Onu bu yüzden 3 kez aldattım ama halen onu seviyorum çok iyi birsi tek sorunumuz cinsellik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde erken boşalmanın tedavisi yüz güldürmektedir. Hastalığın altında yatan sebep de belirlendikten sonra hastanın durumuna göre aşağıda yer alan tedavilerden bir ya da birden fazlası birlikte kullanılabilir.
İlaç tedavisi: Ağızdan kullanılan ilaçlar erken boşalmanın en çok tercih edilen tedavi yöntemlerinden biridir. SSRI (Selektif Seratonin Reuptake İnhibitörü) denilen ilaçlar her gün ağızdan bir tablet olarak alındığında, 5-10 gün sonra etkisi gözlenmeye başlar. Bununla beraber bu ilaçların her gün kullanımının gerekmesi ve yorgunluk, bulantı, terleme, esneme gibi yan etkilerin ortaya çıkması hastaların tedaviye devam etme oranının düşük olmasına neden olur. Aynı tür ilaçların yeni bir formu olan dapoksetin etken maddeli ilaç, ilişkiden 1-3 saat önce kullanıldığında başarı sağlamaktadır. Her gün kullanım gerektirmediği için bu tedavide hasta memnuniyeti oldukça yüksektir.
Egzersiz ve spor: İdrar kaçıran çocuk, kadın ve erkeklerde de kullanılan Kegel egzersizleri, erken boşalmanın tedavisinde de kullanılmaktadır. Bu egzersiz, pelvik kaslarını çalıştırır ve günün her saati uygulanabilir. Cinsel ilişki sırasında kişi boşalacağını hissettiği sırada, bu bölgedeki kaslarını kasarak mesane boynundaki kas yapısının da kasılmasını sağlayacak ve boşalmayı kontrol edecektir. Kegel egzersizi, erken boşalmaya karşı etkili tedavi yöntemlerindendir. Bunun haricinde pelvik taban kaslarını çalıştıran fitness ve benzeri sporlar da erken boşalmayı engellemek bakımından faydalıdır.
Krem ve jeller: Erken boşalma tedavisinde kullanılan diğer bir yöntem lokal anestezik içeren kremlerin kullanımıdır. İlişki öncesi penise uygulanan krem/jel/spreyler peniste duyu kaybı oluşturarak boşalmayı geciktirmektedir. Bu tedaviler lokal olduğu için haplarda gözlenen sistemik yan etkiler görülmez. Bununla birlikte krem ve jeller kullanım miktarına göre kadın ve erkekte orgazm hissini engelleyebilmektedir. Özellikle kullanılan jellerin kötü kokusu ilişki sırasında hoşnutsuz bir ortam yaratabilmektedir.
Prezervatif: Krem ve jeller gibi prezervatifler de ilişki esnasında duyu hissini azalttığı için erken boşalmayı önlemek için kullanılan tedavi yöntemlerinden biridir.
Seks terapileri: Erken boşalmanın tedavisinde etkili yöntemlerden birisi de seks terapileridir. Ön sevişme periyodunun mümkün olduğunca uzun tutulması; öğretilen manevraların uygulanması tedavide başarı getirir. Bu manevralar “dur-başla” (stop-start) ve “sıkma” teknikleridir. Dur-başla tekniği aşamalı bir tekniktir ve her aşama ortalama 2 hafta sürmekte ve her hafta en az üç kez önerilen manevraların yapılması gerekmektedir. Bu manevralar penis uyarılmasının azaltılmasını ve bu sayede boşalmanın geciktirilmesini amaçlamaktadır. Sıkma tekniği ise ilişki sırasında boşalma hissedildiğinde ilişkinin durdurularak, penis uç kısmının boşalma hissi geçene kadar sıkılması ve bu sayede boşalmanın geciktirilmesidir.
Cerrahi tedaviler :Bu yöntem geriye dönüşsüz bir yöntemdir ve nadiren uygulanır. Bu tedavideki mantık, hastalarda penisin aşırı duyarlı olduğu varsayımına dayanmakta ve penise giden sinirlerin çeşitli yollarla kesilmesiyle bu aşırı duyarlılığın azaltılması hedeflenmektedir.
