Arkadaşlar 4 yıllık sevgilimle 3 yıldır kurmuş olduğumuz mutlu bir evlilik yuvamız var. Fakat eşimin penisinin boyu 10 cm ve o bunu çok takıntı hale getiriyor. Sen eşini penisi içinmi seviyorsun falan filan gibisinden şeyler söyliycekler lütfen boşa çenesini yormasın ben eşimi eşimde beni çok seviyor. Bizim sadece merak ettiğimiz şey kocasının penisi kısa olanlar sorunu nasıl çözdünüz bunun bir formülü ilacı ameliyatı varmıdır? Ve ne derece etkili olur?
Cevabın nedir?
20cm penisten her kadin zevk almaz, aci ceker ama, 10 cm penisten her kadin orgazm olabilir.
Mutluysaniz, ikinizde orgazm oluyorsaniz, geriye birsey kalmiyor..
Bakin, bir kadinin erkegin zevk almasi icin, orgazm olabilmesi icin penis büyüklügünün bir önemi yok, olsaydi lezbiyenler penissiz orgazm olmazlardi, kadinda penis ararlardi..
Penis büyütemnin hicbir imkani yok, sadece ameliyat, kasik bölgesinden penise bagli kaslari kesip, penisin öne dogru kaydirma yoluyla 2-6cm uzun görünmesi saglaniyor, oda garantisi yok.
Takmayin kafaniza, önemli olan, mutluluk20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi konuyla ilgili protez operasyonlar var tabi.
Ama 8 cm ve altına uygulamayı uygun görüyor uzmanlar cunku 10 cm vaginal orgasm icin yeterli bir boyut.
Onemli olan tecrubeli bilincli sabırlı olmak ve erken boşalma sorununuzun olmaması.
Tabiki gorsellik önemli her kadın iri kalın penis ister ama esinize asiksaniz ve siz ilişkiden haz aliyorsaniz esinize sevisirken surekli yettigini fisildayin.
Eğer degisiklik fantazi olsun diyorsanız erotik shoplarda penis kliflari var 25 cm ye kadar buyultebiliyor onlardan deneyebilirsiniz,00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.hepsiburada.com/pro-extender-system-pm-HB0000024EO5
Bundan alın, hergün düzenli kullansın hergün 20 dk kullansın. 3 aydan sonra gelişmeyi fark edeceksiniz.02 Yorumla- +1 yıl
Bu nedir tam olarak bilindik ismi vs? İlk kez gördüm
- +1 yıl
İnsanları yanlis bilgilendirmeyin hiçbir faydası yok
+1 yılDokuz santim yeterli iken sonuca ulaşmak için neden dert ediyorsun anlamadım
23 Yorumla- +1 yıl
bir penis türküsü der ki: boyumuz dokuz, aslında yokuz, sen istesende, sekse tokuz..
- +1 yıl
@zamansızöpenhoroz aman sende
- +1 yıl
Sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli olan boyutu değil işlevi. İkiniz de zevk alıyorsanız, memnunsanız boyutun önemi var mı? Biraz kaba olmak gerekirse,20 cm penisi olsa ama işin içinde zevk olmasa, amacı kendini ve kadını tatmin etmek değil de sadece kendini tatmin etmekse 20 cm olsa ne yazar? Boşverin boyutu falan, aldığınız zevke bakın. İyi günler
00 Yorumla
+1 yıleşinin mutlu olmasını istiyorsun anladım lakin bunun estetik bir çözümü seks hayatınızı eskisinden kötü bir halede sokabilir. doğal bir yöntemide yok bunun. sadece yaşlandıkça büyüyor penis.. piyasada sunulan bu tür şeylerdende uzak durun çünkü hiçbiri kanıtlanmış bir şey değil. sağlığınızdan olmayın..
00 Yorumlaİlacı, ameliyatı vs. yok. Piyasada bu işe yaradığı söylenen yöntemler ve ilaçlar dolaşır ama bunlar da hem işe yaramaz hem de bir kısmı ya iktidarsızlığa ya böbrek yetmezliğine falan sebep olan şeyler.
00 Yorumla
+1 yıl10 cm , aslında yeterli yani ameliyat olabilir, büyütücü haplar var onlarda olabilir.
eczanelerde satılan büyütücü haplardan alın ve deneyim son çare ameliyat olsun00 YorumlaPenis boyu genetik şifre ile alakalı. Sonradan yapılan çabalarla büyümesi söz konusu değil. Hatta bazı ilaçlar ve egzersizlerle penisin mevcut haline zarar verilmesi olası.
00 Yorumla
+1 yılbunu problem etmeyip mutlulugunuzun devam etmesine daha dogrusu boyle ciftlerin bulundugunu ogrenmek beni cok mutlu etti. tebrik ediyorum. mide bulandirici ne insanlar var burda beni cok uzuyor.
00 Yorumlaİlişki srni zevkten oçurmak ve hamile brakmak için yeterli boyda. Nasıl kullandığınuz önemli.
İnternetteki büyütğcü saçmalıklarına kanmayın. Tıbbet bir işe yaradıklarını sanmıyorum.00 Yorumla
+1 yılBu sorunmu gercekten biz bir sey buldk bir 5 dkkani ayir bana acktan lutfen
15 Yorumla
Soran+1 yılYaz burdan
- +1 yıl
Ortaya yazmak iatemiyom ozelden sacma sapan yazilar geliyor yani cidden farkli bir cozum buldun
- +1 yıl
Aloooooo
Soran+1 yılBurdan yaziyosan yaz boş yapma
- +1 yıl
Get kit akilli
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAmeliyatla 2-3 cm uzatılabilir. ya da sekshop lardan alınabilecek bunun için yapılmış cihazlar kullahılabilir.5-6 aylık kullanımdan sonra belli bir uzama sağlanabilir. ya da evde kendi kendine belirli masajlar yapabilir
00 YorumlaValla önce bir ürolağa görünün. Hakikaten çok ufak. Ama esi olarak sen sorum etmiyosan gerisi boş...
00 YorumlaÖncelikle boyutlar görsel olarak size sorun yaşatıyor ise asla takılmayın. Ancak Eşiniz bu boyutta penis ile size yetersiz geliyor ise o zaman tabi cerrahi uygulamaları var.
00 YorumlaPenis boyutunu eşinin cinsel sağlığı performansı yerindeyken uzatamazsınız. Ancak çok ileri düzeyde iktidarsızlık problemi olan erkeklere mutluluk çubuğu dedikleri şeyi takarken penis boyutunu uzatabiliyorlar diyebiliyorum.
00 Yorumlaüzgünüm bu konuda yapacak bişey yok ben sağlıkçı olduğum için eminim çeşitli reklamlar var hepside yalan sadece bu konuda giydiği iç çamaşırı dar olmasın ve seninde ona bunu elinden geldiğince hissettirmemen lazım saygılar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısa penise sahip olanlar için cinsellige daha zevkli hale getirecek posizyon ları denemelisiniz bence
20 Yorumla
+1 yılHiç bişey penisi büyütmez, kim ne diyorsa şehir efsanesidir sadece, ALLAH ne verdiyse o'dur herkes olanla yetinmeye alışacak başka çaresi yok.
00 YorumlaElbette yöntemleri var ama bunu esin ile konuşmam lazım bu private bir konu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli olan sağlıklı birliktelik gerçekleşebiliyor mu? Uzatılma durumunda sertleşme problemi yaşayabilir sıkıntı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10-15 arasında pek fark yok takmayın kafanıza, büyük olunca daha acılı geçiyor ilişki
10 YorumlaBen internette penis boyunu uzatma ile ilgili bir video izlemiştim ama ne kadar etkili olur bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatak odasının kapısının kilidini sök kapıyı kapat ve eşin odanın içinde sen dışında ol ve eşinin penisini delikten al eline çek çekiştir gücün yettiğince
00 Yorumla
+1 yılSen tatmin oluyorsan bunun bir önemi yok. Ama ilaçları falan vardır herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArabanız var mı egzoza ip tak ucunu pipisine 2 den bascan gaza 10km gittinmi 5 cm alır. Doktorun tavsiyesi
00 YorumlaDogal penis buyutme egzersizi var uzun vadede istediginiz sonucu alirsiniz ama mesakkatli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok şanssızmışsın ya 😓
Ben eşimden ayrılınca eşim pişman oldu 18 cm penisi elinden kaçırdığı için00 Yorumla
+1 yılDemek 10metre hemi senin seyin harun dayi
21 Yorumla
Soran+1 yılNe 10 metresi?
