisi , gücü belli, eger istek kadinin zaten asiri olan istegiyle birde korkuya kapilirsa kadinin ihtiyacini karsilyamaz,
Üstelik nemfomanyak bir kadini hicbir erkegin doyurma sansi yok.
Burda bekarlikta, yoklukta, abazanlik yapip, ooo , olsa diyenlerin en iyisi, inan bana öyle bir kadina ancak 1 hafta dayanabilir.
Cok kötü, nemfomanyak degil, benden daha istekli bir kadinida istemem.22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSoruyu anlayarak okuyan bir üye görmek ne güzel yahu! İsterim diyen birkaç üye var ve bence başlığın altındaki detayı okumadılar ya da anlama güçlüğü çekiyorlar.
+1 yılAsıl maksadın her ne kadar bu konuda resimli ve istekli yeni partnerler bulmaya çalışmak olasa da sanaldan birşeyler yapmak sadece sanaldır, hayal ürünüdür gerçek elbette apayrıdır. Bağımlımısın bilmem istek olduğu sürece her insanda bu dürtüler olacaktır olmayada devam edecektir lakin bunun dozajını tutturmak önemlidir. Ne istediğini bildikten sonra sorun olmayacaktır lakin kötü nitetli kişiler bu yolla çeşitli tehditlerle kötülük peşinde oldukları da aşikardır. Unutmaki yaptıkların seni sen yapar yapmadıkların değil. Ne yaptığına bu yüzden dikkat etmeni öneririm.
10 Yorumla
+1 yılAslında gayet uygun bir dozda seyrediyormuş neden engellediniz ki. Bu sağlıklı bir cinsel gelişim içinde olduğunuzun bir göstergesiydi. Mevsimler ve haliyle hormonlarımız zaman zaman tavan yapar daha fazla azar kudururuz ve zaman zaman da durağanlaşır anlımıza silah da dayasalar olmaz yani. Evet sana tavsiyem bırak su yolunu bulur zaten ve güvenle rahatla at üzerinden gerginliğini. Evet yasaklama düzenli yap ve konturol sende olsun. Azdıkça değil sen istedikçe yap, keyif al, barışık ol, ödüllendir kendini...
00 YorumlaSeks bağımlısı değilim Sadece sevgilimle tenlerimizin birleşmesini, onu mutlu etmeyi, orgazm anında yaşadığım o deli hallerimi seviyorum.
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılgünde 7 8 sefer yapmanız imkansız hatta mümkün değil çünkü erkeğin iliği 4cü den sonra boşalır ve geçici felç gibi birşey olur ayağa kalkamaz dizi titrer konuşma zorluğu çeker en önemlisi de rengi sariya dönmeye başlar o yüzden yalan demeyelimde yanlış bilgi verdin diyelim 7 8degil de 3 4 sefer istemiş olabilir...=)
22 Yorumla- +1 yıl
ahahahahah büyük ihtimal bence de =)
+1 yılSeks bağımlısı ne demek yani abuk abuk şeyler uyduruyorsunuz gerçekten. Ne yapıyor olduğu yerde titreyip krize mi giriyor ki bu bağımlılar? Bir insanın maksimum göstereceği performans bellidir zaten sürekli robot gibi çalışamaz ki bedenen ve ruhen kaldıramaz zaten. He hiç yaşamamış olur deneyimsiz olur sekse aç olur bir süre pokunu çıkarana kadar gidebilir o ayrı ama bu bir süre sürekli olmaz.
26 Yorumla- +1 yıl
Yaşam gayesi haline getirenler var. Çünkü arzularını bastırmışlar küçüklüklerinde. Yeni girdikleri sosyal ortamlarda tek odaklarını sekse yöneltiyorlar. Veya tek konuştukları konu bu oluyor. Eğer gerekli medeni seviyeye ulaşmamışlarsa tacize, hatta tecavüze yöneliyorlar. Yani, biz bunlara seks bağımlıları diyoruz
- +1 yıl
@SizSankiÇokŞeysiniz seks bağımlısı olmuyor ki bu kardeşim yani bir şeyin bağımlısı olmak için onu tüketmek kullanmak lazım kavram karmaşası bu soru yanlış yani bu olsa olsa cinsel dürdü bağımlılığı ne bileyim o tarz bir şey olur demek istediğim bu. Seks yapan insan belli bir düzende seksini yapar zaten bu bir bağımlılık değil ki gayet normal bir durum aseksüel mi olmak lazım ayda yılda bir mi yapmak lazım normal sayısı kaç yani bunun? Fiziksel olarak dinç hissettiğinde ruhende yaparsın seksini değil mi?
