AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
691Cevap
Yalanina sokayım ya. Böyle yazdığın zaman kızlar gelip erkek arkadaşını bana verir misin demesini bekliyor san çok saçma bir yol bu.
Normal bu bende günde 5 defa yaptığım oluyor du sen yorulursun ama o yorulmaz ama biraz evden uzaklaştırarak kendinizi bu sayıyı düşrebilir sin
Gerçekte bulamadığını bu yolla buluyorsan zihninde buna yönlenmiştir bağımlılık değilde zevkin etkisi seni tekrar buna itiyor olabilir kurtulmak için biraz iradene sahip olmalısın
Tabi sorumsuz ve sorunsuz yapıldığı için insana cazip geliyor.. Medem zevk alıyordum bir mahsuru yok
Yapınca da bir şey değişmiyor ki :) Seksin yerini tutmuyor yani. O yüzden sanal falan olmadıkça yapmam pek.
Fazlası zarar her zaman. İyi yapmışsın böyle devam et kararlılığında. Belirli bir standarta dökmeye çalış.
Niye böyle saçma bir mücadeleye girdin ki
Mastürbasyon seks hayatı olmadığı zaman
gerekli ve bünye için faydalı bir şeydir.
Mastürbasyona devam et.
seks bağımlısı sananlar genelde mast bağımlısıdır. ilişkiye başladıktan kısa süre sonra sıkılmaya başlarlar.
Olur olmasına'da aldatma mevzusu burda işin içine işliyor onu ne yapıcaz onun için olmaz kesin aldatır.
Ben hafta da ikiden fazla yapmak istemem sonucta saglik bu yani vucudun dengesi bozulur en fazla 3 olur hafta da 😄😏
böyle bir sevgilim vardı. kız otobüs sarsıntısında bile boşalıyordu. yanından gürültülü motor geçer ona bile boşalırdı. acayip seks bağımlısıydı. ne yalan söyleyim korkmuştum ben
Beceriksizlikle alakası olamaz bunun.. neyaparsan yap o yine hastaliginin vermis oldugu bilinçsizlikle kör duygularla başkasina gidecektir..
sanal ortamdan kurtulmalısın eğer bırakmak istiyorsan kendini dışarı at çok fazla yanlız kalmamaya çalış bir süre sonra kurtulacaksındır
" Almış olduğunuz toplam puan: 1
2 veya daha fazla puan aldıysanız , seks bağımlılığı konusunda derinlemesine incelenme gerekmektedir."
yaa güzel soru güzel olur aslında ama kızlarımız hep lafta :D
Aldatılma riski yüksek nympomanyak biri vardı hayatımda ama çok kaliteli insandı hee
Kesinlikle olmak isterdim. Her fırsatta seks, oral ya da bir şekilde sevişmek.. Harika bir şey!!
Yok yaa olunmaz bünye de dayanmaz zaten çeşme mi bu
Seksi hep sevsem de bağımlılık derecesinde olursa sıkıntı olur günlük işleri aksatır
Olabilir. Güzel oluyor bende yapıyorum. Ugra istedigin zaman.
Kurtulmak ıstedıgın yazısını sonra gördum pardon. Mastırbasyon yapıp nete gelırsen canın ıstemez sanırım. Zıhnını baska seylerşe mesgul et veya cınsel yasam bölumune gırme
Gerçek sekse başlarsan bırakırsın. O kadar dert etme. ben de severim mesela sanal seksi.. Keşke konuşsak mesela
Valla bekarken yaptık yaptık. Anladığım kadarıyla evlenince bu iş sorunlaşıyor herhalde.
Ne sorunu oluyo abi
Bakirim benim babam, 27 yıldır duruyorum ölmedim. 😊 Kendimi esir etmem hiç bir duyguya.
Evet, ama 1 kere yaşadım.
şu an sadece Mast ile idare ediyoruz.
23 senedir, ettik.
Malesef bagimliyim. Duramıyorum bazen günde 8 10 kez boşalıyorum.
Seks bağımlısı olmak için önce seks yapacak partnerin olması lazım. Bende o yok. O zaman ben seks bağımlısı değilim. Bu iyi birşey.
Bağımlı değilim ama istekliyim. Önemli olan herkesle yapmamam
Kızlar için sözüm yok ama erkekler için çok zararlı çünkü erken boşalmaya sebep oluyor...
Böyle bir kadın ne kadar cazip gelirse gelsin, her erkek taşıyamaz.
Bende de ayni şey var muptelası gibiyim kendimi kontrol edemediğim tek şey diyebilirim seks denince yeni bir boyuta giriyorum sanki
Saçma hepsini hayır yap 0 puan al :D
https://www.batem34.com/test3.asp?sonuc=1
Uzun süredir yalnızım. Sevgilimiz olsada seks bağımlısı olsak.