+1 yılfazla kafaya takmayın elinzdeki malzemeyle yetinin..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltakıntı hale geldiyse zor, kadının gözü doymuyorsa orgazm olması güçleşir
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçözüm buldunuz mu
Cevap sahibi+1 yıltatmin oluyor musun
Cevap sahibi+1 yılgelişme var mı
Cevap sahibi+1 yıluzamaz süreyi uzat
Cevap sahibi+1 yılsonuç
Cevap sahibi+1 yılneye karar verdiniz
Esinin penisini sakso yaparak uzatamadin mi canim icine mi alamiyon cok mu kucuk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMümkün değil, ve hiçbir şeye kulak asma alayı boş laf.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısalığına kısa ama gec boşalıp seni tatmin ediyormu
00 YorumlaElektrik süpürgesine vakumlatmayı dene..
10 Yorumla
+1 yılHormon tedavileri var die biliyrm
12 Yorumla- +1 yıl
K. bakmayin sizin yorumu kullanicam
- +1 yıl
1. Asiri kilo varsa penis iceriye gomulur.
Zayiflamali
2. Penis cevrendeki fazla yaglar alinirsa penis disari biraz daha cikar
3. Penis egzersizleri ise yarayabilir ama dogru ve duzenli yapilirsa ve biraz da sabir gerekir cunku uzun zaman alabilir
4. Basit bir operayonla benis baglari kesilebilir bu durumda penis dikine durmaz malum filmlerdeki gibi asagi sarkik durur. Doktorlar bu operasyonda normal ereksiyon boyunun ℅20 sine kadar garanti verebiliyor yani 10 cme gore konusmak gerekirse 2 cm disari atar vucuttan.
5. Penise yag enjekte edilerek kalinlastirilabilir
10 cm penis mi olur ya yalan söyleme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçözüm klitoral orgazm
15 Yorumla
Soran+1 yılO ne
Cevap sahibi+1 yılBu cevabı beklemiyordum. Klitorisini okşayarak olunan orgazm. 10 cm penis ile orgazm olamazsın. Hiç orgazm oldun mu?
Cevap sahibi+1 yıl@Esila45 erkek olup bunu bilmemesi vahim :))
+1 yılYok bu saatten sonra uzamaz
00 Yorumlageçmiş olsun.. ne diyelim. hayırlısı üzülme.
00 Yorumla
+1 yılişin zor bence vibratör alın derim bunun ayıbı yok
00 Yorumla
+1 yılÇamaşır ipini kafasına bağla çek
00 Yorumla
+1 yılIş görüyorsa önemi yok.
00 Yorumla
+1 yıltatmin oluyor son sorun yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılseksten zevk alıyosanız ne gereği vaR?
00 Yorumla zayıf mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılKilo olarak biraz kilolu fazla değil ama 10 15 kg fazlası var
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk gece acı cekti n mi doru sole
124 Yorumla- +1 yıl
Korkma öyle bir şey yok çok boyutneyin
Cevap sahibi+1 yıl@Arabulucuali hee e
- +1 yıl
Aynen öyle eşinle konuşuyorsun istediğin gibi alır ifadeni
Cevap sahibi+1 yıl@Arabulucuali sen evli msn
- +1 yıl
Yok değilim
Cevap sahibi+1 yıl@Arabulucuali ee nerden biliyon
- +1 yıl
biriyle beraber oldum
Cevap sahibi+1 yıl@Arabulucuali neden
- +1 yıl
Sevgilimle yattım nedeni yok anlaştık yattık
Cevap sahibi+1 yıl@Arabulucuali acı çekti mi
- +1 yıl
Yok istediği gibi yaptım
Cevap sahibi+1 yıl@Arabulucuali nasıl
- +1 yıl
Anlatyim mi
Cevap sahibi+1 yıl@Arabulucuali evet
- +1 yıl
Ayıp olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Arabulucuali of gizlen
- +1 yıl
Mesaj at anlatıym iki dakika. Gizliye giremiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Arabulucuali gizlene tiklan
- +1 yıl
Nerden oluyor o
- +1 yıl
Bende daha yok
Cevap sahibi+1 yıl@Arabulucuali yorumunun yanında üç nokta var oraya tikla
- +1 yıl
Bende yok ya neyse
Cevap sahibi+1 yıl@Arabulucuali bb
- +1 yıl
Bekliyorum
+1 yılMarifet boyda degil icraate
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenıs vakumu denemelısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim oyle sikayetimiz yok :)
00 Yorumla
+1 yılvarr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadan ver buyutursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılufak olması kötü değill..
00 Yorumla
+1 yılIlaci formulu yokk
00 Yorumla
+1 yılMesaj at
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni tatmin ediyosa takinti etmeyin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzevk aliyonmu
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet aliyorum neden sordunuzki
+1 yılUtangaç birimi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. haydar dümene ara
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Uzamaz
00 YorumlaGerçekten 10cm mi?
00 Yorumlaelinle cek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçevresi kaç santim?
00 Yorumlavibratör al
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım