Erkek arkadaşım vajinama giremiyor, neden olabilir?

merhaba , oncelikle ilgilendiginiz icin tesekkur ederim iki erkek arkadasim oldu ve ikisiyle de cinsel olarak yakinlastik. ilk erkek arkadasimla ilk kez seks yapiyordum ve hic kan gelmedi, okey dedim gayet normal zar yapisiyla alakali olabilir. lakin icime de tam giremedi canim 4-5 cmden sonra asiri aciyor ve sanki etten bir duvar var onunde, 4-5 cmden sonra vajinam kapali gibi. islanamadigim icin oldugunu dusunmustum lakin bugun yine erkek arkadasimla ayni sorunu yasayinca anladim ki sorun tamaken bende. erkek arkadasim icime parmagini soktugunda da eline duvar gibi bir seyin geldigini ve icimde sanki bir klitoris daha varmis gibi hissettigini soyledi. ben daha once aynayla baktigimda vajinamin icinde beyaz iki tane top gormustum.. sizce nedir bu? nasil gecer 4-5 cmden sonra hic bir sekilde vajinamin devami yok gibi. kizlik zarim daha icerde acaba hala o mu duruyor? ama kizlik zari olsa o kadar aciya ittirmeye zorlamaya coktan cozulmustu sorun diye dusunuyorum. Bir bilginiz var midir? zaman ayirdiginiz icin cok tesekkurler💓
Erkek arkadaşım vajinama giremiyor, neden olabilir?