Sevgilimle birlikte olduğumuz da ben hiç zevk almıyorum. Girip çıktığını bile nerdeyse hissetmiyorum. Öyle genişlemiş vs gibi seyler söylemeyin çünkü ilk kez ilişki yaşıyorum. Ya ne biliyim kadınlar zevkten uçuyor falan diye hayal ederken bende tık yok. Moralim bozuluyor sorun benden mi kaynaklanıyor dıye? Sizce ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSorun sende değil aslında. Kadın cinsel ilişkide biraz geç uyarılır, geç orgazm olur erkeğe oranla. Kadını yavaş yavaş moduna sokabilmek önemli, zevk alacağı noktaları, ayrıntıları keşfetmek önemli. Oral sekste bir erkek dilini ve dudağını nasıl kullanacağını bilmeli. Vajinal ilişkide girip çıkmak yerine sarılıp dokunmalı, klitorisi uyarmalı, göğüs uçlarına masaj yapmalı vs vs.
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim, zevk alamamana üzüldüm doğrusu. 😌
Soran+1 yılMaalesef çok güzel hayallerle başladım ama sonu hüsran oldu benım için
- +1 yıl
Hayaller nelerdi, gerçekleşen nelerdi? Yani cinsellikten beklentilerin nelerdi?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk tecrübesiz olabilir bu konuda. Nasıl ne şekilde yapacağını bilemiyor demekki yani iyi çözememiş sizi. Çok iyi izlemesi lazım sizi cinsellik süreci içerisinde. En 2 defa boşaltması lazımdı oysa sizi. Birde penisi ince olabilir ve kısa sürüyor olabilir. Bu yüzden pek bişey hissedemezsiniz..
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bunun birçok sebebi olabilir. Tam ıslanmadan, sizi yükseltmeden direk girmemesi gerekir. Aleti ufak olabilir. İlişkiye ilk girişinizse henüz acemi olmanız da etkendir. Henüz zevk almayı öğrenememiş olabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılÖnceden mastürbasyonu çok mu yaptın peki? Ya da sevgilinin penisi boyu ve kalınlığı nasıl sence? Bu iki soru çok önemli çünkü bunlar sende senin içinde bıraktığı etkiyle alakalı
05 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar hep masturbasyon yaptım kendim yaparken çok fazla zevk alıyorum. Penisi de kalın ve büyük
- +1 yıl
işte sorun vücudunu, yani bedenini mastürbasyona yani eline alıştırmandan kaynaklı olmasıdır. Artık vücut o noktaya gelmiştir ki mastürbasyon bağımlılığı deniyor ve bu durum sadece sende yok bir çok insanımızda bu durum mevcut. O hayal ettikleri seksten, cinsel birliktelikten zevk almamaya başlarlar çünkü o kadar çok mastürbasyon yapmıştır ki gereğinden fazla yani vücut ele alışmıştır. Şunu duyuyorum ya cinsel ilişkiye giriyoruz rol yapıyorum partnerim dönüp arkasına uyduğunda ben mastürbasyon yapmaya başlıyorum.. Bunun çözümü ise artık o mastürbasyonu bırakmaktır. partnerinle daha çok vakit geçirmektir
Soran+1 yılBende çoğunda rol yapıyorum. Bırakmam gerekli yani anladım tesekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. tabi bu hemen etkisini göstermez. bir bedende, vücutta alışkanlığı bırakmak kolay değildir seni sürekli oraya iter sen karşı koymalısın tiryakilik zordur yani.. ve zamanla partnerinle vakit geçirdikçe emin ol düzelecektir
Soran+1 yılUmarım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
63Cevap
+1 yılSelam
Seksten zevk alıp alamamak aslında beyinin içinde biten bir iş.
Eğer sen bunu kafanın içinde sürekli kendine tekrarlarsan zaten en iyi partnerle bile olsan seksten zevk Alman biraz zor.
Eğer elinden gelirse biraz ara ver ve onunla ilgili hayal kur tahrik ol ama seks yapma ona karşı iyice yüksel ve sonra seks yap kafandan zevk alamıyorum düşüncesini çıkart çok zevk alacağına inan.
