Bir kere seks yaşadım zaten ilkdi ne kadar iyi olabilir ki yani benimki kötü geçti, üstünden 3 ay falan geçti. Ben seçici bir insanım beğendiğim az insan vardır birini çok beğendim1,5 yıldır falan ara ara konuşuyorduk bende onunla da sevgili olmadan fuckbody benzer bir gece yaşadım tabi ona bakire olduğumu söylemedim, bir kere yaptım bir daha yapmadım seninle olsun falan dedim. Dün de rüyamda seks yapıyorduk aşırı güzeldi oral seks yapmayı o kadar özlemişim ki anlatamam. Bana oral seks yapılmadı ama o rüyada oral seksi tattım inanılmaz bir şeydi. şu an o kişiye yazsam mı yazmasam mı hiç bilmiyorum. Bildiğim tek şey var oralı özlediğim ahahahahh. Siz ne düşünüyorsunuz? Tavsiye verin?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
bir süre kafanda devam edecek o düşünceler, kötü ayrıldıysanız yazma ama öbür türlü yaz, seviş. ancak dikkat et bağlanma sadece seks ise mevzu
Mevzu gerçekten sadece seks kötü ayrılık olmadı ama o gece zorlandım falan derken çok da ahım şahım bir seks olmadı bende öyle hayal etmiyordum açıkçası ama ilk di dardım ve olabilir herkes tak diye içine almıyor heralde bi ondan üzüldüm sonra o da anlayışla karşıladı zaten
e tabi ilk olunca belli başlı sıkıntılar ortaya çıkıyor. şimdi iyileşmiştir vajinan. daha keyifli ve cesur bi seks deneyimi yaşayabilirsin. Mesele sadece seks olsa bile bazen insanlarda karşıdaki kişiye hisler oluşabilir bahsettiğim olay o. Ancak güvenilirlik ve ulaşması kolay partner olduğundan böyle düşünmen mantıklı. Başka erkeklere de göz atabilirsin çevrende.
Herkesle yapamam istemiyorum yani erkek çok var evet ama güven bilmiyorum ya istemiyorum henüz başkasını beni o doyursun istiyorum
çok iyi anlıyorum dediğini, ben de aynı şekilde aklımdan çıkarmakta zorlanmıştım ilkimi. Zamanla bulursun yeni kişiler muhtemelen. Şimdilik git ve tadını çıkar istediğin erkeğin.
Sitemizde hayrına bunu sana yaptıracak birçok arkadaşımız var.
Doya doya yaparsın
En güzel sen yaşıyorsun.
Bende doyumsuz bi kadın arıyorum ama yok.
Ya ben ne yapayım ne oral yapıldı nede oral yaptım 😄 neyse eğer onu çok arzuluyorsan şansını dene
Ona yazayim mi yani? Çok kararsızım
Sen bilirsin dediğim gibi eğer onu yoğun bir şekilde arzuluyorsan yaz
Sen oral yaparken ya osursa? Herşeye balıklama atlama bence
Ciddi bir ilişki düşün ve yaşa
Hiç ciddi ilişki kafasında değilim boş muhabbet henüz yapmam öyle şeyler
O zaman hayal et :)
Aylardır yapabildiğim tek şey o zaten ahahahahhaa
bende ypmak istiyorum normaldir bence😛
Seni şöyle bir alayım
sagol canim ileride esime yapacagim :)
Prova yapalım gel
Ya onun bir kere tadınca bakınca bırakamıyorsun zaten
#Soran senle bahçese başbaşa görüşelim
sömüre sömüre ypmak lazim tdinca. hic birakmadan 🙂
Başka güvendiğin biriyle ayarla
Hiç yok başkasını istemiyorum dikkatimi çekmiyor karizma anlamda da cinsel anlamda da
Yaz o zaman ☺️
Off bilmiyorum tereddütteyim o tecrübeli biri bende hep öyle birisiyle seks yapmak istedim ama ilkdi ya zorlanma dar olmam çok uzun zevkli değildi acaba istemez mi bir daha?
Doğru yerdesin bebish
kac dk bosaltabılıyorsun erkegı
ust uste 3 sefer sana oral yapılarak bosaldınmı
🤣 Soğuk duşa gir birinin başını belaya sokma
Tam orallik benim hangi ildesin sen😄
ben yardımcı olıyım sana :)
İstediğin oralsa malafatin buyuk olması lazım...
Bu nasıl bir rüya
Ay kıyamam ya
Erkek çok
Ya ona o zaman