Erken boşalmanın en doğru tedavi stratejisi, uzman hekimle birlikte kişiye özgü programlanmış tedavilerdir. Erken boşalma sorununuz olduğunuzu düşünüyorsanız, size en yakın sağlık kuruluşuna başvurun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam
İlk önce neden erken boşaldığının nedenlerini bulmanız gerek erkeklerde genelde yaygın olarak şu sorunlar var penislerindeki sinir uçları çok hassas olduğu için alınan zevki o sürtünme çok çabuk algıladıkları için erken boşalıyorlar.
Bunu kendinizde çözebilirsiniz nasıl diye soracak olursan şunu bir kere sizi baştan söylemek isterim ki sert ve hızlı ilişkiye girmek sizin için belli bir süre hayal onu düşünmeyin bile elinizden geldiğince yavaş ve yumuşak yapmaya çalışın tatmin olursun ama normal olacak süreden daha geç bir süre olur.
Eşin geleceğini anladığı an sana söylesin ya da zaten o hareketli olan belli eder boşalmaya yaklaştığını sen o an üzerinden onu yavaşça itekle ilgisi başka yere gelsin odadaki başka bir şey yollasın yaptığınız işi tamamen unuttun konsantrasyonunuzu dağıtın ve sonrasında her şeyin normale döndüğünü göreceksiniz ama eğer bu sorun hala devam ediyorsa o zaman şunu öneririm eşim ilk boşalmasına oral ile yapsın yani onu artık elin ile mi boşaltırsın ilk önce yoksa ağzına mı sen bilirsin çünkü ilk boşanmadan sonraki boşalmalar kesinlikle daha geç sürer.
Eğer sorun hala devam ediyorsa artık doktora gitme zamanı gelmiştir ama aldatma kesinlikle bir çözüm değildir.
#perso42 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor
+1 yılBir de aldattım diyor ya. Aldatmak kadar karaktersizce bir şey yok gerçekten. Sevdiğini sanmıyorum içten sevsen onu aldatmak zoruna giderdi. Erken boşalmak tedavi edilen bir sorun. Onun yanında olup ona yardımcı olmak varken yaptığın şeye bak böyle böyle evlilik sektörünün içine ediyorsunuz. Düzenli bir cinsel hayatı olduğunda düzelebilirdi ayrıca erken boşalma tanısı koyulması için uzmana görünmesi gerek. Ve hap tedavisi ya da daha başka tedaviler kullanabilir. Bir sorun olabilir bağımlılık gibi.. aldatılacak bir problem değill ön sevişmeyi 2 saate çıkarın yine de aldatmayın ya
00 Yorumla
Aldattın mı hemde 3 kez? İğrenç ya. Madem sorun var gidin doktora. Olmadı git boşan, niye aldatıyorsun ya şaka mısınız nesiniz siz. Evlilik bu kadar ucuz mu? Bu kadar değersiz mi? Umarım bu soru trol falandır.
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
86Cevap
Merhaba ben eşcinsel pasif biriyim. Şu zamanda çoğu erkek erken boşalıyor. Ama kimse erkekliğinden ödün vermiyor. Aslında karşılıklı konuşarak tedaviye baş vura bilirsiniz. En mantıklısı bu. Eşinle konuşmayı dene.. Bende bir çok erkekle birlikte oldum ve çoğu erken boşalıyor..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence en iyisini yapıyorsun. Evliliklerin %80 85 kısmında cinsellik olmuyor zaten. İnsanların genel düşüncesi çoluğa çocuğa karışıp yalnızlık sendromundan kurtulmak ve bir aile oluşturmuş olmak. Cinsellik başlı başına bir konu ve evlilikle olacak birşey değil. Cinselliği sevenede or. bu gözüyle bakıyorlar zaten buradanda az çok anlamışsındır yorumlara baktığında. Sen kulak asma buradaki söylenenlere. Bende günün birinde evlenirsem şahsen böyle yaparım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmak iğrençliktir. Kendi rızasıyla başkalarıyla birlikte olmana izin vermeli. Cuckold yaşam tarzını yaşayan çiftlerin kadınları bedensel haz amaçlı istediği erkekle kocanın rızası izni hatta yardımı ile yakışıklı güçlü aktif sevgilileriyle birlikte olabiliyor, detaylar videoda. :) İttatkar bir cuckold yapabilirsen kocanı çamaşır bulaşık yemek alışveriş işlerinden de kurtulursun. :D
https://www.youtube.com/embed/QxGmnLd4U3A00 Yorumlaaldatma oyuncak değil şakası bile iğrenç bir konu. bunu okuyan size beddua eder bunuda unutmayın
60 YorumlaNe kadar iğrenç birisin. onun yüzüne nasıl bakacaksın. sirf uç kurun yüzünden adamı aldatiyorsun. Git p*rno yıldızı ile evleneydin o zaman... Bide aldattım diyor ya...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Onun erken boşalması değil ama,
Sizin aldatmanız erken boşalmadan çok daha büyük bir sorun.
Siz hangi ülkede evlendiniz,
O ülkede evlilik yeminine sadakat diye bir şey yok muydu?
.00 Yorumla Kocan bi' ürologdan randevu alsın. Cuckold ilişkiyi öneririm. Koca karısına yetemediği zaman, eğer karısıyla ilişkisini yürütmeye devam ettirmek isterse, ikinci bi' erkeği ilişkiye dahil ederek ilişkiyi kurtarabilir.
01 Yorumlahaa o zaman boşan. saçma salak şeyler yapıyorsunuz. o adamı haketmiyorsun bu nasıl sevgiymiş
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmeden sevismezseniz böyle olur... bir bakarsın ten uyumu var mi ona göre evlenirsin
72 Yorumla- +1 yıl
Ten uyuma hakkında bir iki şey sora bilirmiyim
Gizli Üye(36-45)+1 yıltek sorunumuz cinsellik dediğin evliliğin direği. sekste tatmin olmayan anlayışsız olur, sinirli olur. haliyle bu da bütün evliliği etkiler. ve her zaman cinsiyet ayırt etmeden söylüyorum. ilgisiz eş aldatılmayı hakeder :D
00 Yorumlaeşin doktora gitsin tedavi görsün,
tedavisi mümkün degilse ve daha genç isen boışan valla hayat geçmez00 YorumlaBen bunu aldatma yerine koymam. Boşanmaktansa bunu ona yansıtmadsn yapabiliyorsan ne mutlu sana.
Çünkü bu bir engel ve engelliye bakmak zor işdir.00 YorumlaCanım tavsiyem eşini aldatma. Alışkanlık haline gelir. Sonra vicdan azabı çekersin. Gerçi yapmışsın. Tavsiyelerim olucak. Bana yaz
00 YorumlaTek sorun cinsellikse, dışarıdan ihtiyacını karşıla. Seviyorsan devam et. Ben hiç erken boşalmadım, ilginç bir sorun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Penis yüzükleri var onlardan al. Lidocaine krem al kocana, caresi var ama sen baskasıyla mı olasın varmış artık bilemiyorum 🤭😋
00 YorumlaYani cinsel olarak seni tatmin edemiyorsa boşanmak en doğrusu. Yoksa bu şekilde aldatmak daha kötü
10 Yorumla
+1 yılBu yüzden aldatılır mı ya?
Geciktirici spreyler, haplar, kremler var.10 Yorumla
+1 yılDoktora gitsin geciktrici alsın vsvsvs hava dersen ben hep aynı şeyi yemem o zaman devam et
00 Yorumla
+1 yıldoktora görünsün veya 3. postadan sonra sen devam et geç boşalır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin erken boşalıyo diye aldatırmı insan eşini nasıl seviyosun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın en temel nedeni cinsellik. Sonu başı hep buna dayanıyor.