#perso60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinselliği uzun süre sadece kendi kendine yapan, mastürbasyonu alışkanlık haline getirmiş olan kişilerde cinsel birleşme sonucunda orgazm olamama sıkıntısı yaşanması sık görülen bir durum. Bunun partnerle direk alakası yoktur. Senin yaşında birisi cinsel ilişkide kolay orgazm olur. Ancak sen kendini klitoral orgazma alıştırmışsın. Vajinal orgazma ulaşmak zor olur. Muhtemelen, ilişki esnasında vajinal kuruluk da yaşıyorsundur. Buna mental olarak kendini hazırlamalısın. Bir diğer yolu da ilişki esnasında el ile klitorisin de uyarılması olabilir. Bu da sana yardımcı olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilinin siki belki küçüktür vede incedir bide tecrübesizse olabilir çünkü girip çıktığını hissetmediğine göre aynen başta dediğim gibi eğer zevk almak istiyorsan siki bayağı kalın olan birini bul bi dene herşey kendiliğinden ortaya çıkar. Zaten sen sevgilinin sikini görmüşsündür eğer dediğim gibiküçük veya incese sende zevk almak istiyorsan beni haberdar et belki teklifimi değerlendirirsin. Herşeyin bi çaresi vardır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. belliki cok ıslanıyorsun ve bu ıslaklık senin penisi hissetmeni engelliyor daha oncesinde de sürtünerek boşalmaya alıştıysan normaldir bu durumlar... sen klitoristinde baskıyı görünce boşalanlardansın
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok ıslanıyorum bazen de buna bir çözüm var mı
Soran+1 yılPeki cok ıslanmış olmam partnerim için daha fazla zevk verici mı olur yoksa o da mı zevk almaz
- +1 yıl
şimdi şöyle söyleyim partnerini bilmem ama kadın cok ıslanınca bende cok fazla bir sürtünme hissetmem girip cıkarken buda zevki azaltıyor hatta arada cıkarıp dedigim gibi okşamaya yalamaya baslayıp o ıslaklık biraz daha azalınca tekrar sokup devam ederim cunku öyle olması gerek.. ama tabi bunuda kadın boşalacagı an cıkarırsa erkek sacmalıktır... sen azdıkca vajinadaki kaslar gevşer ıslandıkca içerisi daha cok kayganlaşır zevk azalmaz cok ama ilk girişteki gibi ister kadında erkek de
Soran+1 yılAnladım tesekkür ederim :)
+1 yılSeksi severek mi yapıyorsun yoksa partnerin istiyor diye mecbur mu hissediyorsun. Demem o ki zorla geliyorsa zevk vermez üstüne acı bile hissettirir
12 Yorumla- +1 yıl
haklı bu kadar güzel anlatırdı :)
Soran+1 yılSeverek yapıyorum bende istekliyim ama sonu hüsran oluyor hiç bir sey anlamıyorum
+1 yılÖncesinde kendi aranızda fantezi kurarak bol bol sevişin. Seks amaç olmasın, önce birbirinizi bol bol arzulayın. Yeterince ıslanıp tutuştuğunuz zaman sekse geçin.
00 Yorumla
+1 yılHormonlarının doğru çalıştığını kontrol etmek gerekir, bunda bir problem yoksa, sevgilin seni yeteri kadar uyaramiyor ve haz veremiyordur
00 YorumlaKüçük olduğu için olabilir mi, hayır bunu da biz mi söyleyelim
02 Yorumla
Soran+1 yılBence küçük degıl yani başka da görmedim de. Küçük degıl ama bunu biliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. seks olarak biraz bilinçsizsiniz araştırma yapın acele etmeyin tadını çıkarın
seks için buluşmayın vs
Sohbet edin farklı eğlenin akabinde seks boyutu daha keyifli olur
Birazda tabii ki elemanın yeteceğine ve sizinkine bağlı00 Yorumla
+1 yılAnı yaşamadığın için böylesin başka bir mevzu değil yani kafanda p*rno aktörleri var
10 YorumlaDiger müşteri ler ile kıyas lama oluyordur. Çok ilişki olunca böyle olur
13 Yorumla- +1 yıl
Terbiyesiz herif
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. İnsanların zevk noktaları farklıdır farklı pozusyonlar deneyin
00 Yorumla
+1 yılOral yapıyor mu? İçinde ne kadar kalıyor boşalmadan? Ve pompalayabiliyor mu aralıksız?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılKendini kasma. Fetişleri ve fantezileri seks öncesi konuşun ve seks esnasında keyif almaya bakın, rahatlayın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sevgiliyi değiştir...
o senin için sevgili olmaktan çıkmış...00 Yorumla
+1 yılNeden sorunu kendinde arıyorsun? Uygun bir partner değildir belki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılseninle salt ilişki değil yaşaması gereken...
