+1 yılİşte kalite kontrolsüz ilşkiye başlamanın sonuçları, senin adına üzüldüm ama bu ilşki fazla yürümez çünkü cinselliği seven kadın ya da erkek için cinselliği yaşamak yetmez, iyi yaşaması gerekir, cinselliği bilmeyen kadın ruhundan anlamayab bir partnerin var, karar senin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni yukarı alırsa kendisi aşağıda hiçbir şey yapmazsa en ufak bir tepki ya da ses bile çıkartmazsa normal zaten gidip yastığın üstünde Zıplamışsın boş boş ata gitmişsin onun üstünde Zıplamışsın aynı şey yani zevk alıyorsa bunu sana yansıtması lazım arada bir kontrolü kendi elini alması lazım seni aşağı çekmesi lazım yani çok değişik ya adam hiçbir şey yapmıyor ben senin yerinde olsam ilişkiyi gözden geçiririm yani öyle çok büyük bir aşk beslemiyorsan bırak odun çünkü belli değişmez oda sonradan sonraya meyve veren ağaç olmaz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılSevgilinin seks anlayışı yokmuş ya da libidosu çok düşük birisi fantezi olmadan sekste zevk olmaz yoksa robot gibi gelir
14 Yorumla- +1 yıl
Ömür boyunca katlanamazsın tatmin olmadığın sürece başka yollar ararsın kendine
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Bunları göz önünde bulundurarak karar al kendince ama dediğim fibi ya bire bir konuş bu konuyu eğer konuştun hala aynı ise sen zevk almadığın şey için başka arayışlara girersin bu insanın doğasında var
kadın üstte zevk almaz. şu bencil erkeklerden uzka durun artk ya
27 Yorumla
Soran+1 yıl@vσчαgєr zevk alıyormuş gibi yapıyor olabilir, o kadar emin olma
+1 yılAltında ezilmek istiyorsun kadın olarak bu normal bi durum ama sevgilinde iş yok demek
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sende posizyon değiştir.. nasıl hişlanıyorsan öylesini tercih et... olmuyorsa ayrıl bence... o sana heyecan veremez artık...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKütük gibi yatarsa almazsin. Az mimikleriyle initileriyle elleriyle belli etsin zevk aldığını
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir çünkü senin aklında farklı pozisyon lar var
10 Yorumla İstemediğin şekilde yaptığın için partnerinde seni düşünmediği için zevk almıyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılSana ilgi gösterme di için zevk almıyor sun bence ara ver ve ilişkiyi bitir derim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır, sevgilin seni hazirlayamadigi için zevk almıyorsun.
Üstelik kadınlar üstte olmayı sever.
Muhtemelen canın da yanıyor bazen11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAltta kalmak istediğini söyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani çok yazık sadece. İşkence. Benzer sebepten yol vermiştim, zorla güzellik olmaz. Öyle bişi diil bu.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kadın üstte cok az zevk alır kucak haric genelde kadın altta olmak ister erkegin gucunu hissetmek ister
00 Yorumla
+1 yılTabii ki onunla alakası olabilir Erkek dediğin üstte olur altında eze eze becerim yani kadına kadın olduğunu dikildiğini hissettim
00 YorumlaTabiki olur sadece sen yapıyorsun değil mi sen hic altta olmadin mi o senin içine girip cikmadi mi
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece ilk ilişkide ben alttaydım. Ondan sonra hep üstteydim. Her seferinde belli ettim altta olmak istediğimi ama hep zorla beni üste alıyor
Soran+1 yılİlk ilişkimdi sadece acı hissettim
Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Olabilir de olmayabilir de sen zevk almak icin bir seyler yap
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim ki zaten herşeyi ben yapıyorum koyun gibi yatıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmak icin mi yapiyosunuz siz.. malak gibi yatiyo heralde efendi
10 Yorumla
+1 yılBelki de ondan cinsel olarak etkilenmiyor olabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Partner degistirmelisin. Partnerinden mutluysan seks hayatını kabullenmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatakta bir şey yapmadan oturmak mi hiç tarzım değil. Yatakta pozisyondan pozisyona girerken çarşaf bile yerinden çıkmalı. Yalanmali en tatlı yerler opulmeli oksanmali ama seninki öküz çıkmış benim gibi boğa değil :((
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUygun insan degilsiniz siz, ne orgazm ne bosalma hicbisey olmadin sen.
Nerdensin10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek seçmeyi de mi biz öğretelim...
12 Yorumla
Soran+1 yılDışardan bakınca anlaşılmıyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılAnlayınca yol vermek de zor olmamalı
Tamamen bununla alakalı farklı pozisyonlar denemelisiniz tabi fantazilerde hazzı yükseltir
00 Yorumla
+1 yılhiç zevk almıyorsan muhtemelen sevgilinde sorun
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgilin çok tembelmiş.😀
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ilgi yoksa zevk alamazsn tabi
00 Yorumla
+1 yılSevgilin bencil ondan zevk alamıyorsun
00 YorumlaOyuncu değişikliği şart
00 Yorumla
+1 yılSadece öyleyse sevgilin de sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılaranızda çekim ve tutku yoktur,
00 Yorumla
+1 yılHepsi de olabilir. Psikolojik ama.
00 Yorumla
+1 yılSorun şehirlerde degilki biz hep yalandik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübeli birinden tavsiyeler aldın mi hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır. İlk defa burada soruyorum
Cevap sahibi+1 yılCanım knsmk istr msn
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinin şeyi küçük mü
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılişin bayaa zor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Evet var bencıl sevgılın
10 Yorumla
+1 yılSevgilin anlaşılan bencil
00 Yorumlabaşka bi ten deneyim ondan sonra karar ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBiz nerden bilelim
00 Yorumla Eee sorun üstte isen alttan git gel yapmıyor mu
00 YorumlaNerden buluyonuz böyle takozları
00 Yorumla
+1 yılİyi skemiyor
00 Yorumla
+1 yılOffff
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç. Benim içim tamamen bir işkence
Cevap sahibi+1 yılolmadi simdi ya once ruhun oksanmali senin