00 Yorumla İyi halt ettin, seviyormuş, çok iyi biriymiş ama erken boşalıyormuş da aldatmış. Allah ıslah etsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeciktirici li prezervatif ler var onlardan alıp deneyin
01 Yorumla- +1 yıl
Eşin filan denedimi daha önce etkilimi
Sen burada yazilanlara bakma kardeşim. Kimse 4 duvar arasında neler oluyor bilemez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bunun çözümü var tedavi olması konusunda konuştun mu omunla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOturup konuşmalısin eski sevgilimde aldattı beni bu yuzden en sonunda ben tek erkek teklif ettim inan bana onu izlerken 3. 4. Ereksiyonumu yaşadığımı ve surenin uzadigini farkettim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTm canim 2 cide 3 de duzelir devamli sevisin sen ustune cik
00 Yorumla Erkek karısını doyuramıyorsa olmaz ki ama o aldattığın kişiler doyurabildi mi pekii?
00 Yorumla
+1 yılEğer istersen ikinize de Çare Olacak Bir Şey Önerebilirim
Eğer Bu Konuda Ciddiysen 🤗🤗🤗00 YorumlaHastir len.. Sevgi böyle bi şey değil.
Bi iyilik yapta adama, ayrıl..10 Yorumladoktora görünmesi için çabala. hemen boşanma işine girme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Erken boşalmasindan ziyade bosaldiktan sonra devam edebilmesi bence 😉
00 Yorumla
+1 yılŞunu bir de marifet gibi mi yazdın gerçekten rezilsiniz olum siz rezil!
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yatak arkadaşları bulmuşsun onlarda cinsellik eşinde sevgi arıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılniye boşancan ya sen yolunu bulmuşsun arada aldatırsın olur biter
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yapcaksın odabir hastalık
Kocana kalsa tatmin etmek ister.
Yapcak birşey kalmıyor.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrençsin birde kocanı aldatmışsın rezil sizin gibiler evlenmesin
22 Yorumla- +1 yıl
evlenip çocuk yapacağına git bir tane evlat edin daha mantıklı ben böyle yapacam
Cevap sahibi+1 yılBende evlenmeyi düşünmüyorum ilerde
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılnedne hemen boşanmalımıyım diyorsunuz ki sorunu tesbit edip çözume gitseniz :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ilte erken boşalsa bile sevişmeye devam edin ve 2. ye geçin
00 YorumlaErken boşalsın boşaldıktan sonra tekrar devam etmiyomu seni memlun etmek için aksine bende gec boşaltmaktan sikayetciyim
00 Yorumla
+1 yılAldatarak iyi birşey yaptığınımı düşünüyorsun biz bu duruma ne yapabiliriz?
00 Yorumla
+1 yılSen mutlu olman lazım etmesi bayan olduğunu hissetmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok kötüsün senin gibi eşini aldatıcak insanlar evlenmemeli aldatıcağına kocana yardım etseydin gerçekten iğrenç bir insansın
10 YorumlaBosan da benim adama gel bende rahat edeyim artık
28 Yorumla- +1 yıl
Kocanla aranda ne sorun var
- +1 yıl
Ne sıklıkla yapıyorsunuz ki
- +1 yıl
Kocanın yemeğine şap at yoksa aldatır seni bu aZgınlıkla
+1 yılOnlar zaten hep erken işini bitiriyor 😡
21 Yorumla- +1 yıl
En azından kişiliği sağlam. Herseyin bi çözümü var da karaktersizligin yok.
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun..
12 Yorumla- +1 yıl
Senin sevgi anlayışının mk aldatmışsın lan adamı defalarca. Igrenc varlık..
- +1 yıl
Insan sizin gibileri gördükçe evlilikten soğuyo mk.
+1 yılBu sorunu aşmak çok kolay
10 YorumlaTedaviyi reddederse boşanma hakkın var
00 Yorumla
+1 yılBana yazabilirmisin ozelden
00 Yorumlaadama bir iyilik yap da ayrıl.
00 YorumlaBaşka erkeğe mi verdin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bi arkadaşımda da oldu bu konu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. hep aynı kişiylşemi değişik 3 kişiylemi aldattın
00 Yorumla
+1 yılErken boşalsada 3 4 e çıkmıyor mu
00 Yorumla
+1 yılKalite kontolsüz evlilik yaparsan böyle olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılYazık be adama.
Az bile yapıyorsun00 Yorumla
+1 yılAldatarak sorununa çözüm bulursun, devam
00 Yorumla
+1 yılGeciktirici kullansin
00 YorumlaSeni yalasin öyle boşal
00 YorumlaYazıklar olsun sana eşine söyle bunu aşabilir!
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim erken boşalıyor, seksten hiçbir şey anlamıyorum. Boşanmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım