#nirhammm 🔴🔴🔴🔴

Kadınlar takılır erkekler değil. Kadınların çoğu loş veya karanlık ister vücudu net görünmesin diye. Sebebide mutlaka kendilerine göre beğenmedikleri tarafları vardır. Erkek arkadaşım da beğenmez diye düşünürler.
Eğer sizde bir gün komşular tarafından şikayet edilirseniz kapatmak zorunda kalıyoruzsunuz.
Takıntı değil de perdeyi kapatakta şikayet gelmesin diyoruz.
Bu insanlar kendini ne zannediyor yahu? İşim bitince gider bir de şikayet eden komşuyu s.. rim. "Sanane lan benim perdemden?" demek lazım böyle kendini bilmezlere. Kimsenin kimseyi perdesi açık seks yapıyor diye şikayet etmeye hakkı yok.
yaşarsam kapatırım tabi ki
Kapalı olması daha iyi
Teşekkürler
Cevap
59Cevap
Benim özelimi kimsenin görmesini istemem.. Elbette dikkat ederim kapalı olmasına.. Keyifli günler..
Bazen açık bırakasım geliyor ama yapamıyorum çünkü karşı dairede öğrencilerim oturuyor. Bu arada herifin slip çamaşırı çok seksşymiş. Hoşuma gitti
2 ev değiştirmeden öncesi karşı apartmanda dehşet beğendiğim bir kız vardı sürekli başkasıyla sevişirken görsün duysun diye sonuna kadar açardım
Kesinlikle seks yaparsanız efemmm boydan boya perdeleri açarsanız halka kamu hizmeti vererek bu duyguyu en fenasından yaşarsınız
Heyecan olması için kimsenin tanımadığı otelde denemek isterdim.
Yani mahremiyete önem veririm çünkü kadının uyanmasını hiç istemem ve tedirgin olmasını.
Halka sergileyecek halimiz yok. Görülemeyecek kadar yukarda değilse ev tabiki dikkat ederim
Yani p*rno film çekmiyoruz. Neden başkalarına dalga konusu olasınız ki
Giriş kattayım cami bile kapatıyorum bağırma oluyor diye 😊
Gerek yok, sanki herkes yapmıyor. Pencereden görünürse görünsün, umurumda bile olmaz.
Evet kapanması gerekir sevişirken karşıdakilerin görmesi hoş olmaz
Elbette kapatırım rahat olmak isterim Los da severim
Genel olarak acik tutmam zaten
Resimdeki adam dantelli don mu giymiş yahu 😂 gidin adam gibi sevişecekseniz sevişin perdeyide kapatın.
😂😂 güzel bence
ne yapalım mahalleye açık hava konserimi verelim :D
Çatı katındayım önüm olabildiğince açık ve perde kullanmıyorum güneş kırıcılı cam var tüm pencerelerde
Evet devamlı kapalı yoksa karşı evden dürbünlerler 😂👍 ama zaten devamlı yatak odasında olması zorunda değil ki. Evin heryerinde olabilir.👍
Karşı binadaki gençleri tahrik etmek gibi bir niyetimiz en azından kendi semtimizde olmadığı için kapatıyoruz
Hayır yok yatak odası penceremden kimse görmüyor ve tamamen pencereden oluşuyor açınca yıldızlar altında sıvışıyorum 😎
birileri gorer kayda alir elbette kapatilmali bem otelde cinsel iliski yasamazdan once perdeyi kapatiyorum. evde olsam aynisini yapardim.
Eskiden çok dikkat ederdim. Sonra enüst katta önü tamamen açık bir eve taşındım, Artık hiç takmıyorum kafama...
Yok açıktır hatta cam bile açıktır ses gitsin diye ☺️
Bulunduğum ortama bağlı yani karşı binadaki küçük bir çocuk falan o görüntüleri görsün istemem.
Hayır kapatmam rahat rahat yaparım ne diye kapatcam rahat rahat yapmak varken
Daha önce yaşamadım ama kapatırım tabiki ne var ne yok insanlar her şeyi görrmesin
Açık olsada evimin konumu gereği kimsenin görmesi imkansız
Ama oda karanlık olursa daha gizemli oluyor
Özellikle partnerimin saçları ense uzunluğunda ve ıslak olmalı
Şu an oturduğum evimde kapatmam gerekiyor
Yapmadım hiç yapmak istesem kapatırım
Yani hemde hiç kimsenin izlemesini buna şahit olmasını istemem
Aynen neler neler
Seks konuşmak istemiyorum. mesaj atmak yerine istek atın eklerim
Işık açıksa perdeyi kapatmalı, burası Türkiye
Karşı tarafta bişey yoksa kapatmaya gerek yok
Onu bilmemde slip don erkeğe pek gitmiyor sanki
Yüksek katta isem sorun yok
Yani takıntı değil ama kapatırım.
Açık tutmak mı takıntı kapalı tutmakmı
Perdeye bakmam işime bakarım 😀
Hayır evım mustakıl bahce ve yesıllık
Perdeyle isim yok bakmam bile
perdelerim hep kapalıdır.
Odam en üstte terasa bakıyo, gerek yok.
Fotoğraftaki erkek bana mı itici geldi
Fotodaki adam kadının donunu giymiş
Yatağın etrafına takılan perdeler çoksel
bilakis bilerek aciyorum :)
Bu görseli çok mu aradın cidden?
Ne gerek var ki perde kapatmaya
Açık tutmam başkasının görmesini istemem
Hayır takılmıyoruz eşimle öyle detaylara..
Acik
Evet bende kapatırım
hiç yaşamadım bilmiyorum ama mahrem iyidir :)
Açık oluyorr
Bizim özelimiz…
Perde kapatmam.
Var tabi got açıkta olur mu görecek herkes 🤣
Oda ayrı bir zevk
Yoooook
Bende var 🙈🙈
Kimsen saklayacaz
Aynen bende var
Hiç takılmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?