- Hayır annem göster ama elletme dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
- ulan edirneden karsa gidip sevişmeden mi döneceğim 🙄

İlk buluşmada sevişmek herkes için aynı anlama gelmez ve tek bir doğruya indirgenemez. Bazı insanlar için bu, anın doğal akışı ve iki tarafın da isteğiyle oluşan bir yakınlıktır; bazıları içinse daha sonra pişmanlık yaratabilecek bir acele hissi doğurur. Burada belirleyici olan zamanlama değil, kişinin kendini ne kadar hazır ve güvende hissettiğidir. Karşılıklı istek, net beklentiler ve sonrasında kendini iyi hissetme düşüncesi varsa, ilk buluşma olması tek başına bir engel değildir. Öte yandan içten gelen bir tereddüt, baskı ya da “öyle olması gerekiyor” hissi varsa durmak da en sağlıklısıdır. Önemli olan başkalarının doğruları değil, kişinin kendi sınırları ve duygularıyla uyumlu bir karar verebilmesidir.
Eğer o erkek uzun zamandır hayalini kurduğum aşık oldum Onu düşünerek mastürbasyon yaptığım kasıla kasıla kendimin tatmin ettiğim bir erkekse direkt uçarım ona uçarım kimse kusura bakmasın onunla geçireceğim anların tadını çıkartırım Öyle ki hepsini Teker teker aklımın bir kuş köşesine yazarım benim için Unutulmaz bir gece olur
https://youtu.be/Pt8wJU_SG9Y?si=L1DvmMxqyzXsnRpX
Ruhsar dizisindeki Firdevs olduğumu düşünüyorum
Ortada bir çekim yoksa ve zorla yapılıyorsa doğru değildir :D gerçi kimse kimseyle zorla sevişemez orası ayrı.. amaa bir çekim varsa ve iki tarafta birbirini arzuluyorsa, sevişmemek doğru değildir.
Cevap
15Cevap
İlk buluşma muhtemelen sevdiğimle oluyordur, sevişmeye doğru gidiyorsa muhabbet nau nau denmez.
Muhalefet olacan ya anlasan da anlamazsın sen 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Seni Trump babama söyleyecem.
Aleykümselam :D
Ben doğru bulmuyorum ama yaşayan yaşıyor.
Yani iki tarafta azgınlıkta ise normal, onun dışında kısırlaştırma düşünülmeli sjsjs
Buluşmaya o mantalite ile gitmek doğru bir yaklaşım değil zaten.
İlk buluşmanın amacı izlenim yapıp, uyumluluğa bakmaktır.
Hayır değil, tanımıyorum etmiyorum niye ilişkiye gireyim ve evlilik öncesi cinsellik beklentisi kuracaksa ilişkiye başlamaya adım atmam.
Ben dogru bulmuyorum açıkçası dini inancımdan dolayı
Kişilere ve ortama göre değişir. Eşimle ilk buluşmada sevişmiştik örneğin
ilk bulusma tek bulusma olcaksa dogru eger ciddi iliski sitiyorsa yanlis
İsteyen yapabilir ama ben doğru bulmuyorum, özellikle ülkemizin erkeklerini düşününce büyük hata
Uyum ve haz olursa evet
Yaklaşıma bağlı bu
açıklama fena jdhghdj
Ne için buluştuğuna bağlı.
Evlenmeden doğru bulmuyorum
Yapmam öyle şeyler çok ayıp
Mantıklı aslında flaflo 😅
Doğru ya da yanlış diyemeyiz
Arz talep meselesi
Şimdi değilse ne zaman.
Seviş gitsin çok takıyosunuz böyle şeyleri
Dogru degil