Sitede çok fazla karşılaştığımız sorular var. İlk buluşmada öpüştük sizce hafif kadın mı oldum, 6 aydır sevgiliyiz, artık birşeyler yaşamak istediğimi söylesem mi, 8 aylık sevgilimle seks yapmak istiyorum ama söylemeye çekiniyorum, sevgilimle ilk buluşmada yüzeysel birşeyler yaşadık sizce ne düşünmüştür, ilk buluşmada sevgilime oral yaptım sizce beni kötü biri gibi algılamış mıdır ve daha birçok soru. Benim düşünceme göre seks olgusu tek başına bir ilişkiyi ayakta tutan bir unsur değildir ama ilişkinin de ayrılmaz bir parçasıdır. İlk buluşmada öpüşmek, yüzeysel (ön sevişme) şeklinde birşeyler yaşamak veya tam anlamıyla seks yapmak bunların hiç birisi abes şeyler değildir bana göre. Sonuçta sevgili diyorsun. Yani sevgini paylaştığın insandan bahsediyoruz. İlk buluşmada öyle bir çekim oluşmuş ve birşeyler yaşanmışsa bu kimseyi hafif veya değersiz yapmaz. İlk buluşmada öpüşme veya cinsellik yaşamak sizce kötü birşey midir?
İlk buluşmada öpüşme veya cinsellik yaşamak sizce kötü bir şey midir?
Selam Anlatıldığı kadar dönülmez bir yol değil ama şu da su götürmez bir gerçek insanı insanın gözünde basit gösterebiliyor ulaşılmazını yitirebiliyor her şeyi en başta yaşayınca sonrasında hiçbir şey kalmıyor gerçekten kötü bir şey o yüzden ilk buluşmada cinsellik veya daha başka şeyler yaşaması asla ama asla tavsiye etmiyorum. Araya azda olsa bir sürü konulması gerektiğini düşünüyorum her iki taraf açısından da. #perso
Niyetin cinsellik ise her şeyi yapabilirsin fakat ciddiysen asla ama asla ilk buluşmada böyle bir şey yapmamalısın.🤷🏻♀️
Ulaşılması kolay biri olarak gözükürsün ve karşıdaki kişinin sana olan saygısını ve İlgisini kaybedersin.😌
İlk buluşmada da öpüşme ve cinsellik yaşadıktan sonra bunun geri dönülecek bir yolu yok, adamın veya kadının gözünden Yıldırım hızıyla düşersin ve karşıdaki kişinin o İlgisini saygısını sevgisini kazanmak bir kaplumbağanın hızı kadar yavaş olacaktır.🤷🏻♀️😌
Duygusuzca, değil cinsellik öpüşmem bile. ama ilk buluşmadan öncesi vardır duygu beslemişimdir çekim oluşmuştur... O zamanda ilk buluşma falan dinlemem🦀
İlk buluşmadan seks 30+ değilseniz ucuz insan işi. Kolay birisiyle uzun ilişki yaşama ihtimali çok azdır. Aklınızda hep bu herkese böyle olan yollu birisi mi düşüncesi var olucaktır. İlişkinin ilerleyen vakitlerinde sıkıntılara neden olucaktır. İdeali 1-2 ay tanıdıktan sonra cinselliğe geçiştir
Bence değil açıkçası adamı beğendin mi de cinsel bir şeyler yaşamak istersin bunun kadını erkeği yok içgüdüsel bir şey ama dedigin gibi ben de çekinirim çünkü kadına sonra takılan lakaplar ve etiketler yeterince ağır ki erkek için övünülecek bir şey sayılması da aynı oranda gülünç bu kadar anlam yüklenmemeli her şeye herkes istediğini düşünmeden yapabilse keşke
@focussbluee hepimiz bir şeyler yaşadıktan sonra hislerimiz bitebilir veya yoğunlaşabilir bazı şeylerin sorumluluğunu almak lazim kimse çocuk değil sonuçta. Anlaşıyorsa iki kişi bağlanmaları güzel devam ederler ama yok ortak nokta yok sadece cinsel çekimse hisleri de bitebilir doğal olarak.
Eğer eskiden beri tanışıklığımız konuşukluğumuz var ise cinsellik üzerine de olabilir yani.. Ama ilk buluşmmızda daha tanımıyorum vs vs seks yapmam ama öpüşebilirim..
değeri buradan ölçemeyiz de öpüşmek gayet masum bir şeyy ama cinsellik kişiden kişiye göre değişirr ben yaşamam cinsellikten hoşlanmıyorumm sevgilim de öyle olduğundan bu konuya varsayımsal yaklaşıyorumm