AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
187Cevap
Nasil sabrediyorsunuz zor iş... kim isteksiz... kadin isterse erkek hayir demez genelde... kocanda bi sorun olmasin
İki kere yaptığımızda o çok istekliydi, ama benim ilk ve ikinci deneyimim olduğu için durgundum çekiniyordum biraz. Belki o da bu yüzden yaklaşmıyor. Şimdi ben istiyorum ama bende utanıyorum söylemeye
Utanacak bisey yok ki evlisiniz evli olanlar başkalarıyla gizlice seks yspiyor sen niye utaniyorsun ki
Cok ateşli sevisikir seninle kocanin yerinde olsam bi geceliğine keşke
adamın nefsi uyanmıyor demek ki. senede 2 defa nasıl dayanıyor bu adam. hiç canı istemiyorsa sorun var demek ki. erkeklik hormonlarında sorun olmalı
Mastrubasyon yaparken gördüğüm var
ya insan karısı dururken neden mastürbasyon yapar ki gerçeğini yaşamak varken. bence onda erken boşalma seni tatmin edememe sorunu var
İki kere yaptık dedim ya, o ikisinde de çok istekliydi. Ama benim ilk deneyimlerim olduğu için durgundum. Belki bu yüzden çekiyor kendini
yahu sende iki kere nedir. insan günde iki kere yapıyor
ikinizin de hoşuna gidecek farklı şeyleri deneyin ve birbirinizle sevdiğiniz sevmediğiniz şeyleri konuşun
evlilik sadece cinsellik mi ki bunu sorun görüyorsunuz zaten evlilik en iyi arkadaşlıktır sorun yapmayın gayet normalsinizz
Nasıl ya? Çok ilginç. Hoşuma da gitti aslında. İkinizin amacı cinsellik de değil. birbirinize sadıksınız. Güzel aslında.
Abooo erkegı bastan cıkaran kadın olmalı sende cılve falan yap yahu
eşin ılık sanırım. ben hatunuma yatakta sarılır sarılmaz hemen fingirdeşmeye başlarım. yuh hakketen
onu etkileyici kıyafetler giyinebilir kokular sürünebilirsiniz. neticede o bir erkek ve istekleri var, hem de bizlerden daha fazla.
1 senede iki kere sevisiyorsan gercekten arkadaşın olmuş tatlım o senin. Ağda falan yapın. Sor bakım adeti ne zaman.
Cinselliği istediğinizi belirtin konuşun cozulemeyecek bir sorun değil. Zaten sonra farklı ısınmıs olacaksınız birbirinize
Cinsellik hayatın bir parçası. Bu çok büyük bir eksiklik. Aynı zamanda evliliğin devamı için de önemli.
Kanka gibi muhabbet etmek çok iyi. Bence araya romantik bir şeyler katın, bazıları çok romantik olur eğlence olmaz onlar daha üzücü bence
Bunu ona söyle artık. İlk başta biz birbirimizi istemiyorduk. Ama artık birbirimize alıştık. Ben seni seviyorum. Artık karı koca olalım de.
Kadınlığını kullan biraz canım. Kanka gibi davranırsan kankan olur adam. Biraz taktik öğren, ama doğal ol, gerçekten arzular ve arzuladığını hissettirsen değişir her şey
O ne y öyle karı kocamı olur.. aşkta olacak sevgide eğlencede cinsellikte olacak.. cinselliği istemeyen taraf kim? Veya daha çok arzulayan taraf kim?
Konuyu açamıyorsan mesaj ile sorularını sor yanıt al, oda sorsun sende cevap ver, konuşamıyoruz diyorsan eğer.
Terapist, aile uzmanı filan derler de hikaye işler. Direk kocana sorsana, biz neden sevişmiyoruz diye
Bence eşin senden gizli mastürbasyon yapıyor olabilir. El alışkanlığı bağımlılık yapıyor ve bırakması evkenirken bile zor.
sdfghj mastürbasyon ne alaka ya
Ne alaka mı hayattaki tek özel sorun regl değil bizim de kendi çapımızda sorunlarımız var 😂
Ne alakasına gelince önceden baskılı mast yapmış olabilir buda şu soruna yol açar vajina ona yetmiyo olabilir çünkü o baskıya alışmış olabilir buda mast bağımlıdı veya anal bağımlısı yapar.
Tamam usta
Ricaederim krşm
@Yomeyamo Çift terapisinde milletin en büyük sıkıntısı bu. Cinselliğin azalmasında erkek için ilk sebep
Alkolün etkisiyle birşeyler oluyorsa kesin utanıyordur. Konuşup çözülebilecek bir mesele ya da sen daha fazla atack yap bu konuda yavaş yavaş aşılır
Arkadaşım düzelmiyor ya yıllarca düzeltmeye çalıştım ben ama olmuyor mağlesef
Önünde soyun olur o da olmadıysa çayına veya içtiği şeye azdırıcı hap at
Bazı erkekler mastirbasyondan daha fazla keyif alır. Bu durumu halledebilirsiniz aslında.
Yakındır senin onu onu senin aldatma isteğiniz ne yapıyosun evde olmadığını zaman erkekmi çağırıyorsun
1 senedir evliyiz, aramızda 2 kere birşeyler yaşandı.
gerçek misiniz?
kanka olunacak kişiyle evlenmişsin
nasıl bir evlılık ya ılıskı yasamdan nasıl duruyor dayanıyorsunuz
Çok tuhaf o. zaman birinizi birini mutlaka arzulamiyir
İkinizde birbirinize farklı arkadaşlar bulun o zaman onlarla yapın. Kanka olmuşsunuz resmen.
Ciddiysen Çaresini Söylerim
Kesin çözüm olacak inanki
Aranızda sanırım çekim yok ya da hala arkadaş olarak görüyor seni
Yani bunu daha ayrıntılı konuşmak gerek dm olursa daha detaylı konuşabiliriz
Mutluysanız sorun yok. Ama bedensel ihtiyaçlar bir süre sonra aranızda gerilim yaratabilir.
hersey cok guzel ama seks olmadanda mutluluk olmuyor ki.
Bence bir gece libodosunu arttır değişik özel kıyafetler giy ve yanına yat bunu deniyebilirsin
kadınlığını kullan illa ki ister seni o zaman. üstüne çık dans et kucağında.
1 senede sadece 2 kez yakınlaştıysanız demekki sizde de problem var.
Eşinize çok korumacı ve aşırı şefkatli davranışlarınız var mı?
Tavla felan oynayın halı saha maçlarına senide yazsın. Yapacak bişey yok
Evlisin üstelik enteresan ateşle barut yan yana duramaz patlar neden böyle sendemi sorun eşinde mi
Nasıl dayanıyorsun ihtıyac duymuyormusunz. Sabrınıza hayran kaldım
Enteresan ateşle barut yan yana duramaz patlar neden böyle sendemi sorun eşinde mi
Bence konuş söyle hiç değilse konuşabiliyorsunuz. Neden yapamıyoruz diye?
ben olsam 7/24 sevişirdim seninle.
bu ne biçim erkek
Seksi giyin ve bol bol frikikler ver... yatakta ellerin bos durmasin
ee şimdi misafir gibi oturuyonuz mu? :)
Biraz öyle gibi 😅
haha zor bee :)
Bence de çok zor olmalı 😎
O zaman yavaştan seks yapmaya başlamanız lazım böyle olmaz
o zaman başka bir kadınla ilişkisi olduğundan şüphelenebilirsin
Duygusal yakınlığınızda tensel şeyleri zorlayın ikiniz
Benim bi çözümüm var aslinda , ama bunu herkesle paylasmiyorum, yazrsan söylerim
Evlilik sallanir... evlilikte bu gerekli.. cilve yap, baştan çıkar..
Kocanın libidosu mu düşük veya utanıyor mu? Bence normal değil en kötü haftada 1 cinsellik yaşamanız lazım.
evlenmişsin işte o yapmıyorsa sen zorla seks yapın. ne adamlar var benimki gece gündüz istiyor memnunum
Eşinde problem varsa düzelmez. Cinsellik olmazsa olmaz.
Peki onu hareketlendirmek için bir şeyler yaptığında, hiç mi tık yok?
Yapamıyor ki birşey. Düşününce çok şeyler geliyor aklıma ama uygulayamıyorum
Yapamıyorum*
Atıyorum sen hazırlanmaktan ziyada, müdahale edecek derecede yaptın mı, ondada mı tepki yok
Ben hiçbirşey yapamıyorum. İlk adımı hep ondan bekliyorum. O sarılıyor arkadan dayanıyor falan ama benden karşılık olarak birşey görmüyor. Bu yüzden burda kalıyor herşey
O yaslandığında sana elini içeri atmıyor mu, sen biraz adım atsana o anlarda, kendini bastır, elinle kıyafet üzerinden yokla adamı hoşuna gider
biraz gözünü karartman lazım o an
Bende evlenince böyle oldum büyük ihtimal evlenirsem
Sakın olma bak 😅
Öyle demekle olmuyor ki büyük ihtimal olurum yani. Ben eşimden gidip isteyemem ki dokunamam falan zaten oralara gelmek bile sıkıntı benim için. Bu yüzden duyguları köreltmek üzerine bir şeyler yapmaya çalışıyorum
😄😄 çok boktan ya😅 kanka sütyensiz tişört giy üzerine atla altında bi kilot olsun.. yani kısacası güzel giyin😄😊
Zamanla düzelir fakat eğer kocan başkası ile yatmıyorsa
Başkası olmadığına eminim. Evden işe işten eve gelen biri. Tüm arkadaşlarımızda ortak. İş seyahatine falanda çıkmıyor. İşten geri kalan vakitler hep beraberiz Telefonunu hep karıştırıyorum, ilginç birşey yok.
Seninle yapmıyorsa evli bi erkekle gizlilik içinde şansını denemen gerek
nasıl şu an durumlar
çok garip bir durum biraz sexy iç çamaşırı giyip tahrik etmeyi deneyebilirsin, yine durum değişmez ise kocanda ciddi sıkıntı var demektir
Burdaki erkeklerle bunları konuşmaya utanmıyorsun ama kocandan utanıyorsun ilginç aldatıyosan boşan
Aldatiyor zaten orası kesin
Kezolarlarla harunlar dislike atmış ksksjsj