Ben tam olarak https://www.instagram.com/reel/CosUKNEjKnb/?igshid=YmMyMTA2M2Y= şu tarzlarda bişeyler istiyorum.
Sevgilimde sıcak bakıyor orası bize özel diyor :) çıkarken kitleriz zaten diyor🫠
Ben tam olarak https://www.instagram.com/reel/CosUKNEjKnb/?igshid=YmMyMTA2M2Y= şu tarzlarda bişeyler istiyorum.
Sevgilimde sıcak bakıyor orası bize özel diyor :) çıkarken kitleriz zaten diyor🫠
Ben bi oda ile sınırlı olmak istemem yatakta ve karanlıkta istemem evin heryerinde yapmak isterim köyde olsak çok daha iyi olur kimsenin olmadığı ve kimsenin görmeyeceği yerlerde yapmak isterim gündüz gece fark etmez ama ben onu görecem o da beni görecek evde bazen çırılçıplak gezerdik dışardada öyle olsak çok güzel olurdu yeni fikirlere açığım
Cevap
22Cevap
Doldururdum evet
Evliliğin ilk yillarinda olur bence.. ama en güzel seks yorgan altinda nefes nefese olanıdır.. bi sen yalıcaksin bi o yalicak falan sonra dudak dudaga derken islanmis olucaksiniz ardindan birlesme gerçeklesicek zaten..
50 kiloluk babaanne yorganı altında hem de.
O oda benim özelim, beni kudurtan her şey orada olabilir
Vayyyy güzelmiş bencede olmalı bu tarz şeyler
Bence bu yatak odasi değil, sadece cinsellk icin hazirlanmis bir suit bence..
doldururum evet yaşamak istediğim her şeyi sınırlarına kadar yaşarım
Kiz arladasin ve semin resimlerin olsa duvarda daha iyi olur bnce
Bunu yapacak ekonomi varsa yapın bence süper
İyi başarılar diliyorum 😅
aynen seks cinsellik 2 kişiylen yaşanır istediğiniz süslemyi yaparsınız hayaller geniş
ben biraz daha sade dusunurum
olasi cocuk oldugunda falan evi o sekilde yaratmak normal gelmiyor veya aile gelse baksa
anca filimlerde olur bu oda
senin evde var mı
Baya bir güzel oyun odası olmuş 😍
Bdsm ağırlıklı olsa daha da bana hitap ede bilir di 😂
Değişik fantezileriniz varsa mümkün
Partner uyumu varsa rahatlıkla yapılabilir
fazla abartı göründü gözüme
Sen kesin erkeksin trollük yapiyosun 🤪
ortam fena 😂😂
Benım oda hemen hemen böyle
Videodaki kadar degıl ama çok yakın benziyor
Sen kapıyı kilitlemelisin. Bize kızan ebemizi...:)
kesin muşmulanın da birisin
mantıklı neden olmasın
Renlilik iyidir.
Hayır ya çok abartı
Güzel oyuncaklar var ama çok sıkar insanı sade olacak oyuncaklar her zaman olmayacak bazen sade bi seks istersin
Her sekste kelepçeyle tava asıp mı yapıyor seni mesela
Yok be çok saçma eşinde istemez kimse istemez öyle bi yer
Ha mesela bekar kalsam her gece birisiyle olsam öyle bi oda isterim
süpersin ya
İsterdim kesinlikle