mesajı o mu atsın ben mi atayım düşüncesinin bile ilişkiye zarar vereceğini düşünüyorum. kimin aklına ilk gelirse, kimin içinden mesaj yazmak geçerse o atmalı
Erkek. Genelde kadınlar aranıp sorulmasını sever, bu yüzden kullanıldığının hissini vermemeli erkek... He erkeğin hoşuna gitmediyse bile zamanla kırmadan savmalı çünkü kadın yatınca duygusala bağlar erkek ise vur geççidir...
Cinsel ilişki sonrası mesajı; en çok haz alan, seksten sonra kendini nirvana da hisseden, uçuş kodlarını girip özgürce gökyüzünde uçan, zamanının çok kaliteli geçtiğine inanan, mutluluktan bütün vücudu coşan, ruhu sekse doymuş, çok masum olmasına rağmen partneri sayesinde kudurmuş olan taraf Hızır acil servis gibi anında, ışık hızında, yüksek volumde aramalıdır...
Ben mesaj beklemem. Bir süre sonra kendim mesaj atarım. Nabız yoklarım. Eğer pozitif bir dönüş varsa hoşuna gittiğini düşünüyorum. Bir yerlere bir şey içmeye davet ederim. Oldu bittiği sevmem genelde.
"Bana yaşattığım mutluluk ve huzur hiç bir şey ile ölçülüp karsilastirilmaz... Dişiliğinin tüm detayları ile beni uçurdun erkekliğimi yasattin sana sukranlarimi sunuyorum. Sen benim nefesim, aşım, suyum ve her şeyimsin sana tapıyorum aşk tanrıç * " Işte atılan mesaj budur.
Genelde o an ilişkide daha mutlu olan taraf yapıyor bunu, bazı kadınlar daha duygusal yaklaşıyor ve ilk mesaji beklemeyi tercih ediyor,, ama bana göre, güzel geçen ir geceyae hwr iki taraf adına da, ilk uyanan atmalı mesaji
Ben atarım kadınım beni gece uçurduysa ona mesaj da atarım harika bir kahvaltı da hazırlarım kahvaltı sonrasında jakuzimizi bile hazırlarım peşinden masaj yaparım ona🥰