Bu yasa kadar durdum ama daha ne kadar durabilirim bilmiyorum
Bu yaşıma kadar hiç seks yapmadım ama istiyorum şahsen patlamaya hazır yanardağ olduk. :D
İradesi güçlü olmalı insanın yoksa aldatma potansiyeli yüksektir..
En büyük hayalim nemfomanyak biriyle evlenmek. Öyle bir sevgili bulup gelecekte evlenmeyi çok istiyorum. Beni aldatacağını bile bile hem de. Seksi aşktan ayrı tutması ve özgürlüğü çok hoşuma gidiyor.
kaşarlık ruhuna işlemiş. Aynı senin gibi bir kız tanıyorum. Yolda gelene gidene numarasını veriyo hatta. Yani sevgilisi olsun olmasın her istediğine veriyo ama tek sefer veriyo. Bidaha vermiyo. Vermedi yani bana :D
Kasarlikla alakasi yok kaldiki herkesle yattigimida soylemedim
ruhun kaşar o zaman :D ya da aşırı azgınsın ve herkese vermek istiyon. 1 kişiyle yatsan normale döncek belki azgınlığın geçer
İsteyerek olan bisey degil malesef bende tek kisiyle olmak isterim tabiki ama olmuyor
o zaman bıkana kadar her önüne gelene vermeye devam. ne diyelim kolay gelsin
Pipisini Kes 😂 Yemeğine Şap At Rahat Edersin 🥰🥰🥰
Benim gibi Priapustur (İnmiyor inse bile hemen kalkıyor) 😎👍🏻 Yardımcı ol rahatlasın.
öyle libidosu yüksek kişiler aldatmaya meyilli olduğu için olmazdım
ne yazık ki öyle üstelik çok yenisin. benim 5 seneden fazla oldu bırakamıyorum nyazik ki.
Ben bulamıyorum sen bulmuş beğenmiyorsun 😂😂😂😂😂
Valla brnde öyleydim neredeyse hergün yapıyodum bağımlılık ibi bişey şimdi ise sadece yıkancağım akşamın günü yapıyorum bıraktıktan sonra gelir tabi yapma isteğin ama ben yıkanmaya üşendiğim için
Dert etme gunde 4 defa yaptıgım oluyor ama biraz azaltsak iyi olacak sanırım
wallah bende kendime dur diyemiyorum garanti günde kere 4 mast yapıyorum
Bırakmak yerine düzene bindirmek en doğrusu aslında.
kendini kasmadan azaltabilirsin. sürekli yapmıcamm demene gerek yok düzenli yap.
Bunun sana bir zararı olmaz ki tam tersi ruhen ve bedenen kendini rahatlatma sana iyi geliyordur neden böyle düşünüyorsun?
onun isteklerini karşıladığın sürece sıkıntı olmaz bence 😇😇😎
Erkegin isteklisinden korkarim. Kadindan neden korkulmasin
Gerçekten öyle bir kız arkadaşım olsun isterdim ve zamanında oldu öyle birisi gerçekten çok mutluyduk.
Düşünürüm neden düşünmeyim ve beni aldatacağınada inanmam hiç
Kim uğraşacak 24 saat şapma şeyiyle biri vardı bana inat koltuğu şeyine sokmaya çalışmıştı töbe töbe cık cık cık:/
düşünürüm aksine benim için daha iyi üstesindende gelirdim evelallah :)
Sende o zaman ya sevgilini değiştireceksin ya da abaza gibi hissetmeye devam edeceksin yapacak başka birşey yok :)
hiç bir şey anlamadım bu testten. her neyse ben kendimi biliyorum hayatımda yeri yok desem doğrudur.
THE END...
Dikkatini baska seylere vericen hic yapma desemde alisganlik yapmis illa canin ister yapcaksin haftada en azindan 1 cikara bilirsin oyle oylee 1 ayada uzatrsin yapa bilirsin basaricağna inaniyorum (:
Ben öyleyim ve sevgilim de bu durumdan gayet memnun
Bazı dönemlerde böyle olur hem bunu buradan biriyle yapman daha iyi aslında sonuçta güven problemi yok. Genel olarak konuşmak istersen sevgilinle ilgili falan yazabilirsin iyi eğlenceler 😉
sanırım reel seks yapmıyorsun.
bişekilde sanal sexlede tatmin olabiliyorsun.
Bence sıkıntı yok.
zevk alıyor ve istiyorsan şikayet etmene gerek yok derim.
;)