AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
691Cevap
https://www.batem34.com/test3.asp?sonuc=1 9 puan aldım şimdi dersim 5 mi
benim sonucum:
[Almış olduğunuz toplam puan: 8
2 veya daha fazla puan aldıysanız , seks bağımlılığı konusunda derinlemesine incelenme gerekmektedir.]
sanada helal olsun
iyi bişey mi bu, kötü bişey mi şimdi.. ona göre üzüleyim veya sevineyim.. :/
hastasın :) hahah kötü
zaten bazı sebeplerden dolayı psikiyatri merkezine gitmeyi düşünüyodum,
bencede git çok güzel mekanlar severim psikopatım l*n ben
olsam bile tek basıma yetemem. yani bu kdar işin gücün arasında onunla günde kac kere seks yapabilirimn ki
Soruyla yeni adaylari da tespit etmis oldun hadi hayirlisi 😂😂😂😂
İşi bilen birine denk gelirsen, hem sanal seksin hemde hemde o kişinin bağımlısı olursun 😏ben gibi
dün ilişkiye girip üzerinden 24 saat geçmemişken deli gibi zonkluyor ve beni bezdiriyorsa evet bağımlıyım :(
25 yasima kadar yapmadim zinayada bulasacak degilim yani bagimli deilim
pamuk şeker ye ip atla yag satarım bal satarım oyna
Böyle biri ile birlikteliğe, evliliğe çok sıcak bakarım.
Bunu erkek yapınca bağımlı olmuyor, kadın yapınca bağımlı mı oluyor yani?
Cinselliğini özgürce yaşa, bağımlı falan değilsin, gayet normalsin bence.
teşekkürler
Rica ederim.
2 puan aldım bağımlı değilim ama bağımlı olan çok insan var malesef acıyorum resmen :D
inan soruları çözmeye üşendim. şuraya 2 şıklı anket yapsan daha güzel olurdu :)
Zaten bir çok kadın seks bağımlısı😃
Sadece ucuz görünmemek namına işi yokuşa sürüyor o kadar 😎🤏
Bağımlılık değil bence kolay geldiği için olabilir bir yabancıyla fiziki temas yok risk yok en temizi olduğu için kolaya kaçıyorsun😀😀
Zaten öyle bir kadınla evlenmek istiyorum. Cinsellikte sınır tanımam. Kadınım da tanımasın isterim. Ne tabu ne ayıp ne günah.. Sınır yok.
Becerıksızlıkle alakası yok ama evet aldatır bu benı derdım. Tedavı olmak ıstedıgnde her turlu de yanında olurdum
Bir kere darbe yemişsindir o yüzden böyle
Benim gibisin ama s.. benim için 2. Planda farkımız bu
Bağımlı diyince sanki kötü bişey gibi oluyo, herkesle yap istiyorsan. Bende de durum pek farklı diil😇
sanal seks bu zamanda çoğumuz için aynı durumda sorun yapma zaman zaman bu istekler olur zamanla azalır ;) güzel duygular yaşamaya değer ;)
sanal seks ayrı bir şey ya, tamam reel de yapmak güzel tabiki ama diğerinde de vazgeçilmiyor :) rakı ile balık gibi ayılmaz
seninle böyle ilgilenecek birini bulman lazım
3 gun olmussa gayet normal bence simdi 3 ya da 2 gunde bir yaparsan kotu degil tadida bir baska olur bakabilirsen yanda birazcik konusabilir bunu
Masum bir istekti ozden konusmak istiyorum
ula türkiyede seks bağımlısı olmak için nakit olacak yanında erkekler için bir de allasen 1 çıkan oldu mu gitsin kiliseye kapatsın kendini boşyere kafa karıştırmasın
https://www.batem34.com/test3.asp?sonuc=1 1 puan aldım.
helal sana ağlaklı çocuk
ahlaklı
Teşekkürler
Senin gibi veren bir kadını bulmuş illa ki doyumsuz olur. Para verip yapmıyor ki. Unutma bedava olan herşey daha tatlı ve doyumsuz olur.
Ben de bir ara bağımlıydım olabilir. Daha etkilisi gelene kadar sanala devam edersin.
Bende bir kere yaptım zevkli oluyor neden bırakmak istiyorsun ki evlenmeden tadını çıkar
Yanı sanırım evet bağımlı olabilirim sevgilimle müsait olduğumuz her zaman yaparız:)
Hayır değilim gayette dururum sevmediğim bir kadınla olamam çünkü...
3 yıl üzerinde yapmadım bağımlı değil ama istekli yim
Hayır bağımlı değilim hayat sadece seksten ibaret değil.
Hayat değil ama geceleri seksten ibaret😜
Partner yoksa ne olcak peki 😒😒😒
Elizabeth var😜
Bir müddet sonra Elizabeth de bıkkınlık veriyor
Partnerim olsa her gün yaparım defalarca üst üste.:)
Psikolojik bişey bu. Kafanı dağıtmaya ihtiyacın var. Uzaklaşmaya
Kendini kısıtladıkça daha zor durumda kalabilirsin
Sağlıklı bir insanın böyle istekleri olması normaldir hiç yapmaman aşırı yapman da sorun yaratır
Kadın hasta ise benim beceriksizliğim söz konusu olamaz
Sürekli cinsellik yaşamak isteyecek olması korkutabilir :)
Tamamen yokluktan iste varlik icinde yokluk cekmek bu olsa gerek 😉
Günde sekiz yapin üstüne gelin bide bana çakın hadi ordan gidin ya insan fizik kurallarına aykırı lan 8
sanal seks kötü birsey degil prno izlemekle aynı hiç olmazsa orda karşılıklı duygu alışverişi var.. tabi bilen biriyle olursa dahaiyi
Bağımlıyım ama duramam demem değişir isteğime göre ve partnere göre bazı partnerler oluyorki günde 4 5 defa yapmak istiyorum bazısında ise 3 günde bir
26 yaşındayım bakirim hiç sevgilim olmadı ve seks hastasıyım ama sadece hayal kurmakla tatmin oluyorum... 😘👍😘
Ne kadar yapmasanda gece kendiliğinden boşalıyor ister istemez gece yarısı duş almak zorunda kalıyorum denedim ve gördüm 😞
Almış olduğunuz toplam puan: 8
2 veya daha fazla puan aldıysanız , seks bağımlılığı konusunda derinlemesine incelenme gerekmektedir.
Almış olduğunuz toplam puan: 5
2 veya daha fazla puan aldıysanız , seks bağımlılığı konusunda derinlemesine incelenme gerekmektedir.
ahhaha derinlemesine incelenmen lazım
incen mi derinliklerime :P :D
Sevgili gibi kavramlarla işim yok, eşim olabilirdi tabi.
Yaşına bakılırsa bu pek mantıklı bir karar değil. Çünkü vücudun hormonal dengesi bunu yönlendiriyor ve sen baskılamaya çalışıyorsun. BASTIRILMIŞ DUYGULAR BİR YERDE İFLAS EDER, unutma
Zaman zaman bende yaparım özellikle gece ise geldigimde
Evet bağımlılık yaptığı doğrudur karşında da çılgın bir eş varsa
sanırım bagımlıyım hergün mast yapıyorum ve her yapmadan sonra birdaha. yapmıyacam dememe ragmen
Son bir haftada beş kez yaptım. Bağımlı sayılmam her halde.
bence sorun olmaz ama 3 gunde 1 yaparsan daha iyi olur
bence keyifli olur hiç istememesinden iyidir en azından
Bana karşı sürekli istekli olması hoşuma gider ama gözü kaydığı an biter evlenmem
Seks bağımlısı olsan direk soğumassın, bir süredir isteklerin fazladır sadece. Zaman zaman olur.
Azaltarak bırakmayı dene. Birden bırakırsan ters teper.
yok ileri derecede küflenmeye yüz tutmuş bir kaşarsın
Devam et böyle boşver birine zarar mı veriyosn sanki
Arkadaş ortamında yapılan erkeklerin anladığı ince sapık espirileri anladığım için şaşırıyorlar
Ne güzel işte onlardan öndesin 😀😀
maksimum 2-3 gün.. o da zar zor, mastürbasyonla.. Tam olarak bağımlı değilsem bile o yolda ilerliyorum bence
yapmalisin her istediginde birakmak gibi bisey yok her istediginde yapki doy illaki douucaksin bosuna kendine iakence yapma