- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları için öpüşmek bile, evleneceği insanla yaşamayı tadacak bir durum. Emin ol, bu söylediklerin küçümsenecek bir şey değil. Bilemiyorum ilişkiniz ne durumda, ciddi olarak devam ediyor musunuz ya da daha önce kimseyle öpüştün mü ama, umarım daha fazla ilerlemezsiniz. Erkekler bunu yaşadıktan sonra daha fazlasını istiyor ve sonrasında terkedip yollarına bakıyor, olan da kadınlara oluyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılElbette kötü. Çok yoğun duyguların olması. Lazım ki kendini tutamayıp sarıl öp.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet boş değildim seviyordum
yani ilk buluşmaya göre değişir tanışma amaçlıysa uzak durulmalı ama öncesinde uzun süre konuşulmuşsa fazla bi samimiyet varsa bir şey diyemem
00 Yorumlaben genelde sevişmeyle tamamlıyorum sizinki ufak kalmış :D
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı bı istek anlık bsy olduysa olabilir bence
10 Yorumla
+1 yılÖncesinde ne kadar konuştuğunuza bağlı. Mesela 1 hafta konuşup öpüşmem.2-3 ay konuşmuşsam beklemem gerekmez öperim ilk buluşmada. Çoğu zaman ilk buluşmada öpüşmek daha iyi olabiliyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılNereden baksan 1 aydan fazladır konuşuyorduk, her gün de görüntülü konuşuyorduk
- +1 yıl
o zaman isabet olmuş gayet normal
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet kötü ben ilk buluşmada elini bile tutmadım 10 cu buluşmada falan dudak kenarından öptü ve şokk 27 30 buluşmada dudaktan tam öptü😶
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1 cisi yaşım küçük diyil 2 cisi ailemin bildiği insan,3 cüsü evliyim. İnsanlar hakkında bilmediyini konuşma ! zaten burdan pislik olduğun belli oldu , git kendi etrafındakı kızları koru, sana kalmadı benim hayatım
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk buluşmadan önce ne kadar süre muhabbet ettiniz ne kadar süre konuştunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılNereden baksan 1 aydan fazla ve her gece görüntülü konuşuyorduk 3 saat falan.
Cevap sahibi+1 yılE o zaman normal oluyor şimdi uzun bir süre sürekli konuşup muhabbet edince ister istemez İlk buluşmada ne yaptığında bir önemi kalmıyor Çünkü bir geçmişiniz oluyor ama 1 gün tanışıp 2 gün buluşup bunları yapsaydınız biraz problem olabilirdi Siz yine de kendinizi frenleme yapın çok hızlı gitmeyin
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi ya da kötü kime neki sen arzularına göre yön ver mutluysan boşkoy gitsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Ilk bulusmada iliskiye bile girdim. Öpusmek halt etmiş
00 Yorumla
+1 yılİstedysen mesele yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Normal yani icindekini dışarı çıkartıyor sun
00 Yorumla
+1 yılVay ateş bacayı sarmış
00 Yorumla
+1 yılİlk iki fark etmez olmamalı
00 Yorumla
+1 yılNormal karşılarım karşılıklıysa..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKolay ulaşılan ve basit gösterir.
00 Yorumlakötü
20 Yorumla
+1 yılKarşılıklı istek varsa olabilir
00 YorumlaKendini bir pisliğe bulaştırmış oluyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden pislik?
Kötü
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılDeğil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılpek değil ya
00 Yorumla
+1 yılKötü değil
00 YorumlaHarika
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 YorumlaNe güzel işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bence olmamalı
00 Yorumla
+1 yılYoo değil tabikide
00 Yorumla
+1 yılyoo normal
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet kötü
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Evet
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen öperim …
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks için normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılne güzel
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar