merhaba , oncelikle ilgilendiginiz icin tesekkur ederim iki erkek arkadasim oldu ve ikisiyle de cinsel olarak yakinlastik. ilk erkek arkadasimla ilk kez seks yapiyordum ve hic kan gelmedi, okey dedim gayet normal zar yapisiyla alakali olabilir. lakin icime de tam giremedi canim 4-5 cmden sonra asiri aciyor ve sanki etten bir duvar var onunde, 4-5 cmden sonra vajinam kapali gibi. islanamadigim icin oldugunu dusunmustum lakin bugun yine erkek arkadasimla ayni sorunu yasayinca anladim ki sorun tamaken bende. erkek arkadasim icime parmagini soktugunda da eline duvar gibi bir seyin geldigini ve icimde sanki bir klitoris daha varmis gibi hissettigini soyledi. ben daha once aynayla baktigimda vajinamin icinde beyaz iki tane top gormustum.. sizce nedir bu? nasil gecer 4-5 cmden sonra hic bir sekilde vajinamin devami yok gibi. kizlik zarim daha icerde acaba hala o mu duruyor? ama kizlik zari olsa o kadar aciya ittirmeye zorlamaya coktan cozulmustu sorun diye dusunuyorum. Bir bilginiz var midir? zaman ayirdiginiz icin cok tesekkurler💓
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yaşadığınız durum vajinismus gibi. Psikolojik olarak cinsel ilişkiye girememe nedeni vajinismus problemidir. Vajinismus, Türkiye’de her 10 kadından 1’inde görülen yaygın bir cinsel işlev bozukluğudur.
Vajinismus; vajina girişindeki kasların ısrarlı, istemsiz ve ritmik kasılması ile meydana gelir. Bu kasılmaların altında çoğu zaman bilinçaltına yerleşen olumsuz düşünceler, abartılı korkular ve geçirilmiş kötü tecrübeler yatar. İlişki denemesi esnasında vajinadaki bu güçlü kasılma nedeniyle penisin vajinaya girişi gerçekleşmez. Kadın doğum uzmanı na gitmeniz faydalı olacaktır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam
BAzı kadınlarda kızlık zarının ortasındaki delik çok küçüktür Bu da ilişki sıraında ne kadar ıslansa bile bir engel yaratır ve acıya neden olur
Bu yüzden tavsiyem bir jinekoloğa gitmen. Kimi zaman zara müdahale ederek hastanın rahat etmesi sağlanabiliyor.00 Yorumla
+1 yılSelam
Vajinismus olmuş olabilirsin ama korkmana gerek yok bu tedavisi çok kolay gerçekleştirilebilecek bir hastalıktır hatta hastalık değildir bu sadece vücudun korku sonrası verdiği bir tepkidir ama korkmana gerek yok yani çözümü çok eğlencelidir bunun.
#perso00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKardeşim gayet basit en yakın sağlık kuruluşuna git doktor ile görüş şehir efsanelerini boşver kapalı kanalın tahminimmce
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
+1 yılMerhaba , anlatmış olduğunuz belirtiler her ne kadar vajinismus gibi görünsede bir jinekoloğa görünmeniz daha sağlıklı olur..
iki cinsel birleşmeye rağmen kızlık zarınızın bozulmamış olması ve diğer şikayetler fizyolojik bir sorun olduğunu gösteriyor..
Nedenler içinde kalmaktansa, sonuçlara dayalı bir uzman ile görüşmek daha iyi olacaktır00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılSelamlar
Bu sornunu yaşayan bir arkadaşım doktorla tedavi olmuştu01 Yorumla
Soran+1 yılmerhabalar, nasil bir tedavi tam olarak biliyor musunuz? cerrahi bir operasyon gibi mi?
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Peki bu son sekste erkek arkadaşın zorladımı penisi ile biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ama cok canim acidi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce evde kendin test et, parmağını iyice sok içine
00 Yorumla
+1 yılKanka regl oluyorsun değil mi
04 Yorumla
Soran+1 yılevet oluyorum
- +1 yıl
Jinekolog olmayı düşünmüyorum ama şimdiye kadar olan bilgimle vajinasmus olabilirsin bir Jinekologa görün
Soran+1 yılgidecegim ama 5-6 cm kadar icime alabiliyorum ayrica gercekten cinsel olarak tabularim da oldugunu dusunmuyorum.. 5-6cm kadar alabilmem normal mi
- +1 yıl
Bu tabudsn kaynaklı değil eskiden yaşadığın bir tramva ya da gerilmenden de olabilir ve normalde penisin hepsi girebilir vajinaya yani seninki normal degil
+1 yılBen açarım o duvarı 😆
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir jinekolog ile görüşmenizi tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılyolu mu bulamıyor dsf
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilgin yok galiba dimi canm bunla ilgili
06 Yorumla
Soran+1 yılyok malesef.. sizin var mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet var
Soran+1 yılnedir, paylasabilir misiniz benimle rica etsem gercekten cok caresizim..
Cevap sahibi+1 yılGzldn ckyim knslm olur mu canım
Soran+1 yıltabii olur cok sevinirim
Cevap sahibi+1 yılCkyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlık zarı kalın olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vardır bir giren
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBeceriksizse
00 Yorumla beceremiyo erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlla alla
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026