Selam O bana etmesin ben utanırım O an ama ben onunkini edeyim iltifat oturduğu yerde sırtüstü saçma sapan diyeyim ne kadar güzel bir şey bu böyle Tadı ne kadar güzel aslında ne kadar küçük gibi ama bir o kadarda büyük Üstelik tadıda çok güzel üstelik içinde krema çıkıyor hemde bedava hemde çok tatlı. Neyse tamam😂😂😂😂🙈 #perso
Yüzünü gören cennetlik derler yaa ilk defa gördüm seni... Seni bir çok kişi azgın diye nitelendirebilir hep cinsellik ten ötürü ama bana dhaa çok sanki sen böyle utangaç Ponçik bir kız gibisin... 😊
PS: Erkek yanıtlarına bakmadım, minimum yüzde 80'inin olumlu yanıt verdiğini tahmin ediyorum. Hayatınızın ilk yarısı pipinizi amcalara göstererek, ikinci yarısı ise kıymetlinizin yeterince büyük olup olmadığını düşünerek veya bu kadar büyükse bütün dünyaya göstermeniz gerektiğini düşünerek geçti. Beyler, benliğinizle büllüğünüzün birbirine bu kadar derinden bağlı olması çok saçma. Şu onaylanma takıntınızın üzerinde bir çalışın allasen.
@burakistan35 Benim ailemde hiçbir erkek böyle yetiştirilmedi. Erkek kardeşlerim sırf penis sahibi oldukları için benden farklı muamele görmediler, yüceltilmediler. O yüzden müsaadenle, en azından ailem adına suçu kabullenmiyorum.
Ancak bunun toplumsal cinsiyet kodlamalarıyla bağlantılı olduğu doğru. Babalar kadar annelerin de bu işte payı var kuşkusuz. Yine de her konuda fikri olan adamların iş kendi benliklerine gelince "Hıı sorun bende değil sende" demesinin bir manası yok.
Ülkenin kendi cinsiyeti ve cinselliği ile nevrotik tutumunun bendeki karşılığı "My bisexuality just took A hard gay turn" şeklinde oldu, ille de erkek isterim diyenlere selam olsun.
Söylediklerinizde haklısınız. Toplumda sadece erkek çocuklarını yetiştirilme biçiminde nevrotik bir tutum yok. Kızlarımızin da özellikle yeni nesil dedegimiz kesimde de bir sorun yok mu. Ona da eleştirel bir bakış açısıyla baksanız iyi olurdu.
@mete3500 Mevzu o değil? Soru toplumsal cinsiyet kalıpları veya toplum eliyle travmatize edilmiş cinsel kimlikler ile ilgili değil? Belki onlardan bahsetmiyorum ama kadınları da övmüyorum zaten? Eksik gördüğünüzü kendi paylaşımınız olarak siz yazın madem? Misal benim azcık gülelim diye yazdığımı kişisel algılamayın?
Yok kişisel algılamadim. Aksine eleştirel mizah hoşuma gider. Bu sitede sizin gibi yazılar az. Daha çok paylaşım yapmanız. Ve gizli üye olmasanız takip bile ederdim. Bende ataerkil toplumların yetiştirdiği zihniyetten memnun değilim. Bu kadinlarimizinda yanlış tercih yapmasını. Cinselliği yanlış anlamsina sebep oluyor. Kadına ve erkeğe anlamsız yükler yüklüyor.
Hoşuma gider. Daha çok sulanmama neden olur bu durum.. Daha iştahlı ister pembişim.. Ben de onunkine ederim tabii hoşuma gidiyordur penisi yoksa neden birlikte olayım..
Hem de nasıl. Aşırı tahrik olurum. Ben de onunkini okşarım. Hem seçsene seve. Egolarımız tavan olunca egolu mutlu son kaçınılmaz oluveriyor. Denemesi bedava. Ahahahaaa 😃🤩🤗
Tahrik eder ayrı konu. Ama Ego yapacak değilim. Allah vergisi bişey kendim mi yaptım da egolaniyim 😄 hem ego yapılacak bir durumu yok orta halli bişey işte 😁
Komple vücuduma edilince hafiften bir totom kalkmıyo değil haha 😂
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kızın biri küçük demişti, ben de toparlanmıştım.. Kızın biri ne kadar kalın o baş ne demişti.. Kızın biri başına aşık oldum one demişti Kızın biri kafası ne güzel demişti Kızın bir one öyle demişti Kızın biri korktum senden demişti İtifat güzel şey ya..