- +1 yıl
@SizSankiÇokŞeysiniz he bak arkadaş şunu mu diyor acaba o o da olabilir mesela zaman ve kişi farketmeksizin seks istediği anda herhangi birisi ile birlikte olabilen insan. Bu açıdan düşünmedim mesela.
- +1 yıl
Detay düşünmedim. Anlamsız olsalar da tanımlamalara ihtiyacımız var. Aseksüel olun demiyorum. Seks yapın (18 yaşının üzerinde olduğunuz ve karşınızdaki kişinin rızası olduğu takdirde) Lakin bilinçsizce yapmayın. Gurur duyulacak bir olay haline getirmeyin cinsel canlılığınızı
- +1 yıl
helal olsun, acayip acayip tanımlar isimler çıkarıyolar insan diyo bu neder lo neye yarirki oluyo insan soruları ya doğru soramıyolar ya da ters köşeye yatırmaya çalışıyolar ya da soru altında fesatlık var
- +1 yıl
@ugurBYZEUS ya bak emin ol evlenince de 2 gün boş bıraksan benimle ilgilenmiyor beni doyuramıyor oluyor biliyor musun, en iyi ihtimalle. Kötü ihtimalle de boynuzu takıyor yetmiyor diye. Soruyu soran için demiyorum tabi onu tenzih ederim ama aç oku işte soru soranları evli kadınlar işte çoğu.
+1 yılİnsan hayatında daha anlamlı ve haz veren ya da onu mutlu eden bir şey olmazsa mastürbasyona yönelir bu yüzden bırakmak zorlaşabilir ve de bağımlılık yapabilir. Kurtulmanın ne kadar çok yolu olsa da en uygun çözüm onun verdiği hazdan daha çok istediğiniz bir şey mutlaka vardır işte o sizi kurtarabilir ve de oyalar.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılIssız adam neyse sen onun kadın halisin. Muhtemelen bir türlü aşamadığın bir olay var eskiden. Seksi bir kaçış olarak görüyorsun. Anında soğuman da bundan. Duyguların çok incinmiş. Artık ortaya çıkmıyorlar. Seni temel alarak söylemedim bunları. Aynı senin gibi olan bir tanıdığım var.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOlabilir sanirim oyle :/
+1 yılgüvenini ve inancını insanlar sanırım önceden fazlasıyla sarsmış... ya da erkeği memnun edip sende memnun olup onların o ifadesini senı elde etme çabalarını ve onlara ödül verdiğindeki yaptıklarını görüp seni tatmin etmek için çabaladıklarını görmek hoşuna gidiyor
10 YorumlaLefkoşa ortam diskoda kıvırtan yatakta ayılan oluyor. şimdiki kızlara elsürmeden hamile bile kalıyor. Abaza gençler liseli kızlara etek altından bakıyor 😂😂😃😄
aklıma geldi birden bu ergen sözleride biraz gülelim dedim 😄😄
Sana gelince kızım kolay gelsiin hadi ben kaçar 😉10 Yorumlasen korkaksın NET. korkularını araştır kendini açıkca sorgula , sorumluluk ağırmı geliyor bak.,,, sen şimdi dersin korksaydım o kadar değişik kişilerle nasıl görüşebiliyorum? korkular çok değişiktir... birde bilinçaltında alışmışlığın oluşuyor bunuda kırmalısın ilerde seksten bile zevk almazsın tanıdığım birinden biliyorum
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbilinçaltı sanırım bu olabilir tabiki
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmeliyata girecektim bacağım kıtıktı ve 10 gündür hastanede yatıyordum. Artık dayanamadım ve boşaldım. sonra toprak getirdi eşim bir poşette teyemmüm yaptım sabaha ameliyata girdim.
154 Yorumla- +1 yıl
yuh vibratörmü kulandın
Cevap sahibi+1 yıl@bitroll vibratör kullanmadım hastanede nerede bulacaksın. Eşim kalıyordu refakatçi olarak elimlçden başka seçeneğim yoktu
Cevap sahibi+1 yıl@bitroll yalan değil
Bu yaşlarda böyle olması normal. Herkes bu dönemden geçer. Mast ı bir anda bırakman neredeyse imkansız. Onun yerine azaltmaya çalış. Mesela haftada 1 e indirmeye çalış önce. Alıştıktan sonra zamanla daha da aşşa çekersin. Ama mast ı en çok tetikleyen şey boş oturmaktır. Yani birşey ile meşgul olman lazım sürekli
00 YorumlaKusura bakma da beceriksizlik dediğin şey insan doğasına aykırı. Hastalık dışında hiçbir insan vücudu 24 saat seks isteyip yapamaz ki bunu bir erkekten mümkün değil isteyemezsin. İlaçlarla bile zor.
Hiperseksüalite farklı bir şey. Evlilik çok zordur.00 YorumlaDüşünmem..
Sen de şimdi boku erkeklere atarak o kadınların anormalliğini ört bas etmeye çalışıyorsun..
Beceriksizlikle alakası yok, seks bağımlısı kadınlara hiçbir normal erkek yetmez..
Erkeğin şeyi demirden olsa ve hiç inmese yine yetmez, bir kere o kadının istediği kadar git-gel bile yapamazsın, mümkün değil.. Makine gibi yorulmadan sabah akşam gece gündüz yapman gerek..00 Yorumla
+1 yılsenin bu yaşta azgın olman gayet normal canım ya ben bu yaşta her gece bazan 2 kere camda yapmadan duramıyorsam demek anormal bişey yok bunda canım kızlarda negatif ne olur oluyor bünyen devamlı klitoris yoluyla orgazma alıştığı için normal birleşmede orgazm olman için eşinin ek takviye yapması lazım gerkeriyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılBeceriksizlik değil. Nemfomanik kadınlar zaten aldatmaya meyilli olur. Sonuçta seks bağımlısı. Varsayalım ki 1 aylık iş gezisine gittim, o kadın 1 ay boyunca duracak mı? Tabii ki durmayacak. Ne yapayım dünyanın öbür ucundan mı mikeyim? Sonra beceriksizlik diyo 😂 Tan tersi kadın karaktersizliğini nemfomaniye bağlıyo bence 😂😂😂
20 Yorumla Bağımlı olduğum kişi seksi seviyorsa, bende seks bağımlısı olmuş olmuyor muyum?
10 Yorumlahayatımda bir sağ elim var o da sadece sinir anında kendimi sakinleştirmek için olan bişe, onun dışında senin sorduğun soru aslında dopaminle alakalı ve bunu karşılamanın birçok yolu var, ben çikolatayı tercih ediyorum zaman zaman marijuana, kick boksta olabilir ama seks değil..
10 Yorumlaaldatma meselesi değil öyle bir kadınla birlikte olursam başka erkeklerle cinsel ilişki yaşayacağını kabul etmiş olurum çünkü buna istese de engel benim elimden gelen de belli olur. yalnız bu tarz bir ilişkiyi kaldırabilir miyim bilmiyorum çok zor bir durum.
09 Yorumla- +1 yıl
hayır tabi ki yetemem ben öyle canım istedikçe seks yapan bir insan değilim gerçekten ihtiyaç duyduğumda yaparım o da en fazla haftada 1 olur. benim bu özelliğimden dolayı anlaşmamız çok zor olur. ayrıca seksi sevip yapmak isteyen bir erkek bile bir süre sonra tıkanır, yetemez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bir konuya parmak atmışsın ki, neresinden tutsan elinde kalır. olay erkek kadar kız ile de alakalı. rahatsızlığı sadık olmasına engel değil. eğer sadık bir yar olacak ise neden olmasın. öte taraftan olay bir hastalık ise ne olacak? yani bu durum alkol ya da sigara bağımlısı olmak gibi bir durum değil mi? ne olacak eş alkolik ya da sigara bağımlısı diye kapı önüne mi konulacak? neyse olay şimdi çekiştirilip sapa yerlere gidecek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSesk bağımlılığı da diğer sigara, uyuşturucu bağımlılıkları gibi zararlı ve öldürücü, mahvedici, yakıp yok edici bir hastalıktır ve bu kişilerde aşk, merhamet, insanlık, vicdan, karakter, sadakat, güzellik olmaz. Tabii ki uzak durmak lazım.
10 Yorumla Immmm sanal seksin tadıda bir başkadır ve evet insan müptelası oluyor, bir ara bende yapıyordum sonra bıraktım.
42 Yorumla- +1 yıl
Sanal seks nasil oluyor ya bir el atin, bana da ogretin 🙂
+1 yılciddi düşünürdüm hayır kendime güveniyorsam düşünürdüm çünkü erkeklerde birer abaza boga bunu unutmayın :)
00 YorumlaUlan günde 7 8 defa yapmanız için sizin hiç bir şey yapmayıp hergun evin içinde kalmanız lazım. Nasıl bir yalandır bu
22 Yorumla
Soran+1 yılHHsjshd evin içindeyiz zaten tüm gün
+1 yılAldatılacagımı bile bile niye bi yola çıkayım hiçbir bagımlılıgı olamaz benim birlikte olduğum insanın :D
30 YorumlaDeğilim
Bir demlik çay , bitince sardırıp dinlediğim nostalji parçalar , hafiften bir esinti , aralarında kaybolup gittiğim yıldızların verdiği haz senelerdir yetiyor bana10 Yorumla
+1 yılbırakamazsın rüyana girer yine olur ama sosyalleş sonuçta dışarıda olduğun vakitler yapamıcaksın ya da insanlarla bir arada ol odandan uzak dur telefonda bu tarz içerik görünce kapat kızlarla muhabbetini yapma yaptığında da öyle bir yap ki bir ay dayanabilesin
00 Yorumlaİlk duyduğumuzda off işte aranan hatun diye düşünüyoruz ama işin aslı öyle olmuyor. Yanında olmadığım zamanları düşününce o hatun kendine sahip çıkamaz. “Aldatma olasılığı %99 gibi birşey.” Yaşanayıp görenlerdenim..
10 YorumlaBaşlığı okuyunca ''ulan herkes seks bağımlısıdır zaten'' dedim ama detaya inince işin rengi değişti.. :/
İstemeyiz, demirden yaprak olsa dayanmaz, adamın iliğini kurutur.
Düşman dötüne..11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBütün erkeklerin ilk defa cinselliğe "istemem yoooo" dediğini gördü bu gözler asdghjk
+1 yılBen bırakmıştım baya bir süre sonra kendi isteğimle yapmaya kendimi tutmaya başladım yöntemleri var
43 Yorumla- +1 yıl
seks evet insaninn ic güdüsel bir ihdiyacidir ama snirlamayla ya da standartla olmaz ben asla arkadisma o konuma gelmeden srf zaman gecdi diye yapmamm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılreel ilişkin olmasına rağmen eğer sanal seks ihtiyacı hissedip yaparsan o zaman bağımlısı olmuşsundur. ama şu an reel bir ilişkin yoksa tamamen ihtiyaçtan yapıyorsundur normal karşılarım
00 Yorumla kimla yapıosun sevgilinle mi tanımadğın biri mi sevdiğin biriyse bir an önce reale dön ki sanalın boş olduğunu anla, rastgele birini seçerek yapıosan sen hapı yuttun
00 Yorumla
+1 yılAferim böyle seks içerikli sorular sormaya devam et etki yazan erkek çok olsun bide üstüne feminizm kokut ooh mis cevaplar şelale 👍soruya gelirsek sende nemfomanik erkekler için ne düşünüyorsan benimkide o. ;)
00 Yorumla
+1 yılYapmaya devam edeceksin tabi ki :) Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa canım. Bunun abazalıkla bir ilgisi yok. Ben sürekli cinsellik yaşadığım halde yapıyorum bunu.
01 Yorumla- +1 yıl
EIG için teşekkürler canim :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTeşekür ederim canım bu teste tuttuğun için sonuc: 2 veya daha fazla puan aldıysanız , seks bağımlılığı konusunda derinlemesine incelenme gerekmektedir. 2 puan aldım
Şimdi ben bağımlımıyım değilmiyim doktor hanım ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen kaç kez daha yapabilirim :)00 YorumlaYalan a q.. kesin yazanda bi erkektir ve reklam yapmak istiyor kimin günde o kadar seks yapmaya vakti varki heleki bu hastalıkta aptallık bu yazılan
10 Yorumla
+1 yılAseksüel kadınların dünyasında seks bağımlısı biri, ne güldüm 😀😀😀
Vardıda baş tacı yapmayana yuh olsun ama nerdeeeeeee...10 Yorumla
+1 yılSeks bağımlısı birisi olarak ( sanırım öyleyim ), seve seve olurdum. İkimiz de seks bağımlısı olunca göz dışarı kaymazdı herhalde :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olunabilir. İlk başlarda istediği her şeyi yapar, sonra da yavaş yavaş kendisini tedavi eder ve normal hayatımıza devam ederdik.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Başta kulağa hoş gelse de bir süre sonra yormaya başlayacağı için ve ne yaparsan yap tatmin edemeyeceğin için olmazdım herhalde..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlamam. Olunmaz zaten. İlerisi aldatmaya da gider. Bir süre sonra yetmediğini farkedecek ve başka arayışlara girecek bağımlılık sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılBak onun rahatlığına alışırsan gerçeğini yapamazsın he, kolay değil öyle kamera karşısındaki gibi kan ter dişe diş olacak 😅😅😅
10 YorumlaHayr sadece boşalmak istiyorsn ve konusulan şeyleri hayal ederek yapmayı seviyorsn, bagımlıklık defil öyleyse bende öylryim:)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bağımlı değilim. seks seviyorum ama çok uzun süre aynı tende değil. Özgürce, farklı farklı tenlerde farklı heyecanlarla.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikolog bağımlı olduğumu söylüyor. Her yerde seks yapma potansiyelim var işim kötü yanı, herkesle de yapabilirim. O istek geldiği an yoldan birine tahrik olursam direk yapmak istiyorum. Dayanamıyorum.
10 Yorumlaaşırı bağımlı olmamakla birlikte sağlıklı ve istekli bir erkeğin uzun süre durması çok zor ama insanlar yokluktan işte ne yapsınlar :D :D
10 Yorumlap*rno izlemeyi bırakır, aklına cinsellik gelince farklı düşünceler ile kafanı dağıtırsan normale dönersin..
10 YorumlaKolay gelsin. www.zehirliok.net teki yazılar işine yarayabilir
10 YorumlaBakire olsun tabularim yok ama bahsettigin kisi herkesin altina yatabilir dolayısıyla duygusuz seks yaşayabilir. Bu da benim konuya bakis acima ters. Istemezdim.
00 YorumlaUzun bir süre durabilirim. Severim ama bağımlısı değilim
50 Yorumla
+1 yılAntidepresanlar ve antipsikotikler sanırım bu isteği öldürüyorlar.
36 Yorumla- +1 yıl
İçme sende 😬
- +1 yıl
@hayatmiyaw saçmalama içmezsem sonum intihar
- +1 yıl
Wıyyyy yüzüne bakınca neşe dolusun neyi dert ediyonki hayatta
- +1 yıl
@hayatmiyaw bipolarım
- +1 yıl
Allahım yardım etsin 🤗🤧
- +1 yıl
@hayatmiyaw Amin
nofap diye bir oluşum var internetten araştır.. masturbasyon gerçek sekse ait duyguları isteği de köreltiyor mutlaka bırakman lazım. ben de bir nofapcıyım mesela tavsiye ederim. genelde erkekler kullansa da
00 Yorumla
+1 yılolmam bir sureden sonra sıkar surekli seks surekli seks olmaz yeri zamani olmali
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseksi seviyorsun. duygusal bağlanmıyorsun. hormonal istekleri doyuyorsun. sorun yok. bende senin gibiyim.
42 Yorumla- +1 yıl
Sen kimsin peki :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGaliba öyleyim cinsel iliski yasadigim gun bile masturbasyon yapıyorum yani durmak bilmeyen bir enerji ve istek var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de bir bağımlıyım dört yıllık sevgilim var yaşamadığımız macera kalmadı dört yılda yaşlandım çocuğu ilk seni çok çekici gelebilir ama öyle biriyle hayat yaşanamaz
20 Yorumla
+1 yılEvet galiba sen farkli kisiler ile yasanan seks bagimliligina yakalanmissin bir pskologa filan gorun bence egerki bu durmdan rahatsiz isen
22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılrahatsızım ama utanıyorum gitmeye
- +1 yıl
Bunun utanmasi olmaz guzellik sagligin soz konusu sonucta ilerleyen yaslarda daha buyuk sikintilar yasarsin ne kadar sure tek gecelik iliskiler ile gecicek ayrica vucuduna da zarari olabilir bunun bence gitmelisin
+1 yılYa Bırakın bu işleri 7-8 kere imiş Yalana bak hele en fazla 3 den yukarı çıkılmaz yani orada yalan dolan konuşmayın
00 Yorumla- Devamını Gör (702)
Devamını Gör(747)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşım seks bağımlısı, çok yoruluyorum. Bu konuda ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler