Eşimin penisin boyu çok anormal ne yapmalıyım?

Biz liseden tanışıp ikimiz de ünüyi beraber bitirdik. Toplam 6 yıl sevgili olduk kötü zamanda iyi zamanda. Ama evlenmeden hiç yakınlaşmamız olmadı. Sonunda evlendik 1 yıl geçti. Ama eşimin şeyi çok küçük ve ince, doktor anormal dedi haliyle ben hiç zevk almadım bugüne kadar. Yani boyu ne kadar önemsiz olsa da solucan gibi bir şey ne işe yarar. Baksaydım keşke diyorum. Onu seviyorum çünkü çok ama daha zor zamanlardan geçtik. Ama bunca yıl da bekledim ama sanırım bu kadar beklediğim şeyi asla sahip olamayacağım şeylerdendir. Çiçek bekliyordum ama böcek çıktı kutudan :( komplekse sokmamak için eleştirmiyorum ama o da biliyor normal olmadığını ve bunun bir çözümü yok. Bundan dolayı keyifim kaçıyor, moralım bozuluyor arada. Ne yaparsam bilmiyorum. Evlenmeden önce de görseydim ayrılır mıydım onu da bilmiyorum şu anda. Yani öncceden denemek mi lazım dine uymak mı? Hayat çok zor nereden bakarsan. Tekrar söylüyorum, seviyorum ama işin içinde o yoksa ömür boyunca çekilecek gibi değil. Kötü bir sürpriz oldu resmen. Kimseye anlatamıyorum bunu. ne aileme ne arkadaşlara. Acaba şansızlık mı yoksa başkaların da başına gelmiş mi öyle kötü sürprizler?
Eşimin penisin boyu çok anormal ne yapmalıyım?