Cinsel Yaşam Erkek arkadaşım boşalmıyor, neden olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Erkek arkadaşım boşalmıyor ya da çok ama çok geç boşalıyor yardım edin ne yapmam lazım kendimi yetersiz hissetmeye başladım artık Erkek arkadaşım boşalmıyor, neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İlaç falan alıyordur emin ol normalinden fazla geç ise 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlaç aldığını düşünmüyorum yani normal parol bile kullanmaz kendisi Yorumla mihribann1 +1 yıl Sürekli kalkık hiç bir şey yapmasan dahi ilaç almıştır Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bunu onunla paylaştın mı hiç ? hep mi böyleymiş yoksa sana karşı mı böyle? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hep böyleymiş Yorumla snnbeslq +1 yıl o zaman kendinde eksiklik ya da yetememe hissetmemelisin Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl 3 dk şık seks yaşamıyorsun daha ne istiyorsun bebeğem 😏 0 0 Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzel bişi aslında ama çok çok geç boşalması sağlık problemi olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yardım edin derken siz sevişirken elimizle ospir mi çektirelim sevgiline 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Fikir verin anlamında beynin mi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var çok şükür, sizde ten uyumu yok Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Endişe etmemelisiniz, muhtemelen sizden kaynaklı bir sorun değildir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarım Yorumla
ibrahimsaygi95 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Alakası yok uzun sürüyorsa iyidir 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Biz nasıl yardım edicez😉boşalt iste 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Saksı uzun yap testislerin em uzun uzun 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hap kullanıyor olmalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zannetmiyorum Yorumla luizdavid +1 yıl Neden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne kadar sürede boşalıyor erkek arkadaşınız? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 1.30-2 saat oluyor ya çok ara verirsek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oha.1 saat civarı cinsel ilişki yaşayın geri kalanında açın pörnöyu al eline penisi 31 çektir.1.30-2 saat cinsel ilişki mi olur amwq ya belini kırar ya da ciğerini söker amwq :D Yorumla Soran +1 yıl O kadar haklısın ki şu an ertesi gün işe gitmezsem yapıyorum artık yoksa imkan dahilinde değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Problemi çözene kadar böyle yap.Bunda bişey yok seni anlayacaktır.Doktora gidin anlatın durumu.Bu ilişki süresini 30 dk - 60 dk arasına çekin.Mis gibi ilişkiye girersiniz sonra. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kaç dakikada boşalıyor boşaldığı zaman? 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hizli yaparsan bosalr 0 0 Yorumla
cnozzgll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Ne guzel işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İlaç falan alıyordur emin ol normalinden fazla geç ise
İlaç aldığını düşünmüyorum yani normal parol bile kullanmaz kendisi
Sürekli kalkık hiç bir şey yapmasan dahi ilaç almıştır
bunu onunla paylaştın mı hiç ? hep mi böyleymiş yoksa sana karşı mı böyle?
Hep böyleymiş
o zaman kendinde eksiklik ya da yetememe hissetmemelisin
3 dk şık seks yaşamıyorsun daha ne istiyorsun bebeğem 😏
Güzel bişi aslında ama çok çok geç boşalması sağlık problemi olabilir
Yardım edin derken siz sevişirken elimizle ospir mi çektirelim sevgiline
Fikir verin anlamında beynin mi yok
Var çok şükür, sizde ten uyumu yok
Endişe etmemelisiniz, muhtemelen sizden kaynaklı bir sorun değildir.
Umarım
Alakası yok uzun sürüyorsa iyidir
kullaniyodur biseyler
bir kaç sebebi var bunun
Biz nasıl yardım edicez😉boşalt iste
Saksı uzun yap testislerin em uzun uzun
Hap kullanıyor olmalı
Zannetmiyorum
Neden
Ne kadar sürede boşalıyor erkek arkadaşınız?
1.30-2 saat oluyor ya çok ara verirsek
Oha
.1 saat civarı cinsel ilişki yaşayın geri kalanında açın pörnöyu al eline penisi 31 çektir.
1.30-2 saat cinsel ilişki mi olur amwq ya belini kırar ya da ciğerini söker amwq :D
O kadar haklısın ki şu an ertesi gün işe gitmezsem yapıyorum artık yoksa imkan dahilinde değil
Problemi çözene kadar böyle yap.
Bunda bişey yok seni anlayacaktır.
Doktora gidin anlatın durumu.
Bu ilişki süresini 30 dk - 60 dk arasına çekin.
Mis gibi ilişkiye girersiniz sonra.
Teşekkürler
Kaç dakikada boşalıyor boşaldığı zaman?
Benim gibi doyumsuz bir çılgın :)
hızlı boşalan biri mi lazım
Hizli yaparsan bosalr
Ablam gelsin mi grup yapin
O yetersiz
Ne guzel işte