Aşırı detay içeren tablo gibi nevresimleri zaten sevmiyorum. Daha sade tasarımlar hoşuma gider. Ama seks yaparken de o detaylara bakmıyorum, hatta hiç fark etmiyorum bile. Çünkü partnerime, alacağım ve vereceğim zevke odaklanıyorum.
Seks yapıldığı zaman sadece partnere odaklanırsa kişi bence yataktaki nevresim takımlarına asla takılı kalmaz çünkü o an sadece kafa ve zihin olarak partnere odaklanır ve hedef olarak partnere zevk vermeye kitlenirsin. Bütün bunlar olduktan sonra nevresim veya başka şeyler hiç bir şekilde konsantreyi ve o an yaşanılan güzel mutluluğun önüne geçemez. Sadece partnere odaklanmak yeterli olacaktır bu konuda. O zaman harika uyum yakalanır.
Aşırı cirtlak renkler benim dikkatimi dağıtıyor. Ya da daha koyu tonlar. Benim için gri ve bej renklerinin tonları okeydir. Böylelikle partnerime daha çok odaklanabiliyorum. Yani eyfel kulesi deseni üstünde sevişmek biraz abes geliyor.
Dağıtamamalı.. Eğer dağıtabiliyorsa o iyi bir seks değildir. İyi bir seks yapıyorsan o an sanki dünyadan kopup başka bir boyuta geçersin. Zevk boyutuna. Dünya yansa umrunda olmaz.. Gözün bir şey görmez ve bütün vücudun hissetmeye programlanır. Hani diyor ya Ahmet Kaya; şehirlere bombalar yağardı her gece, biz seninle sevişirdik... Öyle sevişmelisin hakkını vermek için bu işin.
Kesinlike karşimdakinden başka hcbrseye odanlanmam Ama bir keresinde cok garip bir ilişkim olmuştu ama odaklandiğim şey beni daha hirsli hale getirmişti..