ön sevişme denemesi
dakikalarca sürecek oral yapması lazım falan...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMastürbasyon yapıyorsan ona alıştığin için ondan olabilir kısa sürüyor olabilir daha birçok nedeni olabilir
00 YorumlaŞimdi şöyle malum videolar da kadınların zevkten havaya uçtuğuna bakma tabi biraz da erkekten kaynaklı bi durum biraz vajinanla oynaması gerebilir senin hoşuna giden şeyi bulması lazım sadece git gelle bitse ohoo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende oraldan bir şey anlamadım, ve me. meb emdim hiç bir esprisi yokmuş. Ama ortam ve kafam rahat değildi ondan mı bilmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO nasıl bişey miş bu nasıl hissedmiyon garip yani. Çocuğun pipisi mi çok küçük hani diyecem de illaki fark edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır küçük degıl ama bilmiyorum
+1 yılOna karşı duygusal bağ ve ten uyumu yok demek ki sebep bu
00 YorumlaSıkıntı sende değil işte buluyonuz böyle bilgisiz cahil kişileri kendinizede yazık ediyonuz oysaki ne cevherler var
00 YorumlaPatnerden de kaynaklanabilir. Senden de. Bunu ancak degişerek cözersin. Bide bana gel 😎
00 YorumlaO yapamıyordur belki seninde içinde bi şeyler eksiktir
00 YorumlaPenisi kucukse zevk alman zorlasabilir. Penisle alakasi yoksa biraz on sevisme yapsin. Ne bilim oral falan yapsin emsin orayi 🤦♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsini fazlasıyla yapıyoruz ama içime girdikten sonra hiç bir his olmuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılPenisi yetersiz dir ya da sevişmeyi seenin zevk alacagin yerleri bilmiyor dur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Sende odaklanma sorunu var ondan zevke odaklanamıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka müşteriye geç bebeğim daha evlenene kadar çok çakarlar sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende baldizim disinda biriyle olmaktan zevk almiyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. laf olsun diye sevgilsin muhtemelen, uyum etkilesim yok
00 Yorumla
+1 yılPeki İlk cinsel ilişkin mi
72 Yorumla
Soran+1 yılHayır 6 7 aydır ilişkiye giriyoruz ama ilk defa sevgilimle yaşadım her seyi
- +1 yıl
Cinsel terapi verebilirim
İlişkide eksik birşeyler vardır, haz dolu cinsellik kurallarını uygulamıyor olabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBecereksizligindendir
Demek ki sana yeterince s*kamiyor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Bazı erkeklerle olmuyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Hayır olur da his oluşması lazım once
- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılPartenirizinkimi küçük acaba🤔
05 Yorumla
Soran+1 yılBence degıl. Yani başkada görmedim zaten de ama buyuk ve kalın
- +1 yıl
O zaman sorun olmaması gerekti sizde geniş değilsiniz 🤔
Soran+1 yıl6 aydır ilişkiye giriyoruz ilk defa onunla yaşadım her seyi
- +1 yıl
Ta ilk başlarından berimi böyle
- +1 yıl
Hiç mi iyi gitmedi
- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal bir bağ hissediyor musun sevgiline karşı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet onu çok seviyorum 2 yıldır birlikteyiz
- +1 yıl
şaşırtıcı
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini çok mu kasiyorsun
33 Yorumla
Soran+1 yılHayır kasmıyorum cok rahatım ama yinede anlamıyorum bir sey
Cevap sahibi+1 yılBöyle şeyler istemsiz olur. İstersen knslm olur mu
Cevap sahibi+1 yılMerhaba
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. ön sevişmeyi kısa tutuyorsunuzdur
00 Yorumla
+1 yılSevgilinde sıkıntı vardır bence
00 YorumlaTabii ki yapamıyor yedek birini bulmalısın yok mu
00 Yorumla
+1 yıldeğiştirmen lazım partnerini :)
00 YorumlaKacamak yapcak gibisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumunuz yok sanirim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Penis boyu ve kalınlığından kaynaklanıyor
00 YorumlaSevgilini değiştir işi bilmiyor ve onun ki küçük
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doyuramıyor seni kötü durum
00 Yorumla
+1 yılBide benimle dene fark olacak mi bakalim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılPenisi ince olabilir hissetmiyorsan.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Büyüyünce geçer 😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılOral deneyin
02 Yorumla
Soran+1 yılDenedik ön sevişmemiz uzun sürüyor ama girdikten sonra olay bende kopuyor hiç bir his yok
- +1 yıl
Garip yaaa çok
+1 yılbaşka biriyle dene baklaım yıne aynımı olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişme süreniz mi kısa
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır uzunca bir süre ön sevişmemiz var
Cevap sahibi+1 yılO kısımda ne kadar ıslanıyorsun
bendede aynı durum var hiç zevk almıyorum
00 YorumlaOyuncuyu değiştir
00 Yorumla
+1 yılBilmiyo bilmiyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşver bırak çocuğu
00 Yorumla
+1 yılVajinusmus vardır
00 Yorumla
+1 yılSeninki beceriksiz
00 YorumlaSevgilin yapamıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle birlikte oluyorum ama hiç zevk alamıyorum neden acaba o mu yapamıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat